رضا یزدانی: بسیار ناراحت نشدم ... یک حرکت احمقانه
یکی دیگر: کاری بسیار مافیایی
یکی از پیشکسوتان: چرا ما باید چوب بخوریم که انگلیس کشتی بلد نیست !
Printable View
رضا یزدانی: بسیار ناراحت نشدم ... یک حرکت احمقانه
یکی دیگر: کاری بسیار مافیایی
یکی از پیشکسوتان: چرا ما باید چوب بخوریم که انگلیس کشتی بلد نیست !
دقیقا کدوم یکی از پیشکسوتان ؟نقل قول:
العان حتی المان هم اعتراض کرده !!!
اقایون به جایه این حرفهای بی ارزش بهتره
برن مثل بقیه کشور ها یه اعتراض نامه درست ارائه بدن
tapatalk
اسمشون رو یادم رفته! تو اخبار ورزشی شبکه سوم گفت ...نقل قول:
گفته شد ایران هم اعتراض میکنه ... بارها این مسئله مطرح شده ولی نتوستند حذفش کنند خوشبختانه...
واکنش اسطوره کشتی جهان به حذف از رشتههای اصلی المپیک
حمله الکساندر کارلین به مارتینتی: در 20 سال، 25 بار قوانین را عوض کردند/ خودمان مقصریم
اسطوره کشتی فرنگی جهان نسبت به حذف کشتی از جمع رشتههای اصلی المپیک 2020 واکنش نشان داد.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، کمیته اجرایی کمیته بینالمللی المپیک، کشتی را از جمع رشتههای اصلی المپیک 2020 کنار گذاشته و قرار است این رشته در کنار هفت رشته دیگر در نشست بعدی کمیته اجرایی از خود دفاع کنند تا یکی از آنها به المپیک 2020 اضافه شود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الکساندر کارلین
الکساندر کارلین، قهرمان افسانهای روسیه و دارنده 12 مدال طلای جهان و المپیک، در واکنش به این سوال که آیا کار کشتی تمام است یا شاید به عنوان ورزش بیست و ششم دوباره به المپیک اضافه شود؟
تلویحا به مارتینتی رئیس فعلی فیلا حمله کرد و گفت: شایدهای زیادی وجود دارد. من معتقدم که ما به عنوان رشتهای قدیمی و سنتی المپیک زمینه چنین تصمیمی را به وجود آوردهایم. وقتی ما در 20 سال 25 بار قوانین را تغییر میدهیم، زمینه را برای حذف از المپیک فراهم میکنیم. ما باختیم نه به خاطر محبوبیت رییس فیلا، بلکه به خاطر اثر کارهای او باختیم. موقعیت کشتی را به نقطه جوش رساندند. این برای اولین بار نیست، بلکه در المپیکهای قبلی هم خطر حذف کشتی وجود داشت.
نایب قهرمان المپیک 2012 لندن در اقدامی عجیب و دور از تصور، قصد خداحافظی از دنیای کشتی را دارد.
به گزارش ایسنا شاید دیگر عادتی برای برخی از مدیران ورزشی و حتی غیر ورزشی شده که قبل از آغاز یک رویداد مهم ورزشی همچون المپیک، در دادن وعده و وعید به ورزشکار گوی سبقت را از هم ربوده و پیشنهاد بهتری دهند، اما همین که قهرمانان ورزشی روی سکو رفته و مدیران در این سو به چه چه و به به می پردازند، همان وعده وعیدها را به باد فراموشی می سپارند.
منزل، زمین، سکه و خودرو همگی در صف اقلامی قرار می گیرند که برخی از ورزشکاران قبل از یک مسابقه در آرزوی رسیدن به آنها شب را صبح می کنند و بعد از مسابقات رویای آن را می بینند.
روی سخن ما اما با مدیران کشوری چون وزیر ورزش و جوانان نیست، مشکل را در همدان باید جستجو کرد که به گفته اکثر ورزشکاران به مدیران همدانی باز می گردد. اینجا کسی قدردان سرمایه های ورزش استان نیست و البته برخی از مدیران غیر ورزشی هم خیلی نمی توانند به این موضوع واقف باشند که داشتن قهرمان المپیکی تا چه حد می تواند اهمیت داشته باشد.
