تیپ چند؟ اگر تیپ 2 باشه حدود 22 میلیون تومان اگر تیپ 3 باشه حدود 24 میلیون تومان اگر تیپ 5 باشه حدود 26 میلیون توماننقل قول:
تیپ چند؟ اگر تیپ 2 باشه حدود 22 میلیون تومان اگر تیپ 3 باشه حدود 24 میلیون تومان اگر تیپ 5 باشه حدود 26 میلیون توماننقل قول:
تيپ ٣ هست و ٢٧ به من قيمت داده ، ٢٩ ميگفت آخرش ٢٧ .نقل قول:
قيمت بنگاه هم قبول نداره .
طرف اهل سوئد هست و زياد ايران نمياد ، قصد فروش هم نداره ، اينم من بهش گفتم تازه فكراش رو بكنه ٢٧ بده . ماشين ٣٠٠ كيلومتر كار كرده ، نميدوني چه عروسكيه .
يه ٤٠٥ يشمي ٢٠٠٠ هم داره مدل ٧٧ فرانسوي . اونم ٤٠٠٠ تا كار كرده ، هنوز تو پلاستيكه ميگه نميفروشم ، به پولش نياز ندارم ، منم گفتم شما به خودشم نياز نداري ! بعد از كلي صحبت ١٢ مليون قيمت داد .
آدمي هم هست اگر به ذهنش رسيد ١٢ مليون ، ديگه كمتر و بيشتر راهي نداره .
نظر شما چيست ؟
نقل قول:
مزدا با این شرایطی که داره شاید ارزش خرید داشته باشه اما پزو 405 نه اصلا.
منم مزدا رو میخوام .نقل قول:
سلام خدمت اساتید .
یه Sportage مدل 2010 مشکی با کارکرد 40000 پیشنهاد شده .... قیمت رو 65 گفتن ... اساتید بنظرتون میارزه ؟ قیمتش چجوریه ؟ تا قیمت 70 چی میشه خرید که صفر هم باشه ( SUV بودنش مهم نیست ) ؟
نه خیلی بالا میگه ، نهایتا این ماشین 55 تا قیمتشه ، تا 70 هم خیلی چیزا میشه خرید ، مثلا سوناتا 2011 وارداتی کم آپشن 70-68 ، مزدا 3 فول آپشن 63 تومن ، ویتارا فول 64 تومن ، کرولا ، کمری و و و .... ، بگو از ماشین چی میخوای تا دوستان کمکت کنننقل قول:
سلام زانتیا سفید 84 بدون رنگ قیمت می خاستم بدون رنگ.
.
15,500,000 شروع قیمت تا 18,000,000 تومننقل قول:
نقل قول:
کیا اسپورتیج مدل 2010 قیمت 58000000 تومان
ملاک های خودتون رو برای انتخاب خودرو ذکر کنید
سلام
کمری XLI) 2400 )اتومات 2005 سفید با 100000 کارکرد و یک در رنگ با ظاهر عالی و چشمگیر و زیر پا عالی
که البته چند سال پیش این تغییرات رو روش داده :
1-نصب سانروف توسط نمایندگی (برقی 3 حالته)
2-نصب باله عقب
3-تعویض رینگهای معمولی با آلومینیومی اصلی تویوتایی
در واقع تبدیل به GLI کرده
قیمت چند میخوره؟؟؟؟؟
اگه میشه چند نفر از بزرگان نظر بدن (2-3 نفر)تا من یه محدوده قیمتی دستم بیاد (آخه تو بورس نیست واسه همین قیمت دقیقی نداره)