-
-
آره جالب ميشه
البته هر كي دلش خواست ديگه
-
شوچنکو:هنوز تمام نشده است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فوروارد اوکراینی میلان معتقد است با وجود شکست 1 بر 0 مقابل یوونتوس باید به فتح جام امیدوار بود. اولین بار کارلو آنچلوتی به این نکته اشاره کرد که روسونری هنوز هم می تواند قهرمان شود و در حال حاضر هم شوچنکو در مورد شانسی که میلان دارد صحبت می کند.
ما خیلی آشفته شده بودیم گرچه توانستیم در نیمه ی دوم موقعیت های زیادی را خلق کنیم. یووه خیلی خوب بود ، ولی هنوز لیگ تمام نشده است.لیگ ایتالیا همیشه دشوار است.ما باید ادامه بدهیم و باور داشته باشیم گرچه ما شانسمان را از دست دادیم.
-
امين جان اتفاقا من مي خواستم همين عكس ها رو بزارم اينجا كه تو زودتر زحمتشو كشيدي!!!
-
اين منچستر هم كه هر چي دروازبان درپيته مياره تو تيمش
چيه اين يارو كود چيني
:x
-
ليورپول همچنان اميدوار است
ليورپول خواستار احقاق حق خود براي رسيدن به جمع تيمهاي حاضر در ليگ قهرمانان فصل بعد شد.
يوهانسون رئيس يوفا چندي پيش گفته بود كه در صورت قهرماني ليورپول در ليگ قهرمانان، اين تيم حتي به شرط در اختيار داشتن سكوي پنجمي در ليگ برتر ميتواند در ليگ قهرمانان فصل آتي شركت داشته باشد.
اما صحبت هاي ويليامز گايلارد مدير ارتباطات يوفا باعث شد تا خيال مسوولان ليورپول اندكي مشوش شود.
در همين حال يوهانسون از اتحاديه فوتبال خواست تا طي نامهاي رسمي رافائل بنيتس را از شرايط پذيرفته شدنش در جمع چهار تيم فصل آتي ليگ قهرمانان مطلع سازد.
وي با اشاره به لزوم دانستن نكات مهم در اينباره گفت: "بهتر است كه تا قبل از روز فينال همه چيز درباره شرايط خاص ليورپول مشخص شود تا در صورت قهرماني ليورپول، اين تيم بتواند از شرايط خاص خود استفاده كند."
گفتني است كه در حال حاضر، هيچ قانوني كه به تيم اول ليگ قهرمانان، اجازه ورود بي قيد و شرط را به فصل بعد بدهد، وجود ندارد. اما هيات اجرايي يوفا همواره وعده ميداد كه در نشست خود در ماه ژوئن اين مساله را مورد بررسي قرار خواهد داد.
يوهانسون در ادامه صحبتهايش افزود: "بايد حد و مرزهاي قوانين يوفا در همين روزهاي اول مشخص شود تا در آينده نقطه ابهامي وجود نداشته باشد. در مورد ليورپول كاملاً درك ميكنم كه اين تيم دوست دارد تا در صورت قهرماني، از عنوان خود در فصل بعد هم دفاع كند و فكر ميكنم اگر اتحاديه فوتبال انگلستان هم همين نظر را دارد، بايد تعداد پذيرفته شدگان براي ليگ قهرمانان را از 4 تيم تا 5 تيم افزايش دهد."
-
ببين اقا اهان چون يه تايپيك هست اگه همه خود را موظف بدونند كه از اينا استفاده كنندديگه خيلي راحت ميتونيم مطالب مورد نظر را پيداكنيم
-
مارادونا: بيترديد رونالدينيو بهترين بازيكن جهان است
«پدر و مادر الگوهاي حقيقي هستند نه اسطورهها»
ديگو مارادونا دوشنبه به مادريد رفت تا دوستان قديمي را ببيند و بار ديگر به جهان فوتبال وارد شود.
خبرنگاران و عكاسان فراواني در فرودگاه باراخاس مادريد براي آمدن مارادونا از كوبا لحظهشماري ميكردند. بيرون بردن اسطورهي فوتبال آرژانتين از فرودگاه پانزده دقيقه زمان برد.
ديگو مارادونا در نشست خبري پايتخت اسپانيا گفت:« اينجا آمدهام تا رونالدو، روبرتو كارلوس را ببينم و با آريگو ساچي حرف بزنم اين مرد را زماني كه در ايتاليا بودم ميشناختم. واندرلي (لوگزامبورگو) را هم ملاقات خواهم كرد.»
رئال مادريد برزيليهاي فراواني دارد. رونالدو، روبرتو كارلوس بازيكنان تيم ملي برزيل در گروه مادريدي بازي ميكنند. لوگزامبورگو هم سرمربي اين تيم است.
