نه متاسفانه 4650 اجرا نمي كنه چون بازي براي اجرا شدن با دايركت ايكس 11 بهينه و برنامه ريزي شده كه اگه اشتباه نكنم 4650 فقط تا دايركت ايكس 10.1 رو ساپورت ميكنهنقل قول:
Printable View
نه متاسفانه 4650 اجرا نمي كنه چون بازي براي اجرا شدن با دايركت ايكس 11 بهينه و برنامه ريزي شده كه اگه اشتباه نكنم 4650 فقط تا دايركت ايكس 10.1 رو ساپورت ميكنهنقل قول:
متاسفانه جواب نداد و باز هم سیاهه . من موندم اشکال از کجاستنقل قول:
نه عزیز اجرا نمیشه!!نقل قول:
طبق پستی که سعید جان بالا داد باید کارتتون یکی از سری بالا باشه وگرنه راهی نداره!!!!
کسی واسه صفحه سیاه راه چاره ای نداره؟
نقل قول:
شما از چه نسخه ای استفاده میکنی
انتهای پست اول همین تاپیک یک روش گذاشتم اونو انجام بده اگر نشد بازی و کرک رو پاک کن و دوباره نصب کن
آخرین ورژن برنامه های زیر رو هم نصب کن :
DirectX
Visual C++ 2008
Visual C++ 2010
Microsoft .net Framework 4
لینک هاشو از سایت های دانلود ایرانی و گوگل به راحتی میتونی پیدا کنی
گرافیک شما از Directx 11 پشتیبانی نمیکنه و نمیتونی بازی رو اجرا کنینقل قول:
دوست عزیز Virus2009 ممنون بابت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی من, nfs mw2012 دارم با dx11 بازی میکنم
تو برنامه mirillis Action! هم تو عکس نشون میده که بازی با DX11 اجرا شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی منتظر این بازی بودم
حیف!
شما کارت گرافیکت چیه؟نقل قول:
در اصل نرم افزارهای بنچمارک نظیر fraps،riva tuner (بقیه نرم افزارها معمولا شالودشون رو از این دوگرفتند) بین دو حالت dx10 و dx11 تمایزی قائل نمیشن و درصورتی که کلا dx11 جزء ساپورتهای بازی باشه حالت dx10 اون رو هم به اسم dx11 میشناسند!!!نقل قول:
همینطور که دوستمون گفتند متاسفانه با اینکه گرافیک شما یک گرافیک نسبتا خوب حساب میشه به علت ساپورت نکردن dx11 قادر به اجرای این بازی نیست!!!
با این گرافیک باید هم جواب بده این گرافیک شما برای خودش غولیه حالا چند فریم گرفتی بهتر نیست 8x رو کم کنی تا فریم بهتری بگیری مانیتورت فول اچ نیستنقل قول: