نه فک نمی کنمنقل قول:
سیستم مورد نیاز اعلام شده بازی به این صورته:
Intel CPU Core i5-2500K 3.3GHz / AMD CPU Phenom II X4 940
Nvidia GPU GeForce GTX 660 / AMD GPU Radeon HD 7870
RAM 6GB
Printable View
نه فک نمی کنمنقل قول:
سیستم مورد نیاز اعلام شده بازی به این صورته:
Intel CPU Core i5-2500K 3.3GHz / AMD CPU Phenom II X4 940
Nvidia GPU GeForce GTX 660 / AMD GPU Radeon HD 7870
RAM 6GB
حب نقدهای بازی داره میاد ولی فعلا فقط برای PS4 که بخشی از اون به این صورته:
GameSpot - 10
Telegraph - 10
AusGamers - 10
Eurogamer Poland - 10
Game Informer - 9.75
Meristation - 9.6
JeuxActu - 9.5
XGN - 9.5
3DJuegos - 9.5
Hobby Consolas - 9.5
IGN - 9.3
Eurogamer Italy - 9.0
Everyeye.it - 9.0
Destructoid - 8.0
Playstation Official Magazine UK -8.0
همون طور که مشخصه امتیازها فوق العاده ست
فقط عجیبه با این وجود متا 92 بیشتر نیست که فکر کنم با نقدهای بیشتر بالاتر بره
نکته مهم امتیاز کامل گیم اسپاته
توی نقد هم اشاره شده که یکی از بهترین نقش آفرینی های تاریخه
البته منتقدش رو هنوز ندیدم کیه و اگه کوین باشه که دیگه هیچی! :دی
چون اون حتی 9 هم به سختی به بازیی میده چه برسه به امتیاز کامل که تا حالا به بازیی نداده!
حالا اینا فقط برای PS4 بودش
باید منتظر موند برای پلتفرم های دیگه به چه صورته
اغا ما برنده شدیم : دی
حمید , بتمن باید بره بوق بزنه : دی
من کاملا مطمن بودم یعنی اصلا شک نداشتم...
مرسی CDPR واقعا مرسی...
دقیقا خود کوین هم نقد کرده. :n12:نقل قول:
نکته مهم امتیاز کامل گیم اسپاته
توی نقد هم اشاره شده که یکی از بهترین نقش آفرینی های تاریخه
البته منتقدش رو هنوز ندیدم کیه و اگه کوین باشه که دیگه هیچی!
منم شک نداشتم که بازی شاهکاری میشه.
کوین نقد کرده و 10/10 داده من تسلیم ! :n02: ، وبسایتای معتبر هم بالای 9 و 9.5 دادن از جمله GI و GT ، متا هم 92 هست که من اعتقاد چندانی ندارم بهش و به همین خاطر فعلا بازی واسه من بین 9.5 الی 10 هست تا اینکه خودم بازی کنم و نظرقطعی بدمنقل قول:
بتمن هم آره کارش سخت شد ولی به بتمن هم باور دارم میدونم بیشتر نشه نمراتش پایین تر نمیشه :n12:...(تو خودت بتمن رو به ویچر ترجیح دادی تو استیم چی میگی آخه؟ :n02:)
کجااااااااااااااااااااا ترجیح دادم : دی... حالا ویچر رو 100% میکنم دیگه شایعه درست نکنی :n02:نقل قول:
اغا بتمن که درسته کارش... اونم کمتر از این نمیگیره 100%
با این اوصاف دیگه چیزی نمیشه گفت! :دینقل قول:
چون فیلتر بود دسترسی بهش نداشتم و الانم ندارم ببینم اندر توصیف بازی چی ها گفته :دی
مشخص بود که شاهکار میشه ولی فکر کنم فراتر از شاهکار و یه بازی خیلی به یادماندنی باشه
حداقل توی بازی های نقش آفرینی به نظرم نقدهای کوین عالیه و کمتر دیدم مشکل داشته باشه
شاید مثلا به بازیی سختگیرانه یکمی کمتر از حدش امتیاز بده ولی بیشتر به هیچ وجه!
