همش عادیه :n02:نقل قول:
Printable View
همش عادیه :n02:نقل قول:
نه اقا، منظورشون از حاشیه تصویر، قاب دور صفحس . که واسه منم یک دست نیست و موج دارهنقل قول:
در مورد کلیک هم کلا تاچ پد خیلی جالبی نداره.
من از بازار رضا با گارنتي سازگار گرفتم و اين موج رو اصلا ندارم نه رد فيلم و نه روي دسك تاپ ويندوزنقل قول:
فقط اي كاش فول اچ دي بود همين
مرسی از جوابتون.منظورم قاب براق پلاستیکی دور نمایشگر بود نه خود نمایشگر. تو گوشه های بالا این موج در حد برآمدگیه و کاملن با لمس کردن احساس میشه.:n03: تاچ پد با توجه به توضیحاتتون درسته ولی چرا اینجوریه؟؟ این تیک اولی اصن واسه چیه؟ یه مشکل دیگه ای هم که داشتم خاموش و روشن شدن نمایشگر بود که این یکی حدس میزنم از درایوراش باشه.
سلام اقا این باتری لب تاب روی ۶۰ مونده و به ۱۰۰ درصد نمی رسه کمک کنید از شارز می کشم کم میشه به برق می زنم تا روی ۶۰ بیشتر نمی ره
توی lenovo energy managment برو تو قسمت battery setting و بزارش رو حالت full charge mode .نقل قول:
با گارانتی سازگار نخرید .
من این لپ تاپ رو 2 ماه پیش خریدم
روز اولی که روشنش کردم روی لوگوی لنوو هنگ می کرد .
به فروشنده که گفتم گفت باید بری سازگار
رفتم سازگار ازشون خواستم دستگاه رو تعویض کنند ولی زیر بار نرفتن
گفتن مشکل از هارد دستگاه . هارد رو تعویض کردن البته به گفته خودشون . یعنی من پول دستگاه نو دادم و لپ تاپی با هاردی که نمیدونم چیه و تعویض شده
گرفتم الان هم احساس میکنم هارد دستگاه کند. چون هر وقت روشنش میکنم و بالا میاد 100 در صد هارد استفاده میشه و کلا اکثر اوقات بالا 90 در صد در گیره
نمی دونم چرا هیچکسی به مصرف کننده اهمیت نمیده .
حتی این موضوع رو سعی کردم با ایمیل به مسولین اطلاع بدم ولی فایده نداشت.
احساس می کردم لا اقل سازگار متفاوت باشه:n03:
چه جوری بفهمم هاردی که برام عوض کردن چیه و چه فرقی با هارد دیفالتی که روی y510 هست داره؟
تو bios میزنه مارک هارد رو.نقل قول:
یا توی کنترل پنل و device maganer و disk drive
مال من اینه :
ST1000LM024 HN-M101MBB ATA Device