بفرما....!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بفرما....!نقل قول:
مطمئنی درست دانلود کردی ؟! فایل اجرایی هیچ مشکلی نداره چون خودمم از همون سایت دانلود کردم . شما یه کاری کن .نقل قول:
از folder Option ( همون جایی که نشون دادن فایل های مخفی رو فعال یا غیر فعال میکنی ) دنبال عبارت Hide extensions for known file types بگرد و تیکش رو بردار و ok کن . الان باید پسوند فایلات دیده بشه . حالا ببین اگر فایلی که دانلود کردی پسوندش چیه ؟! اگر پسوندی نداشت بعد از یه نقطه exe رو تایپ کن مثلا : file.exe اگر هم پسوند دیگه ای داشت به exe تبدیلش کن . دوباره اجرا کن . این بار حتما جواب میده
ولی اگر به طریقی که من اشاره کردم دانلود کرده باشی محاله فایل مشکل دار باشه جز اینکه هنگام دانلود مشکلی بوجود اومده باشه .
سلام
دوستان اخرین کرک برای ویندوز های 64 بیتی چیه؟ویندوز من 64 بیتی هست ولی فقط با فایل 32 بیتی بازی رو باز میکنه که اونم فکر کنم چون رم رو کامل نمیشناسه یکم تصاویر کند هست چیکار کنم؟
ممنون
هنوز کرکی که به درستی برای این مشکل کارساز باشه بیرون نیومده . ولی روشی که دوستمون در پست پایین گفته ، تا حدودی کارساز بود فک کنم ! البته تو پی سی من مشکل افت فریم نداشتم تو لب تاپ هنوز امتحان نکردم تا مطمئن بگم ولی فک کنم تا حدودی تاثیر گذاشت !نقل قول:
البته در اون روش فریم ریت 60 داده شده که برای بازی زیاد هست . برای اینکه تمام مدیا ها بصورت روان کار کنن فریم ریتشون باید بین 25-30 باشه . شما برای نتیجه بهتر و عدم فشار وارده بر کارت گرافیک ، هر دو عدد 60 رو 30 بنویس .
*** با اعداد 60 تصویر بازی به هم میخوره ولی 30 بهترین حالت هست
اقا من روش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رواجرا کردم عالی شد دستت درد نکنه که این روش رو با اموزش خوبش در اختیار ما گذاشتی .ilove you
من بازی رو روی ویندوز 8 64 بیتی نصب کردم و بالا مییاد اما بازی شبیه اسلموشین هست و حال نمیده . البته میشه بازی کرد اما نه زیاد . اعصاب ادمو خورد میکنه .
پیچ اومده واسه این مشکل ؟
سیستم :
core i3 2.6
ram 4
vga : gforce 730m
ممنون
دوستان من کارت گرافیکم رو اپدیت کردم ولی بازم ارور directx میده چیکار کنم؟راستی چرا حجم این کرک ها اینقدر متفاوته؟وقتی بازی رو در ویندوز 64 بیت با فایل nfs x86 باز میکنیم رم رو کامل میشناسه؟
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
دوستان منم این روش برام جواب داد و حالا رو متوسط دارم با سرعت بازی می کنمنقل قول:
برا منم تنظیمات با عدد 18 بهتر از بقیه جواب داد
صدا هم از تسک منیجر درست می کنم خیلی عالی شد
از silent mj هم تشکر میکنم بابت این ترفند حداقل یکی از بازی هایی که اومدی تونستم بازی کنم :n28:
دلت میاد 60 فریم و بزاری کنار 30 بازی کنی؟ خدایی من یادمه بلک اوپس فریم ریتش رو فعال کرده بودم وقتی از 30 میرفت تو 50 60 واقعا بازی لذت بخش میشد احساس میکردم گرافیکم 7970gtxxxx شده :n19:نقل قول:
بازی 30 فریم اصلا حال نمیده مخصوصا ماشین حداقل 50 تا 60 فریم به بالا نیازه