من نصب کردمنقل قول:
اینجوری که به نظر میاد مشکل کرش حل شده
بعضی جاها هم که پرچم تیم و عکس بازیکنا رو نشون نمیداد حالا درست شده
Printable View
من نصب کردمنقل قول:
اینجوری که به نظر میاد مشکل کرش حل شده
بعضی جاها هم که پرچم تیم و عکس بازیکنا رو نشون نمیداد حالا درست شده
کسی جدیدا آپدیتها رو ازین سایته گرفته؟چرا دانلود نمیشه کرد؟
فقط آپ 2 رو بگیریم کافیه یا هر دو رو باید نصب کرد.2.4 گیگه لعنتی!
من فقط آپدیت 2 که حدود 2 گیگ هست رو گرفتم،اونم از تورنت گرفتمنقل قول:
فقط موقع نصب باید فایروال و انتی ویروس رو غیرفعال کنید چون یه فایلش هست که آنتی ویروس بلافاصله پاکش میکنه!!
سلام به همه ی دوستان
بچه ها من میخوام این بازی رو دانلود کنم .
کسی لینک دانلودی برای این بازی نداره ؟
لینک سالم و پر سرعتی از خود بازی + آپدیتهاش هر کی داره به من بده ممنونش میشم :n12:
با تشکر :n16:
یک مشکل عجیب دارم!یک 10 تا از باریکنانم خوانده شدن برای بازی تیم ملی!گفیتم مشکلی نیست برید به سلامت :دی
ولی الن دو ماه میگذره و هنوز 5 تاش برنگشته!خیلی عجیبه!علامت کناریش هم زده تیم ملی!:n13:باگه؟چی کار کنم من؟
نسخه ی آپدیت رو بازی میکنی؟ من 1.02 رو دارم و خوشبختانه جز کرشهای عادی فیفا منیجر مشکلهای باگ این چنینی رو حل کردن. (ببینید چقدر نسخه ی اولیه مورد داشته که فقط 2 گیگ آپدیت شد!)
باگه آقا باگه، بازیکنات بیچاره شدن تا آخر فصل هیچ جا نمیتونن بازی کنن! :n02:نقل قول:
یعنی تا تا اخر فصل بدبدختم؟:دی
نحوه و اموزش اپدیت رو بهم میگید.؟؟:n03:
یه سوال داشتم من تازه شروع کردم
فیفا رو نصبیدم تا یجا هایش رفتم البته یه جورایی توش گیر دارم
خواستم فوتبال منیجرم امتحان کنم بنابراین دانش کردم
موقع نصب همون اول ازم یه کد نصب میخواد که تو فابل های دانلودی نیست میخواستم ببینم کسی هست اینو داشته باشه
سوال بعدی اینه که بین این دوتا کدوم بهتره من کلا گیر کردم بکی حدود 5 GB و یکی حدود 2 Gb
فایل آپدیت رو سرچ کن و از تورنت بگیر(pirate bay)نقل قول:
بعد کل محتویات فولدر رو کپی پیست کن محل نصب. به همین سادگی
نکته ی مهم: حتما قبل از کپی کردن برای آنتی ویروست آدرس محل نصب بازی (و همین آپدیتی رو که دانلود میکنی) رو امن تعریف کن تا آنتی ویروست چکش نکنه وگرنه یه فایل dll رو ویروس میشناسه حذف میکنه.
اگر کسی مشکل کرش شدن موقع تنظیمات اول بازی رو داره یه فایل کوچیک چند بایتی هست که اونم تو تورنت پیدا میشه. باید بریزید محل نصب.