نقل قول:
ok....حالا بهتر فهمیدم اوضاع از چه قراره :دی
دوباره سلام محمد جان !
نقل قول:
ببین علیرضا جان....اینکه بدن موقع تمرین فرم میگیره و به اصطلاح بدن "دم" میکنه و سپس کمی از اون حالت در میاد
یه چیز طبیعیه....یعنی اینکه شما نمیتونی توقع داشته باشی که مثلا فرمی که بازوت زیر 50 کیلو وزنه داره تا فردا صبحش که از تو رختخواب درمیای همونجوری بمونه !!
اما چی کار کنیم که حدودی اون حالت بمونه ؟؟
خب در جواب این سوال باید بهت بگم که تمرینای منظم و مداوم و زحمت کشیدن و البته صبر کارسازه...
اینم بگم که اگه میخوای حرفه ای ورزش کنی ( هر رشته ای ) و تو اون رشتت پیشرفت کنی و خودت رو به سر حد قهرمانی برسونی باید
تلاشت بیش از سه روز تو هفته باشه....به فرض مثال یه کشتی گیر حرفه ای هفته ای 10 تا 12 جلسه تمرین + بدنسازی داره
:worried: OK.
نقل قول:
یه چیز دیگه بهت میگم که البته این نظر شخصی منه و ممکنه خیلی هم درست نباشه ولی من خودم تا حالا اینجوری کار کردم و نتیجه هم گرفتم...اینکه شما
برای تمرین کردن خیلی از این شاخه به اون شاخه نشی...مثلا من خودم که میرفتم تو بدنسازی کار کنم از اون اول که میرفتم تا آخر که حدود یک ساعت و نیم میشه
کلا با چهارتا دستگاه کار میکردم و فقط این چهارتا دستگاه رو تا یک مدت مثلا یکماه کار میکردم و سپس سراغ دستگاه های دیگه که روی عضله های دیگه کار میکنه میرفتم...
نتیجه ی اینکار چیه ؟؟؟
نتیجه ی اینکار اینه که اون عضلاتی که اون 4 تا روشون تاثیر گذاره ، دیگه ورزیده ی حقیقی میشدن و بعد از بیست سی دقیقه به حالتی برنمیگشتن که انگار نه انگار ورزش کردی...
درست. من الان که میرم باشگاه همین حدود طول می کشه یعنی از یک ساعت و نیم معمولاً کمتر نمیشه.
و هر سری، روی یک یا دو قسمت از شکم ، سه قسمت از عضلات پا و یک محدوده ی مشخص از عضله های بالاتنه، تمرین می کنم(یعنی هر دفعه فقط عضله های دست یا شانه یا سینه و کمر) که فشار تمرین بیشتر بر روی عضلات بالاتنه متمرکزه و حرکات پا و شکم محض رفع خستگی از روی بالا تنه است. همچنین روی فرم موندن پاها و شکم.
نقل قول:
بازهم میگم اینها همه تجربه هایی که من خودم کسب کردم و اگه از یک مربی بپرسی مطمئنا علمی تر کمکت میکنه....
بازهم روی این نکته تاکید میکنم ، اینکه ورزش رو تو خونه رها نکن....شده دوتا دمبل بگیر و تو خونه باهاشون کار کن...ولی تو خونه ورزش رو رها نکن...
آره دارم اتفاقاً :20:
نقل قول:
و یه چیز دیگه...با همین برنامه ای که من از شما دیدم ، فکر میکنم اگه این آبی که زیر پوستت رفته رو از بین ببری و به عضله هات اجازه ی نمایان شدن رو بدی میبینی که همین الآن هم چه بدنی خوبی داری...
پیشنهاد من اینه که فعلا به فکر سوزوندن چربیها باش که این لامصب ها نمیذارن بدن آدم اونطوری که هست نمایان بشه تا بعد...
تنها دغدغه ی من همینه. مثلاً عضلات شکمم کاملاً تیکه تیکه شده و برآمده اند ولی به خاطر این پوست ...:41:
نقل قول:
ببین ما چیزی به نام تکرار کوتاه یا وزنه ی سبک نداریم....
از نظر من شما حد وسط رو بگیری بهتره....من نمیدونم تو کتاب آرنولد خوندم یا توی فیلمی که واسش ساختن دیدم که خود آرنولد مثلا به جای اینکه در روز از یک وزنه ی 120کیلویی
دوبار استفاده کنه ، از یک وزنه ی 100 کیلویی پنج بار تو روز استفاده میکنه ( این عددها مثال هستند چون اعداد واقعی رو درخاطر ندارم )
شما به نظر من حد وسط رو به بالا رو بگیر....
یه چیزی رو فراموش نکن که تا از فشار ورزش رنگت قرمز نشه و بدن درد نگیری و ... نتیجه نمیبینی....
باز مجبور شدم از خودم مثال بزنم :دی .... من اونموقع که برای مسابقات انگیزه داشتم انقدر تمرین میکردم که رنگ میشدم مثل گچ دیوار
و حتی یکبار انقدر دور تشک دویدم که بعدش رفتم تو دستشویی و روم به دیوار ، بالا اوردم !!
منم همین عقیده رو دارم. منظورم از وزنه ی سبک و تکرار بالا همینه...
من اوایل انقدر سنگین و زیاد کار می کردم که بعد از تمرین با بیهوشی فاصله ی چندانی نداشتم :27:
نقل قول:
ببین شما که میری باشگاه کشتی ، اون اول حدود بیست دقیقه دور تشک میدوید که شامل انواع دوها مثل سرعت ، دوی از پشت و ... میشه.
بعد همه دور تشک حلقه میزنید و یکی میره وسط حلقه و تمرین میده....و اینجاست که چربیها میسوزه :دی
این تمرینها شامل حرکات کششی ، دراز نشست ، بشین پوشو ، شنا و ..... میشه
برای شما که میخوای برای چربی سوزوندن بری تا همینجا کفایت میکنه ولی اگه بخوای بمونی میمونی و بعد از چند دقیقه مرور فن شروع میکنی به کشتی گرفتن
الآن 1.5 شده که داری تمرین میکنی و اینجاست که یه سری باشگاه رو ترک میکنن ولی اگه بخوای میتونی بازم بمونی و
تمرین هایی رو فوق برنامه مثل
طناب زدن و دراز نشست رفتن انجام بدی....که به این مرحله رسیدن آمادگی جسمانی بالایی رو طلب میکنه...
همین دیگه :دی
خیلی ممنون از توضیحات
نقل قول:
پ.ن : لازم نیست برنامه بدنسازیت رو به من بدی .... جوابهایی که دادم هم رک بهت بگم همشون طبق تجربه بودن...برو پیش یه مربی تا بر اساس علم بهت کمک کنه....
ببخشید سرتو درد اوردیم:11::11:
دمت گرم. استفاده کردم. باشه می گردم دنبالش :46:
خواهش می کنم داداش این چه حرفیه !