Mrf75 جان يه سر به اين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزن . راهنمايي هم داره
Mrf75 جان يه سر به اين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزن . راهنمايي هم داره
با سلام خدمت دوستان,اگه میشه ی بار دیگه دیکشنری فارسی به اینگلیسی رو بزارین,من همه لینکهارو چک کردم خراب بودن.مرسی
من ديكشنري فارسي به انگليسي و انگليسي به فارسي را در 7610 زدم ولي از من كد مي خواهد.چه كنم؟
آقا روي k750خوب كار كرد.مرسي دنبال فارسي به انگليسيش بودم.فقط مي خوام بدونم ديكشنري جاواي ديگه اي نيست كه كار باهاش راحتترر باشه
به نام خدا
دست شما درد نكنه دوست عزيز.
نقل قول:
نوشته شده توسط alex_pk
زماني شما همچين ادعايي بكن كه برنامه فقط روي N70 اجرا بشه
نميشه دانلود كرد چرا؟
واقعا آدم رو نا اميد مي كنيد بعضياتون. اين دوستان اين همه زحمت كشيدند اين ديكشنريها رو گذاشتند اونوقت آقاي n_yaghmaei شما برميداري اين همه نقل قول رو با فونت بزرگ مينويسي و سر يه جمله كه اون وسطشه اينجوري صحبت ميكني؟ اين يعني دستت درد نكنه ديگه؟ در ضمن دوستاني كه گوشيهاي سيمبين دار مثل 7610 دارند ميتونند از ديكشنريهاي سيمبين استفاده كنند كه مطمئن تر هستش مثل ديكشنري نيا. اگه پيداش نكرديد بگيد تا آپلود كنم . شما مجبور نيستيد ديكشنريهاي جاوا رو نصب كنيد. مرسي از همه اونايي كه زحمت ميكشند و اونايي كه قدر زحمت رو ميدونن.
روي ngage كار مي كنه؟
دوستان من نمي تونم از zip خرجش كنم
چي كار كنم