از اينجا ميتوني درايور رو دانلود كني : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط gsm
مودم يو اس بي كه از روي سي دي گوشي نصب كردي رو پاك كن و دوباره از اين درايور كه دانلود كردي نصبش كن.
از اينجا ميتوني درايور رو دانلود كني : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط gsm
مودم يو اس بي كه از روي سي دي گوشي نصب كردي رو پاك كن و دوباره از اين درايور كه دانلود كردي نصبش كن.
چرا موتورولا ؟
شركت موتورولا با هدف درست كردن بي سيم و راديوي خودرو كار خود را آغاز كرد. از آنجاييكه مشهورترين سازنده بي سيم و راديو هاي اتومبيل در آن زمان شركت Victrola بود. مؤسس اين شركت يعني آقاي پال كالوين نيز اسم شركتش را موتورولا گذاشت تا علاوه بر داشتن مشابهت اسمي كلمه موتور نيز به نوعي در اسم شركتش وجود داشته باشد.
از يه دوست ايتاليايي متخصص گوشي هاي موتورولا پرسيدم كه نرم افزار قفل گذاري براي V3X وجود داره ؟ گفت نه فقط با همون قسمت Security خود گوشي ميتوني اين كار رو انجام بدي. در ضمن اگه سوال ديگه اي داريد بگيد تا ازش بپرسم . چون تو نمايندگي موتورولا تو شهر ميلان كار ميكنه و اطلاعاتش كامله.نقل قول:
نوشته شده توسط doom3
1-آقا نرم افزار پلير براي v3xهست يا نه؟
2-چطوري ميشه skin ها رو روي موتورولا نصب كرد؟
اقا يون چند تا سوال ديگه داشتم
به نظر شما اين به صرفه هست كه من k750رو بفروشم و برم يه جاش اين گوشي رو بخرم ؟؟؟؟؟
در ضمن كسي از قيمت اين گوشي خبر داره!!!!!!!
راستي شنيدم ساخت سنگاپورش فقط به درد ميخوره درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟
تورو خدا بهترين راهنمايي رو كنيد چون تو دودلي موندم ديگه خسته شدم از بس گوشي عوض كردم و مطابق سليقه من نبود!!!!!
اهان يادم اومد عمر باطري اين نوع از گوشي ها چطوره؟؟؟؟؟
آقا می شود در وی تری ایکس اندازه قلم را کوچکتر کرد یعنی نوشته ها و اعداد کوچکتر تایپ شوند
در مورد به صرفه بودن نظري ندارم. هر دو تا گوشي خوبي هستن.نقل قول:
نوشته شده توسط شهرام_ایرانی
قيمت 265 هزار تومان تا اونجا كه من اطلاع دارم.
اين كه فقط ساخت سنگاپور بدرد ميخوره و حرفهايي از اين قبيل ساخته ذهن يه عده فروشنده حيله گره كه اينجوري سر مشتري هاي از همه جا بي خبر كلاه ميزارن . حتي اگه تو افغانستان هم موتورولا شعبه ميزد مطمئن باش همون تجهيزات و دستگاههاي رو بكار مي برد كه تو شعبه اصلي تو امريكا از اونا استفاده ميكنه . اين ارزش گذاري فقط جنبه تبليغاتي داره و مثلا گوشي ساخت امريكا كلاسش بالاتر از ساخت مثلا سنگاپوره و قيمتش هم بالاتره ..
اما ديگه ساخت سنگاپور كلاسي نداره كه بخواد قيمتش بيشتر هم باشه.
عمر باطري هم در حد متوسط به پايينه . البته بقول amertad با ال سي دي بزرگ و با كيفيتي كه اين گوشي داره يه چيز طبيعيه .
سلام
ممنون m_etallic_a جون
با درايوري كه برام گذاشتي تونستم كارم انجام بدم.
تا بعد
دیگه نمیخوام سوال کنم ولی این دیگه سوال اخره !!!!!
تورو خدا هر کی داره بگه انتن دهی این گوشی چه جوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عزيز من كه گفتم . گوشي هاي جديد همشون انتن دهي عالي دارن ولي آنتن دهي بيشتر از اينكه به گوشي مربوط باشه به وضعيت شبكه بستگي داره....نقل قول:
نوشته شده توسط شهرام_ایرانی