كاپيتان پيشين آرژانتين آرزو دارد به دنياي توپ گرد و ميدان سبز بازگردد:
«ميخواهم هنگامي كه اينجا هستم به جهان فوتبال بازگردم و اميدوارم به بارسلونا بروم و رونالدينيو را ببينم. همچنين دوست دارم بازي اتلتيكو مادريد را در جام حذفي تماشا كنم.»
مارادونا بيماري و اعتياد به كوكايين را پشت سر گذاشته است. او 1997 كفشهايش را آويزان كرد.
ديگو مارادونا كه پيش از عمل جراحي در كلمبيا يكصد و بيست و يك كيلوگرم وزن داشت به خبرنگاران گفت كه بيست و هفت كيلوگرم از وزنش را از دست داده و اين روند ادامه خواهد داشت:« اميدوارم به هفتاد و پنج كيلوگرم برسم. سلامتي چيزي است كه فرزندانم، مردمي كه من را دوست دارند و خودم به آن نياز داريم.»
سال پيش ديگو مارادونا براي بيماري قلبي خود يك هفته در بيمارستان بستري بود و با مرگ دست و پنجه نرم ميكرد.
سپتامبر ستارهي آرژانتيني در جام جهاني 1986 به كوبا بازگشت تا براي هميشه كوكايين را رها كند.
ديگو مارادونا دربارهي شرايط خود گفت:« خوب شدهام اما به طور كامل درمان نشدهام. اين نبرد هميشگي است. آرزو دارم مردم درك كنند كه اشتباههايي در زندگي انجام دادهام اما، بدانيد كه پدر و مادر بايد الگوهاي حقيقي در زندگي باشند نه بتها و اسطورهها.»
ابرستارهي بارسلونا در سالهاي 1982 تا 1984 از اين كه گروه نخست منطقهي كاتالان پس از شش سال به جام قهرماني اسپانيا نزديك شده خوشحال است:« فكر ميكنم فرانك رايكارد با اين تيم كار بزرگي انجام داده است. گروه هماهنگ با بازيكنان بينظير مانند رونالدينيو و مهاجم بزرگي مانند ساموئل اتوئو دارد. براي من بيترديد رونالدينيو بهترين بازيكن جهان است.»
مارادونا دربارهي پذيرفتن حرفهي مربيگري در تيمهاي پايهاي بوكاجونيورز به خبرنگاران گفت:« با سران باشگاه در حال مذاكره هستيم. اين حرفه را دوست دارم. علاقهاي ندارم در فوتبال حرفهاي درگير شوم اما، دوست دارم با تيم فوتبال جوانان كار كنم.»
-
بولتون، نوريچ و ميلوال حريفان تيم ملي در انگليس
نام سه حريف تيم ملي كشورمان در اردوي انگلستان مشخص شد.
تيم ملي كشورمان كه پس از اتمام ليگ برتر و پيش از ديدار برابر تيم ملي ژاپن اردوي پانزده روزهاي را در كمپ اختصاصي تيم ملي انگلستان در شمال اين كشور برگزار خواهد كرد طي اين مدت پنج ديدار تداركاتي با سه تيم از ليگ برتر و دو تيم از دسته اول انگلستان برگزار خواهد كرد.
ديدارهاي تيم ملي فوتبال ايران با تيمهاي بولتون و نوريچ سيتي از دسته برتر و ديدار برابر ميلوال (تيم ردهي نهم دسته اول انگليس) قطعي شده است.
هنوز نام دو حريف ديگر كشورمان در اين اردوي پانزده روزه مشخص نشده است.
گفتني است؛ تيم ملي كشورمان دور نهايي تمرينات خود را براي ديدار برابر ژاپن از روز يازدهم تير (دوم جولاي) در دو بخش برگزار خواهد كرد كه در بخش نخست تيم ملي كشور اردوي پانزده روزهاي را در تهران برگزار خواهد كرد و پس از آن مليپوشان كشورمان براي عزيمت به انگلستان و برگزاري اردوي تداركاتي و انجام پنج ديدار دوستانه به اين كشور سفر خواهند كرد.
ديدار تيمهاي ملي ايران و ژاپن از سري رقابتهاي انتخابي جام جهاني 26 مرداد در توكيو برگزار مي شود.
(منبع: پارس فوتبال)
-
سپاهان 1 الشباب 0
سپاهان با اين نتيجه 11 امتيازه شد و اگر العين الوحده رو هم ببره 10 امتيازه ميشه و براي صعود در اخرين بازي و در زمين خود احتياج به برد در مقابل سپاهان دارد
اين در حالي است كه سپاهان با يك مساوي هم صعود ميكند