عدم حمایت و زیر پا گذاشتن قول و قرارها تا جایی پیش رفته که صادق گودرزی که بی شک یکی از آوازه های ورزش این شهر به حساب می آید، در سن 24 سالگی قصد خداحافظی از دنیای کشتی را دارد.
خبری که بسیار ناراحت کننده است و زنگ خطری برای ورزش محسوب می شود، موضوعی که خود گودرزی آن را تایید می کند.
نایب قهرمان المپیک 2012 لندن در این باره در گفت و گو با ایسنا می گوید: 10 سال است که تمام زندگی من به ورزش اختصاص داده شده و احساس می کنم از دیگر کارهایم چون تحصیل جا مانده ام، به علاوه من 5 سال است که درگیر مسابقات جهانی و المپیک هستم و تمام وقت در اختیار ورزش بوده ام، شاید تنها عشق به کشور و افتخار آفرینی برای آن انگیزه ام را زنده نگه داشت.
صادق گودرزی تصریح می کند: برای هر ورزشکار روی سکو رفتن در آوردگاه المپیک نهایت آرزوهاست و من هم به آرزوی خود رسیده ام، حال برنز و نقره و طلا به نظر من توفیقی نمی کند.
وی ادامه می دهد: متاسفانه در همدان به ورزش بها نمی دهند، برخی ورزش را نمی فهمند و ای کاش در حمایت از ورزشکاران جهانی و المپیک، استانی مثل مازندران را الگو قرار می دادیم.
نایب قهرمان دو دوره رقابتهای جهانی اضافه می کند: چند سال است که خرده می گیرند چرا گودرزی می گوید که بچه ملایر است؟ مگر ملایر با همدان فرقی می کند؟ به هر حال زادگاه من ملایر است و این شهرستان هم جزئی از همدان به شمار می آید. همین حرف و حدیث ها روحیه و اعصاب من را به هم ریخت.
وی در ادامه صحبت های خود می گوید: قبل از بازیهای آسیایی به من قول زمین دادند، هنگامی که برگشتم از این اداره به آن اداره پیگیر حق خود بودم و در نتیجه هم موفق نشدم.
گودرزی در پاسخ به این سوال که بعد از کشتی به چه کاری مشغول خواهی شد، خاطرنشان می کند: همانند پدرم به شغل آزاد مشغول می شوم.
اسطوره فوتبال آلمان و جهان خواهان باقی ماندن ورزش کشتی در رقابتهای المپیک شد.
به گزارش افکارنیوز، در شرایطی که از چند ماه قبل بحث خروج رشته کشتی از رقابتهای المپیک مطرح شده و آینده این رشته در المپیکها مبهم است، فرانتس بکن باوئر خواهان حفظ کشتی در مسابقات مذکور شد.
وی در دیدار با جمعی از کشتیگیران کشورش اظهار داشت: من خودم از تلاشهای کشتیگیران حمایت میکنم. هر آنچه که از دستم برآید انجام میدهم، کشتی در المپیکها حفظ شود. کشتی باید المپیکی باقی بماند.
بکن باوئر افزود: این رشته از سالها قبل اخلاق ورزشی و آیین پهلوانی را در میان ملل جهان ترویج کرده است. کودکان و نوجوانان از الگوهای این رشته الهام گرفتهاند.
این اظهارات در حالی از سوی کاپیتان و مربی سابق تیم ملی آلمان مطرح میشود که چهرههایی همچون هایکه درکسلر (قهرمان پرش ارتفاع) و اوله بیشوف (جودو) از جامعه ورزش آلمان خواهان باقی ماندن کشتی در المپیک شدهاند.
