این شرکت کلاهبرداری کرده چون به اسم سرعت 40 مگ نامحدود به شما سرویس فروخته اما الان با آنکه دکل منطقه شما هیچ مشکلی نداره در کل شهرهای کشور مودم سیمکارتتون را ببرید چک کنید سرعت رو 10 مگ قفل شده این تخلف آشکار و کلاهبرداری محض هست
Printable View
این شرکت کلاهبرداری کرده چون به اسم سرعت 40 مگ نامحدود به شما سرویس فروخته اما الان با آنکه دکل منطقه شما هیچ مشکلی نداره در کل شهرهای کشور مودم سیمکارتتون را ببرید چک کنید سرعت رو 10 مگ قفل شده این تخلف آشکار و کلاهبرداری محض هست
اسکرین شات داخل سایتش از اینکه هیچ حرفی در مورد اعمال محدودیت نیست اما الان محدودیت گذاشتن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جزئیات نحوه ی استفاده
ایـن سـرویس در سراسـر کشـور بـه مشـتریان مبناتلـکام ارائـه مـی گـردد. میـزان سـرعت دریافتـی مشـتریان بسـته بـه شـرایط محیطی و فنی حداکثر 40 مگابیت خواهد بود.
در ضمن این قسمتش در صورتی هست که دکل منطقه شما مشکل داشته باشه اما الان شما کل شهر چک کنید و اسپیدتست بگیرید سرعتتون محدود شده این دیگه مشکل محیطی و فنی نیست روی سرویستون محدودیت گذاشتن
بله این شرکت کلاهبرداری کرده رسما سرعت از 6 بالاتر نمیره دیگه من شکایت رسمی میکنم ازشون تاحالا ندیده بودم در این حد یه شرکت دزد باشه
نقل قول:
البته مصوبه ۲۸۳ ، TD-LTE رو زیر مجموعه 4G میدونه و حداقل سرعت براش ۲ مگابیت هست. میتونید به کارشناس گروه این موضوع رو اعلام کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:دی:دی:دی:دی صد رحمت به ADSLنقل قول:
بازم خوبه روی 10 قفل کرده تستی که اینجا گذاشتن زیر 2 مگ رو نشون میدهنقل قول:
بازکننده این تایپک هم غیبش زده یه تایپک زد به این همه آدم ضرر زد
من دیشب بیست گیگ زدم دانلود بشه تا صبح که دانلود شد سرعتم بعدش اومد روی یک مگ دیگه سایت هم بزور باز میشهنقل قول:
:biggrin:نقل قول:
بعضیا هشدار دادن ولی بعضی دیگه فک کردن خیلی زرنگن و رفتن خریدن