فکر کنم گفته مثلا برای بازیکنان سرعتی انیمیشنهای خاص در نظر گرفته شده که به واقعیتر شدن بازیکمک میکنه (اگه اشتباه نکنم )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
فکر کنم گفته مثلا برای بازیکنان سرعتی انیمیشنهای خاص در نظر گرفته شده که به واقعیتر شدن بازیکمک میکنه (اگه اشتباه نکنم )
فکر کنم اولی میگه همین سرعتی که هستن خوب هست و تغییر نکنن اما دومی میگه باید ساخته بشن انیمیشن که علاوه بر اینکه طبیعی جلوه بدن دارای حرکات سریع تر(یعنی دارای عکس العمل های مناسب وبه جا) باشند و در آخر هم گفته این تغییرات با هوشیاری و احتیاط باید انجام بشهنقل قول:
نه ، یکی توییت کرده که دوست داره شبیه ساز های فوتبال سرعتشون کم باشه ( درک منظورش راحته ولی بیان کردنش سخته :n02: بنده خدا دوست داره سرعت بازی معقول و به واقعیت نزدیک باشه دیگه :n02:) و شنیده که سرعت PES 2014 مناسبه ، از ایشون که نمی دونم کیه خواسته که سرعت بازی رو تغییر ندن !
ایشونم در جواب گفته دارن تمامه تلاششونو میکنن که این اتفاق نیفته ،البته اشاره کرده که انیمیشن های جدیدی که به بازی اضافه می کنن باعث میشه خود به خود بعضی حرکات در بازی روون تر بشه پس باید با احتیاط جلو برن { تا سرعت بازی متعادل بمونه }
پ.ن :
نقل قول:
فکر کنم اولی میگه همین انیمیشن هایی که هستن خوب هستن و تغییر نکنند اما دومی میگه باید ساخته بشن انیمیشن هایی که علاوه بر اینکه طبیعی جلوه بدن دارای توان جابجایی سریع تر باشند و در آخر هم گفته این تغییرات با هوشیاری و احتیاط باید انجام بشه
:n04:
Adam Bhatti مدیر pes در اروپا ادمین سایت wenbنقل قول:
از ایشون که نمی دونم کیه خواسته که سرعت بازی رو تغییر ندن !
.
.
.
.
.
.
.
چندتا انیمیشن بازی که بسیار زیبا هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا چه باحال و طبیعیه ، به به :n19:
یکی زحمت ترجمه رو بکشه
با درودنقل قول:
تا دوازده تاش رو ترجمه کردم بقیه رو هم در بخش بعدی میزارم .
اینها سوالاتی هستش که از Jose Aguirre شده کسی که pes 2014 رو بازی کرده و کلا شخص مهمی هستش و از گیمر های قدیمی سری pes هستش و این شخص هم جواب گیمر ها رو داده .
1 : اولین برخوردی که با بازی داشتم ،برداشت اولیه من این بود وقتی اولین حرکات و جنب و جوش بازی رو دیدم کاملا احساس کردم که با یک بازی کاملا جدیدی روبرو شدم و همه چیز به درستی پیش میره
2: بازی واقعا در مسیر درستی قرار گرفته ،البته از همه چیز مهمتر این حس جدیدی که به شما دست میده و احساس میکنید بازی در مسیر درستی قرار گرفته .
3: جهش بزرگ در مسیر شبیه سازی فوتبال ، یک فوتبال کاملا حرفه ای و شبیه سازی کامل شده که در قلب و ریشه این بازی دمیده شده .
4: دید و منطق به این فوتبال برای گیمر های هاردکور طراحی شده ،شما باید ذهنیت خودتون رو برای یاد گیری به چیزی که در دنیای واقعی وجود داره تطبیق بدین .
5: وقتی شوت میزنین احساس شگفت انگیزی بهتون دست میده ،احساس آزادی درشوت زدن میکنید ، و کلا شوت زدن سخت یا به عبارتی واقعی هستش و هنگام شوت زدن باید بدونید با کی و در چه منطقه ای و چه زاویه ای میخواهید شوت بزنید .
6 :من در 5 بازی 3 گل زدم تازه دوتاش هم از طریق پنالتی بود خخخخخخخخخخ .
7: یکی از نگرانی های من داور بازی بود ولی با بازی کردن نگرانی من در این بخش از بین رفت و داوری بازی منطقی و درست بود .
8: ساخت بازی داره عالی پیش میره و ساخت بازی در همین مرحله بسیار شگفت انگیز پیش رفته و همه چیز به طور چشمگیری داره بهبود پیدا میکنه .
9 : ضربات پنالتی چیزی شبیه به ISS64 شده . شما ضربه ای که میخواین بزنین هدفتون رو خودتون انتخاب میکنین که توپ میخواد کجا بره .
نکنه : دوستان راحت بگم ضربات پنالتی چیزی مثل فیفا شده .
10 : ضربات آزاد خیلی خیلی تغییر کرده و جنبه بصریش عالیه واقعا من دوسش دارم .
11 :بچه ها انیمیشن های pes شگفت اگیز هستش ............ درباره مقایسه انیمشن های فیفا با pes باید بگم انیمشن های فیفا احساس میکنید انیمیشن های عالی در یک بازی ویدئویی هستن ولی انیمشن های pes خیلی خیلی نزدیک به زندگی واقعی به نظر میرسه .
12 : به یاد داشته باشین وقتی pes رو روز ها بازی کردین و انیمیشن های شگفت انگیز رو حس کردین با خودتون میگین چقدر مقدار انیمیشن ها زیادن .
دوستان منظور از انیمیشن چیه دقیقا؟ صحنه هایی هست که تو ریپلی ها نشون میده یا حین گیم پلی هم مشاهده میشه ؟
به طور کلی میشه به طور عامیانه گفت تمامی حرکان بدن یک انسان در طول بازی از نحوه شوت زدن ،دویدن ،پاس دادن ،ضربه سر زدن ،برخورد های فیزیکی ،دریبل کردن ،حمل توپ و از این قبیل موارد . به طور کلی حرکات واقعی در زندگی واقعی یک فرد رو موشن کپچر میکنن و در بازی قرار میدن حال اگه موتور گرافیک و فیزیک و تکنولوژِی موشن کپچر هر چی پیشرفته تر باشه در اون بازی خاص بهتر به نمایش در میاد . لازم به ذکر هستش که قدرت سخت افزاری هم در نحوه پردازش و تعداد انیمشن ها هم دخالت داره .نقل قول:
البته انیمشن های صورت هم میشه به این بخش اضافه کرد ولی نحوه کپچر کردن این قسمت با بقیه قسمت های بدن فرق میکنه . مثلا در فیفا انیمیشن های بازیکنان در این نسل عالی بوده ولی انیمیشن های صورتشون چنگی به دل نمیزنه .البته هر سال اومدن بهترش کردن ولی در مجموع به هر حال در بخش انیمیشن های صورت ایراداتی به فیفا وارد هستش .
درباره گیم پلی و ریپلی ها به هر حال فرقی نمیکنه وقتی انیمیشن های بازیکنان در گیم پلی عالی باشه در ریپلی ها هم به همان منوال عالی نمایش داده میشه و یا بر عکس .
ممنون romell...
این نکته رو بگم کسایی که باز یرو تست کردن بازی رو در مرحله ساخت 60 درصد تست کردن و بازی هنوز کامل نشده .
ISS64 (تصویر زیر)نقل قول:
9 : ضربات پنالتی چیزی شبیه به ISS64 شده . شما ضربه ای که میخواین بزنین هدفتون رو خودتون انتخاب میکنین که توپ میخواد کجا بره .