خوب دوستان حتما اطلاع دارید که امشب مسابقات نمادین غرش روی ریل ها یا The Rumble on the Rails
در سالن Vanderbilt از ایستگاه قطار Grand Central Terminal منهتن نیویورک بین امریکا روسیه و ایران برگزار میشه
هدف از برگزاری این مسابقات تلاش برای حفظ کشتی در المپیک عنوان شده
هنوز معلوم نیست که این مسابقه از تلوزیون ایران هم پخش میشه یا نه اما در هر صورت میتونید از سایت رسمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی ها رو تماشا کنید شروع مسابقه ها حدودا ساعت 12 امشب عنوان شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونید تیزر رسمی مسابقات رو دانلود کنید خیلی جالبه
ترکیب اعلام شده
55 کیلوگرم: حسن رحیمی
60 کیلوگرم: مسعود اسماعیلپور ( احتمالا به دلیل مصدومیت به بازی نمیرسه )
66 کیلوگرم: مهدی تقوی
74 کیلوگرم: حسن طهماسبی
84 کیلوگرم: احسان لشگری
96 کیلوگرم: حامد تاتاری
120 کیلوگرم: کمیل قاسمی
تيمهای كشتی آزاد و فرنگی نوجوانان ايران در شرايطی راهی رقابتهای قهرمانی آسيا در مغولستان شدند كه نه تنها هيچ تداركات مناسبی برای آمادهسازی آنان صورت نگرفت، بلكه سفر سخت و پر حاشيهای را نيز پشت سرگذاشتند. آبروریزی بزرگ زمانی رقم خورد که مغولها به دلیل پرداخت نشدن پول هتل اجازه خروج به کشتیگیران ایران را ندادند!
به گزارش مهر، امسال برای نوجوانان کشتی ایران سالی پر از سختی و حسرت بود. حسرت اردوهای آمادهسازی با امكانات و مطلوب و همچنین تورنمنتهای تداركاتی بینالمللی كه به واقع عملکرد ملیپوشان را در رقابتهای قهرمانی آسیا تحت تاثیر قرار داد. آزاد و فرنگیكاران نوجوان ایران بعد از اینكه چندین تورنمنت بینالمللی در ترکیه و آذربایجان را با مخالفت شورای برون مرزی وزارت ورزش از دست دادند، خود را در یك قدمی حضور در رقابتهای قهرمانی آسیا در مغولستان دیدند. میدانی درون قارهای كه نمایندگان ایران باید از اقتدار و افتخار همیشگی خود دفاع میكردند و به بهترین شكل ممكن برای درخشش دراین پیكارها تجهیز میشدند، اما افسوس كه نه تنها تداركات خوبی برای آمادهسازی آنان صورت نگرفت، بلكه سفری سخت و پرماجرا نیز آخرین رمق باقیمانده كاروان اعزامی نوجوانان را از آنان گرفت. البته فرنگی كاران نوجوان كشورمان به رغم تمامی این سختی ها توانستند پرونده رقابتهای قهرمانی آسیا را با کسب هشت مدال و مقام سومی ببندند. رتبه ای که با توجه به شرایط ویژه ی تدارکات و اعزام دشوار چندان بد و دور از انتظار نبود. اما چند نکته در این طول این رقابتها به شدت خودنمایی میكرد. اول اینکه چرا حسن رنگرز نایب رئیس فدراسیون کشتی که بتازگی نایب رئیس شورای کشتی آسیا نیز شده، در محل برگزاری رقابتهای قهرمانی نوجوانان آسیا حضور نداشت تا بتواند با بهرهگیری از موقعیت خود كمی از سنگینی بار مسایل و مشكلات فرنگی كاران نوجوان را بكاهد. جالب اینجاست که تیم كشتی فرنگی نوجوانان ایران حتی پس از پایان رقابتها نیز با مشكلات مختلفی دست و پنجه نرم میكند و به دلیل عدم پرداخت پول محل اقامت هنوز نتوانسته مغولستان را به مقصد تهران ترک کند! این در حالیست كه متولیان فدراسیون كشتی بنا به دلایل