سلام آقا وقت بخیر من یک مودم tf i60 خریداری کردم سرعت هم آیا افزایش پیدا می کنه بعد انلاک و سیم کارت های خودش چی مثل ثابت پشتیبانی می کنه ؟
Printable View
سلام آقا وقت بخیر من یک مودم tf i60 خریداری کردم سرعت هم آیا افزایش پیدا می کنه بعد انلاک و سیم کارت های خودش چی مثل ثابت پشتیبانی می کنه ؟
سلام آقا صابرنقل قول:
خیلی ممنونم بابت زحماتی که در خصوص نرم افزار کشیدید
من یک مشکل رو متوجه شدم
وقتی بک پروفایل جدید می سازید و IP Type رو روی IPV4 & IPV6 قرار میدید فقط IPV4 انتخاب میشه
حتی وقتی تنظیمات روی دیفالت خودش هستش باز هم IPV4 انتخاب شده ، در تصاویری هم که قراردادید این موضوع قابل مشاهده هستش
در قسمت Device Information هم WAN و DNS IPV6 adress رو Unknown زده
خواستم خدمتتون اعلام کنم اگر وقتش رو داشتید یه بررسی مجدد روی این موضوع داشته باشید
این مشکل بر طرف شده اگر امکان دادن DNS IPV6 به صورت دستی قعال بشه عالیه میشه
سلام مجدد
آقا صابر در خصوص موردی که قبلا بحث شده بود و نظر بر این بود که IPV6 توی ایران اصلا فعال نیست و ارتباطات بر پایه IPV4 هستش خواستم تست زیر رو ملاحظه بفرمایید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تستی هستش که خود بر پایه ویرایش اول شما انجام دادم با سیم کارت ایرانسل که IPV6 رو میشد روش فعال کرد ، ضمنا مورد دیگری که خیلی مشهود بود پینگ گوگل ( 8.8.8.8 ) با فعال بود IPV6 حداقل 20 میلی ثانیه بهتر بود
خواستم استدعا کنم اگر امکانش هست دوباره بررسی کنید تا مشکل فعال سازی IPV6 در ویرایش دوم بر طرف بشه
حتی اگر امکان فعال سازی DSN Server برای IPV6 هم محیا باشه فوق العاده میشه چون DNS server که پیش فرض روش هست فقط برای سیم کارت های ایرانسل جواب میده
با تشکر
نقل قول:به علت باگ در قسمت ipv6 این فریمور و رفع نشدن اون دوستان از این فریمور که پایین لینک دادم استفاده کنند . همین فریمور ایرانسل و با همین امکانات هستش فقط وب یو ای رو کامل به هواوی تغییر دادم و قسمت dns رو حذف کردم و با استفاده از این اموزش میتونید در صورت نیاز گزینه dns رو فعال و ویرایش کنید . آموزش با فریمور 195 تهیه شده ولی در مورد این فریمور هم صدق میکند . برای ورود به قسمت ویرایش از روی کیبورد دکمه های : ctrl+shift+i رو فشار دهید . موفق باشید .نقل قول:
لینک فریمور پیشنهادی نسخه 196 ایرانسل با وب یو ای هواوی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فیلم آموزش با حجم 11 مگابایت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فیلم اموزشی افزایش پهنای باند وای فای از 20mhz به 40mhz
بعد از اعمال مودم رو یکبار ری استارت کنید .
سلام صابر خاننقل قول:
بی نهایت از وقتی که برای رفع مشکلات میگزارید سپاس گزارم
استاد در خصوص تغییر DNS Server IPV6 هنوز توفیقی حاصل نشده ؟؟
صابر خان نمیشه با همین کلک بذاریم روی ۸۰ مگاهرتز؟نقل قول:
االان رویه فریمور 195 های وب هم امتحان کردم با سیم کارت همراه اول ولی اصلا همراه اول ipv6 ارائه نمیده و فقط رو ipv4 هست . رو فریمور 196 ایرانسل هم تست زدم همینطوره و با اموزشی که دادم راحت میتونید dns رو هم برای ipv6 و هم برای ipv4 فعال کنید . فقط کافیه اپراتور و سیم کارت از ipv6 پشتیبانی که به عکس ها دقت کنید .نقل قول:
همونطور که میبینید به درستی در قسمت پروفایل برای همراه اول پروتوکل ipv6 انتخاب و اعمال شده و حتی dns هم براش ست شده . ولی نگاه کنید به عکس شماره 4 میبینید اینترنت برقرار نمیشه و میگه با خدمات دهنده خودتون تماس بگیرید .
فکر نکنم بشه چون این مودم نهایتا 40mhz رو میتونه ساپورت کنه و عدد 80 بی فایده خواهد بود و اصلا تاثیری نخواهد داشت .نقل قول:
سلام استادنقل قول:
بله کاملا درست میفرمایید همراه اول IPV6 رو پشتیبانی نمیکنه و فعلا فقط تا جایی که متوجه شدم ایرانسل و مبین نت هستش
بله به لطف شما در ویرایش جدید مشکل انتخاب IPV6 حل شده و از جهت مشکلی نیست ولی من شاید سوالم رو بد مطرح کردم
سوالی که من دارم این هستش که برای IPV6 یک DNS به صورت پیش فرض ( مثل IPV4 ) روی مودم نصب هستش ، آیا امکانش هست که بشه اوون DNS رو عوض کردم و DNS سرور گوگل برای IPV6 رو بهش داد ؟؟
IPV6 DNS 1 : 2001:4860:4860:8888
IPV6 DNS 2 : 2001:4860:4860:8844
با تشکر