در ضمن هفته وحدت رو به تمامی دوستان تیریک میگم. ایشاا... که ما هم بتونیم قطره ای از دریای خوبی های پیامبر عزیزمون باشیم.
Printable View
در ضمن هفته وحدت رو به تمامی دوستان تیریک میگم. ایشاا... که ما هم بتونیم قطره ای از دریای خوبی های پیامبر عزیزمون باشیم.
سلام.یه برنامه فارسی ساز 7610 میخوام که کرک شده ورجیسترشده باشه.مرسی
لینک:نقل قول:
دوست عزیز همه برنامه های فارسی ساز که تو اینترنت پیدا میشند نیاز به کد راه اندازی مخصوص به خود دارند که فقط شرکت سازندشون اونو فعال میکنه ودر نتیجه شما باید بازهم پول بدین و رایگان نیست .پس شما هم کار اونوقتای منو نکنین و گوشیتونو به باد ندین.چون من هم 2 یا 3 سال پیش همین کارو کردم وخیلی برام گرون تموم شد.
علی الحساب این برنامه رو که لینکشو میذارم با winzipاز حالت فشرده در بیارین و طبق راهنماش نصب کنین تا برای نوشتن فارسی تو مسیج و دفترتلفن مشکلی نداشته باشین.البته اگه گوشیتون عربی داشته باشه که دیگه نیازی نیست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ظاهرا باید یواش یواش در اینجا رو تخته کنیم و بـریم سراغ همون تشکیلات مافیای خودمون. آخه نه کسی همکاری میکنه نه نظر میده نه تحویل میگیره...................................... ......
پس تا مدت نامعلومی بــــــــــــــــــــــــ ــــــــای
سلام دوست عزیز برنامه فلش کارت برای موبایل هم داری ؟
سلام.هر چند که در اینجا رو تخته کردم ولی منظورتون همون کارت فلشه یا فلش کردن؟نقل قول:
نوشته شده توسط Kamran_Gharahbaghi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست من منظورم همان فلش کارت تقویت حافظه هستش
متاسفانه ندارم ولی چشم حتما برات میگردم پیدا میکنم داداش.نقل قول:
نوشته شده توسط Kamran_Gharahbaghi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]