نامعلومی از ابتدا هزینه تیم نوجوانان را فراهم نکرده و درست در دقایق آخر به تکاپو افتادند و پول بازگشت ملی پوشان را فراهم كردند تا بدین ترتیب تیم غریب و بلاتكلیف كشتی فرنگی هم بتواند با آزادکاران به ایران باز گردند! این وضعیت زمانی نگران كنندهتر میشود كه همین نوجوانان خسته و زخم خورده از رقابتهای آسیایی با چنین اوضاع و احوالی باید تا بزودی راهی رقابتهای جهانی صربستان شوند. متاسفانه مسئولان ورزش کشور سرنوشتی را برای کشتی رقم زدهاند كه نه تنها وضعیت فعلی تمانی ملی پوشان ردههای مختلف بلكه وضعیت آینده سازان کشتی ایران هم دچار خدچه و ابهام شده و دیگر چیزی بنام انگیزه و اشتیاق در جمع ملی پوشان به چشم نمیخورد. به هر حال امیدواریم تا پیش از اعزام تیمهای ملی نوجوانان و جوانان كشتی ایران به رقابتهای جهانی صربستان و بلغارستان، سیاستی اتخاذ شود كه داستان تاسفآور سفر نوجوانان به مغولستان تكرار نشود و كشتی گیران ایرانی با توجه به اعتبار و اقتدار همیشگی خود در كشورهای میزبان حضور یابند.
عصر ایران - تیم ملی کشتی نوجوانان ایران در اولانباتور مغولستان گم شده است!
کشتی گیران فرنگیکار نوجوان ایران پس از کسب عنوان سومی در مسابقات قهرمانی آسیا، به علت بیپولی قادر به بازگشت به ایران نشدهاند و در کوچهپسکوچههای اولان باتور، سرگردان و بیپناه پرسه میزنند.
ماجرا از این قرار است که پس از پایان مسابقات قهرمانی نوجوان آسیا، تیم کشتی فرنگی ایران پول کافی برای تسویه حساب با هتل محل اقامت خود را نداشته و به همین دلیل، پاسپورت نوجوانان مدالآور ایران از سوی مسئولان هتل محل اقامت آنها، ضبط شده است. علاوه بر این، مغولها اعضای تیم کشتی ایران را از هتل اخراج کردهاند و بازگرداندن پاسپورت آنها را منوط کردهاند به تسویه حساب مالی تیم کشتی ایران با هتل محل اقامت آنها.
در این شرایط، نکته عجیب بازگشت سرپرست تیم کشتی نوجوانان کشورمان به ایران و اظهار بیاطلاعی او از ماجرای مضحک و دردناک اولانباتور است. جالب اینکه، سرمربی تیم کشتی نوجوانان ایران گفته است: "خودم کمی پول دارم، یک جوری سر میکنیم!"
اینکه چرا کشتیگیران نوجوان و افتخارآفرین این ممکلت نفتخیز باید چنین شرایط تحقیرآمیزی را در کشوری بیگانه متحمل شوند، بحث دیگری ست که به اندازه کافی جای برسی دارد؛ ولی مگر جمهوری اسلامی ایران در مغولستان سفارتخانه ندارد؟ پس چرا مقامات سفارت ایران دستی از آستین وظیفه بیرون نمیآورند و نوجوانان مدالآور ایرانی را در کوچهپسکوچههای اولان باتور پیدا نمیکنند و با هتل محل اقامت آنها تسویه حساب نمیکنند. مگر نه اینکه سفارتخانه ایران در هر کشوری، مسئول حمایت از ایرانیان و منافع ملی این کشور است؟
تیم های ملی کشتی ایران، از دیرباز با بودجه اندک راهی سفرهای خارج از کشور می شدند و فدراسیون کشتی چشم امیدش به حمایت مالی ایرانیان خیّر خارج از کشور بود؛ چرا که پول بخور و نمیر فدراسیون جوابگوی هزینههای تیم های کشتی در سفرهای خارجی نبود.
اما این بار ظاهراً تیر فدراسیون به سنگ خورده است و ایرانی خیر و ثروتمندی در اولان باتور پیدا نشده است که دست در جیب کند و جور آقایان را بکشد!
