سلام دوستان
من الان رو pc بازی میکنم میشه ببرم رو تبلتم بازیش کنم؟:n05:
Printable View
سلام دوستان
من الان رو pc بازی میکنم میشه ببرم رو تبلتم بازیش کنم؟:n05:
نقل قول:
شهرت رو خوب نچیدی دوست من. خیلی اشکال داره. سرباز خونه ها رو واسه چی تو قلعت گزاشتی ؟ بیارشون بیرون شهر. مخازن چرا گوشه ان ؟ با ویزارد و آرچر راحت زده میشه.
شهرت رو شبکه ای کن گرچه تو این لول یه کمی سخته. ( بیای 7 راحت میتونی شبکه ای کنی. )
ساختمون ها رو آپگرید کنی ثواب داره :n02:
و ... .
نقل قول:
شما اگه ساختمون های دفاعی ات دیگه آپگرید نمیشن تون هال رو آپدیت کنید به لول 6 خیلی بازی بهتر میشه تو لول 6
تو گوگل هم سرچ کنید مپ های خوبی واسه چیندن پیدا میشه ( Best Town Hall level 5 Defense )
برای آپگرید هم اول از همه ساختمون های دفاعی رو آپگرید کنید به این ترتیب :
Mortar > Wizard Tower > Archer Tower > Canon > Air Defense
تو لول های پایین چون زیاد حمله هوایی نمیشه air defense آخر از همه.
آپگرید نیرو ها هم بستگی به نحوه بازیتون داره ، اگه با giant+healer میرید اتک به این ترتیب :
Giant > Healer > Archer > Wall breaker > Goblin > bararian و ....
وقتی Town Hall لول 6 شدید بگید یک مپ خیلی خوب سراغ دارم در برابر 80 درصد حمله ها مقاومه
باید هم گوشی و هم pc به یه اکانت گوگل متصل کنی و از داخل تنظیمات بازی link a device بزنینقل قول:
-----
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی کاربردی ه
با توجه به town hall روش های چیدن مپ داره
سعید من همچین حس خوبی به این مپ ندارم , احساس میکنم ترکیب بهتری براش بشه پیاده کرد نظرت چیه ؟
الان وضعیت این مپ در حدیه که زمانی که منابع برای Loot بالای 150-200 کیلو داشته باشم بهم حمله میشه و در غیر اینصورت فقط حمله های Fake دارم .
الان احساس میکنم مپ تنگه و ساختمان ها درست حسابی تقسیم نمیشن توش و نمیشه از دفاعی های Giant Bomb و Spring Trap به درستی استفاده کرد .
یه چیزی که تو ذهنم هست , چیدمان به صورتی هست که طمع حریف برای حمله بالا باشه اما کاری از پیش نبره تا اینکه طرف از حمله بترسه اما بتونه خوب پیش بره .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستس من دقیق نمیدونم چه استایلی باید برای خط دفاعی ایجاد کنم با توجه به لولی که دارمنقل قول:
الان تغییرش دادم به این. این طرح رو چند جا دیده بودم گفتن خیلی خوبه برای لول من
من در مرحله اول باید هال تاور رو آپدیت کنم. بعد ویزار و آرچی !
این وسط باید لابراتوار هم آپدیت کنم و باراکس ( سربازخونه)
لولهای دفاعیم الان رو 6 هست. بد نیست. فقط مورتار رو 3 هست که باید اونم اپگرید بشه.
اما من فکر میکنم اول تان هال آپدیت بشه بعد سرباز خونه !
با توجه به اینکه من نیاز به گلد و اکسیر دارم. باید سرباز خونه رو و لابراتور هم آپدیت کنم که بتونم تو حملات امتیاز کسب کنیم.
اینطروی که پیش میره یه هفته زمان می بره همین چند تا مورد :n15:
محتوای مخفی: MAP
شما اگه تون هال رو بزاری بیرون مپت رو خیلی بهتر می تونی بچینی و این رو هم باید در نظر بگیری که هر چقدر هم که مپت قوی باشه و دفاع های زیادی کرده باشه اگه مخرن هات پر باشه مطمئن باش یک نفر بهت حمله میکنه و لوت کامل میبرهنقل قول:
بهترین حالتی که میتونی بچینی بیس Hybrid هستش ، یعنی موقعی که مخزن ها پر هست تون هال رو بزاری بیرون و موقعی که خالی هست تون هال داخل.
گذاشتن تون هال داخل زیاد منطقی نیست چون تنها فایدش گرفتن تروفی و اچیومنت defense هستش ؛ تروفی هم که تو حمله ها به دست میاد و اگر هم زیاد باشه باز مجبورید بیارید پایین تر برای حمله های بهتر.
چیدن مپ هم به صورت مستطیل اصلا ایده خوبی نیست ، و خودش باعث میشه مپ آسون به نظر بیاد ( که همینطور هم هست )
من تو لول 8 چند تا مپ مختلف امتحان کردم که بهترین هاش اینا بودن :
اینجا من مخزن های سومم رو زیاد آپگرید نکردم تا از اون دوتای اول بشه بهتر محافظت کرد
این هم ماله قبل از اینکه برم لول 9 ، این مپش خیلی خوب بود و تقریبا نمی شد زیاد ازش درصد گرفت
طریقه چیدن air defense هاش هم خوب بود و سریع هیلر ها رو میزد
من فرض بر این گرفتم که لابراتور شما اپگرید است اگر نه لابراتور اولین ساختمون برای آپگرید است ( کلا ساختمون هایی که مربوط به حمله کردن میشن در اولویت هستن )نقل قول:
الان شما که دیوار ها رو اینجوری چیدی با یک wall breaker کل دیوار هات بلا استفاده میشن و به راحتی با چندتا جیانت و یک یا دوتا هیلر از سمت راست مپتون صاف میشه
به نظرم شما تون های رو ببر لول 6 و یک - دو ماه تو لول 6 باش تا کامل آپگرید بشه ( من خودم از تون هال لول 6 خیلی خوشم میاد و بازی کردن تو این لول خیلی بهم می چسبید )
واسه الان هم پیشنهاد میکنم اینجوری مپت رو بچین خیلی بهتره :
مرسی مپ های خوبی بود باید بشینم تست کنم ببینم کدوم بهتر جوابه برام .نقل قول:
به نظر میاد کم خرج بازی نکردی ها ! چقدر جم خریدی ؟
نقل قول:
جم که نخریدم هیچ ، کلی هم سر اون قضیه از دست دادم ...
اینجا که میبینی مخزن ها پره باید آرچر تاور رو لول 10 می کردم که 2680 می خواست ؛ دیگه گفتم یکم دیگه هم جمع کنم دیوار آپگرید کنم.
کلا همین دوبار تاحالا مخزن هام پر شده بود