توی این چند ساله که توی گیم اسپات منتقد بوده فکر کنم اکثر نقش آفرینی ها هم خود اون نقد کرده
اگه امتیاز اونو به نقش آفرینی های مختلف بررسی کنیم بازی های بزرگی مثل Fallout 3 و سه گانه Mass Effect و Skyrim و The Witcher 2 و همین اواخر بازیی مثل Bloodborne و خیلی بازی دیگه همگی توسط همین کوین نقد شدن و امتیاز 9 رو گرفتن
تنها شاید دو تا بازی نقش آفرینی یادم میاد که کوین 9.5 بهشون داده که یکی Dragon Age و یکی هم Dark Souls بودش
حالا تصورشو کنید که دیگه این بازی چیه که همچین منتقد متخصصی توی این سبک میاد بهش امتیاز کامل میده!
مطمئنا از اون نقش آفرینی های خیلی خاص باید باشه که طرفداران این سبک رو خیلی راضی می کنه
می تونه حتی تبدیل به یکی از بهترین تجربه های گیمری هر کسی هم بشه
+
در مورد امتیازها این نکته هم بگم که توی تاریخ کل گیم اسپات کمتر از 10 تا بازی هستن که امتیاز کامل گرفتن
سایت GameTrailers هم که به بازی امتیاز 9.8 داده هم دقیقا همین شرایط رو داره و کلا توی تاریخش 10 تا بازی هم نبودن که این امتیاز رو گرفتن و از این امتیاز بالاتر هم بازیی تا حالا نگرفته
فکر کنم فعلا این چند امتیاز از سایت های خیلی بزرگ دیگه خودش گویای همه چیزه:
GameSpot - 10
GameTrailers - 9.8
Game Informer - 9.75
IGN - 9.3
هنوز سایت هایی هستن که بازیو نقد نکردن و احتمالا بازم از این امتیازها رو خواهیم دید
به اضافه اینکه این فعلا برای نسخه PS4 بوده و برای پی سی یه سری سایت ها اضافه میشن مثل پی سی گیمر و نقد اونا هم می تونه مهم باشه
همه دارن از بازی تعریف میکنن و میگن حرف نداره این بازی!!!
طراحی مراحل بشدت زیبا صورت گرفته... محیط بزرگ و پرجزیات...
موسیقی و صدا گذاری مثل همیشه عالی.
گیم پلی بسیار خوب و پر جزیات.
این بازی هم بنچمارک هاش اومده چندتا سایت...
همه چیز عالیه کلا.
+
کلا این مدت دو-سه ماهه در هر سبکی گیم خوب داشتیم و واقعا کم پیش میاد تو این دوره که بازی ها اکثرا یک کپی پیست ساده هستن و ایده ها دیگه کم شده, به این صورت بازی های خوب زیاد بیاد... ولی امثال ویچر و بقیه نشون میدن تمایز یعنی چی... کیفیت یعنی چی... داستان و گیم پلی زیبا یعنی چی...
سلام دوستان.
یک سری اسکرین شات از بازی گرفتم و اینجا میزارم، امیدوارم که خوشتون بیاد.
تنظیمات روی Ultra هست به جز Hairwork که کلا OFF هست.
در ضمن روی ReShade ( یک Post-Processing Injector مثل Sweetfx هست ) دارم کار میکنم برای این بازی و فعلاً تا به اینجای کار به این شکل دراومده. در کل یک چیز خیلی سلیقه ای کار کردم مثل Soft Warm Color Lookup ـه فتوشاپ به نظر میاد که من با این رنگ بندی خیلی حال میکنم، البته بازم Preset ـه من به اون شکل در نیومده ولی خب با یه سری تغییرات میشه اوکیش کرد... :دي
محتوای مخفی: Screenshots [No actual spoiler though
در ضمن برای اینکه شک و شبه ای برای این که شات ها Fake هست ایجاد نشه ( چون تو سایت بقلی یه همچین قضیه ای پیش اومده بود ) برای گرفتن این شات ها از Cheat Engine تیبل Jim2point0 ( که خودش یک اسکرین شاتر خیلی خوب هست ) که شامل Free Camera - Custom FOV - Hide HUD - Timestop میشه، استفاده کردم.
سوالی بود در خدمتم. (:
حجم بازی 22 گیگ هست درسته؟ یه تورنت هست 35گیگ این چیه؟
چیز خاصی نداره 2 تا dlc داره