ماجرای عجیب گمشدن نوجوانان قهرمان ایرانی در اولانباتور، ماجرایی مضحک و دردناک است که قطعاً در آینده هم تکرار خواهد شد و هیچ کسی هم پاسخگوی این کوتاهیها و فقدان مدیریت خندهدار نخواهد بود. اما در حال حاضر، مهمترین کار برای مسئولان کشتی ایران و مقامات سفارت ایران در مغولستان، بازگرداندن کشتیگیران ایرانی به تهران است. برای این کار، کمی پول لازم است برای تسویه حساب با هتل محل اقامت آنها، و البته یک تیم جستجو برای پیدا کردن آنها در شهر شلوغ اولانباتور!
تیم ملی کشتی فرنگی نوجوانان ایران در مسابقات قهرمانی آسیا، با کسب سه مدال طلا، دو نقره و سه برنز با 78 امتیاز، پس از قرقیزستان و قزاقستان به مقام سومی این قابتها رسید.
مدالآوران نوجوان ایرانی در این رقابتها عبارت بودند از:
بهنام عبدولی در 42 کیلو: برنز
میثم دلخانی در 50 کیلو: برنز
محمدحسین مرادالیاسی در 54 کیلو: برنز
حسین اسدی در 63 کیلو: نقره
کیوان رضایی در 69 کیلو: نقره
مهدی ابراهیمی در 76 کیلو: برنز
محمد بیرانوند در 85 کیلو: طلا
امیرحسین حسینی در 100 کیلو: طلا
پس از اخراج فرنگی کاران نوجوان از هتل محل اقامت در مغولستان
سرگردانی کشتیگیران در مغولستان/ سرمربی تیم نوجوانان: با هزینه خودم بچهها را اسکان دادم
سرمربی تیم کشتی فرنگی نوجوانان ایران گفت: در تلاشیم تا زمان دیگری را برای بازگشت فرنگی کاران نوجوان به ایران تعیین کنیم.
مجید جهاندیده پس از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در گفتوگو با خبرنگار کشتی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار کرد: قرار بود تیم در دو گروه به
تهران باز گردد که در گروه اول من و چهار کشتیگیر و در گروه دوم دو مربی و شش کشتیگیر حضور داشتند. اما متاسفانه به خاطر مشکلات مالی پول هتل پرداخت نشد و
نتوانستیم به پرواز برسیم. هتل پاسپورتهای بچهها را نگه داشت تاز مانی که پول تسویه شود.
وی افزود: ما هتل را تخیله کردیم، اما پاسپورتهایمان در آنجا مانده است. در حال حاضر من بچهها را با پولی که خودم داشتم به یک هتل دیگر آوردهام و فدراسیون در تلاش است
تا به نحوی پول را به دست ما برساند که با هتل اول تسویه حساب کنیم و پاسپورتهای خود را بگیریم. البته من با ترفندهایی توانستم چند پاسپورت را از هتل اول بگیرم و
کشتیگیران وزنهای 76، 85 و 100 کیلوگرم و آقایان عرب و قیطاسی که مربیان تیم هستند، را راهی تهران کردم و فکر میکنم که امشب (یکشنبه) به تهران برسند.
جهاندیده ادامه داد: فدراسیون قرار است از طرف یک واسطه و صرافی و سیستمی که مثل کارت به کارت کردن خودمان است پول را به دستمان برساند و پس از آزاد کردن
پاسپورتها بتوانیم بلیت بازگشت به ایران را تهیه کنیم. البته مشخص شدن زمان بازگشت هم سخت است. امیدوارم بتوانیم در سریعترین زمان ممکن بلیتی برای بازگشت به
ایران پیدا کنیم.
سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی که در مغولستان به سر می برد، در پایان گفت: مسئولان فدراسیون در تلاش هستند که این کار به سرعت انجام شود. اما کاش هماهنگیها
زودتر صورت می گرفت تا این اتفاقات نیفتد و هزینهها چند برابر نشود. خودمان مقداری پول داریم که فعلا خرج میکنیم و امیدواریم هر چه سریعتر مشکل برطرف شود.