چی؟ لپ تاپ با پی سی که کانفینگ یکسان داره، لپ تاپ قویتره؟ (مردم از خنده :دی )
نخیرم، اصلا لپ تاپ با پی سی در قدرت یکسان، قابل مقایسه نیست. پی سی لپ تاپ رو میخوره دو قرت آب هم روش. بذار روشنت کنم، مثلا هارد، سرعت چرخش توی هارد لپ تاپ ها معمولا 5400rpm هستش ولی توی پی سی 7200rpm به بالا هستش. این سرعت چرخش بیشتر، دستیابی هارد به اطلاعات رو خیلی بیشتر میکنه و تاثیر زیادی روی بنچ مارک کلی میذاره و یا رم رو بگم، رم های لپ تاپ معمولا فرکانس گذرگاه کمتری نسبت به پی سی دارند و به خاطر latency ضعیفتری که نسبت به پی سی دارن بسیار کند ترن. یا سی پی یو. سی پی یو رو ولش دیگه ( :پی). معلومه سی پی یو لپ تاپ ها نسبت به نسخه پی سی ضعیفترن دیگه به خاطر اینکه مصرف برق کمتری داشته باشن و هزار دلیل دیگه. ولی قبول دارم که قطعات لپ تاپ با هم مچ هستن و این خوبه ولی به تاثیر گذاری تفاوت فرکانس های لپ تاپ با پی سی نمیرسه. مشکل هم انجاست که توی ایران فروشنده پی سی که میخواد پی سی رو جمع کنه، زیاد کاری به مچ بودن قطعات با هم نداره و فقط میخواد قطعاتی رو که فعلا توی مغازه داره رو بفروشه. ولی خودت باید به این موضوع توجه کنی و بری توی سایت شرکت سازنده قطعات و یا مثلا دفترچه داخل جعبه مادربورد و قطعات مچ رو پیدا کنی و اونا رو بگی تا برات ببندن.
میدونی مشکل شما ها که اینجوری حرف میزنید چیه؟ شما فقط فاکتور اصلی قطعات رو با هم مقایسه میکنن، یعنی مثلا میگن وقتی رم پی سی و لپ تاپ هردو 8 گیگه پس هردو برابرن. یا مثلا توی کارت گرافیک فقط به حجمش نگاه میکنین ولی نمیدونن فرکانس ونوع حافظه کارت گرافیک حتی میتونه باعث بشه از حجم موثرتر باشه چون باعث میشه داده سریع بیاد و بره و نیازی به حجم و فضای ذخیره سازی زیاد نباشه.
من هم زیاد ادبیاتت رو نپسندیدم استاد! این یارو که چیزی نگفته اینقدر توپیدی بهش. اتفاقا راست هم میگه که پی سی برای بازی بهتره. پی سی برای کارهای سنگین و بازی کردن خیلی بهتره. یعنی اسکولیه که آدم بره کلی پول بده و لپ تاپ رو برای بازی بگیره که نه رزولیشون صفحه اش بالا نیست نه سایزش، پس بازی زیاد به آدم حال نمیده. ولی با توجه به اینکه میدونم صاحب تاپیک چی میخواد بازم بهش لپ تاپ رو پیشنهاد میکنم چون خیلی هم برای بازی نمیخواد یعنی خیلی هم نمیخواد پول لپتاپ بده.
ولی فقط میخوام بدونه که پی سی هم قیمتی به صرفه تره هم قدرتی. همین!