خوب مشکل همینه.نقل قول:
کرکم دانلود زدم باز همینه.
البته گاهی نمی پره بیرون. ولی شاید هر 10 بار یه بار نپره
Printable View
خوب مشکل همینه.نقل قول:
کرکم دانلود زدم باز همینه.
البته گاهی نمی پره بیرون. ولی شاید هر 10 بار یه بار نپره
من بازیم اسکیدرو بود,نصب کردم,هیچ پچی روش اجرا نمیشد,از قسمت رجیستری کد بازیرو وارد کردم,کرک reloaded رو دانلود کردم,پچ نصب شد اما میپرید بیرون,من وقتی sسیستمو ریستارت میکنم, آنتی ویروس رو disab;e میکنم از بازی نمیپره بیرون,بعضی وقتها هم جویستیکمو میکنم,اینکارارو که میکنم دیگه از بازی نمیپره بیرون!!نقل قول:
یه امتحانی بکن ضرر نداره,مخصوصا آنتی ویروس خیلی مهمه disable باشه.
دوستان عزیز مشکل خیلیا با این کار حل میشه
اول که میخواید برید تو بازی اینترنتتون رو change adapter setting (win7) اینجا disable کنید برید تو بازی ببینید باز بیرون میاد؟معمولا برای همه stop working میده
بکنید اینکارو بعد شاید کرک یا نسختون ایراد داشته باشه
واسه من تقریبا اوکی شد.
اول بازی اگر نرم ترکیب بچینم مشکلی نداره. عجیبه.
من بازی pes 2013 را دیروز خریدم اورجینال شرکت NEW TECH نصب میشه ولی اول بازی همش یه دایره نشون میده که داره می چرخه کرک RELOADED ریختم جواب نداد فایل 700 مگابایتی رو ریختم در پوشه ایمیج جواب نداد چیکار کنم؟
نقل قول:سلام مشکل رو حل کردم مشکل از ویندوز ام بود ویندوز قبلی 7 معمولی بود یک 7 سرویس پک 1 نصب کردم مشکلم کاملا حل شدنقل قول:
من بار اول بازی رونصب کردم و خیلی راحت اجرا شد وزدیم به رگ.اما بعد 1روز بازی دیگه اجرا نشد.
دوباره نصب کردم وتمام اون کارایی که گفته بود روانجام دادم نشد.نسخه reloaded کرک رو هم نصب کردم اما میگه فایل مشکل داره و یا دوباره نصب کن.چیکار کنم؟؟؟یه مومن میاد از اول به زبان ساده بگه چیکار کنیم؟؟
در ضمن اون برنامه daemon رو کجا اجرا کنیم؟؟فایلی به اسم iso وجود نداره که اینگفته این فایلارو اجرا کنید.
سلام دوستان
من کرک RELOADED دارم و در حالتی که کانکشنم رو disable می کنم مشکلی ندارم
اما اگه اینترنتم فعال باشه میپره بیرون
این کرش فیکس رو اگه دانلود کنم و بریزم در حالتی که اینترنتم وصل باشه هم میتونم بازی کنم؟
مشکلش حل می شه؟
آخه مهمه که بتونم تو بازی باشم اما اینترنتم هم فعال باشه (واسه دانلود و ...)
مرسی
نقل قول:
من نسخه reloaded رو از سایت دانلودها گرفتم. هیچ مشکلی نداره. راحت نصب میشه. از بازی هم نمی پره بیرون (حتی با وصل بودن به اینترنت)
فقط مشکلش اینه که گزارشگر بازی بعد از 20 ثانیه کم کم صداش کم میشه و بعد هم قطع میشه. جالبه صدای تماشاگرها هست ولی گزارشگر انگار یکی صداش رو هی کم کنه تا بی صدا بشه اونطوریه.
جالبه تقریبا تو هر بازی 2 تا 3 بار هی کم کم زیاد میشه و بعد کم میشه و میره.
تو زمانی که هست درست گزارش میکنه
کسی این مشکل رو نداره. و یا راه حلی برای رفعش؟؟
شک نکن مشکل از ویندوز کامپیوترته .... چون بازی رو منم از همین سایت و همین نسخه رو دانلود کردم و بدون هیچ لگی دارم بازی میکنم .... شما مشکل ت از طرف بازی نیست ....نقل قول:
سیستم رو ویروس کشی کن بعدش ویندوز عوض کن حله