جدا از شوخی من به شدت با این ترکیب موافقمنقل قول:
جنازه مهدوی کیا هم تو زمین باشه از خیلیها بهتر بازی میکنه که نمیتونن یه پاس زمینی ساده بدن،
چه برسه با سانترهای مهدوی کیا...
Printable View
جدا از شوخی من به شدت با این ترکیب موافقمنقل قول:
جنازه مهدوی کیا هم تو زمین باشه از خیلیها بهتر بازی میکنه که نمیتونن یه پاس زمینی ساده بدن،
چه برسه با سانترهای مهدوی کیا...
اتفاقا به نظر من اگه پرسپولیس بره دسته یک ، خیلی بهتر میشه .نقل قول:
الان پایه ی پرسپولیس ایراد داره ( پایش بر اساس پول چیده شده ، پس هیچ موقع نتیجه نمیگیری ، تیمی مثل فجرسپاسی ، خیلی خیلی کمتر از ما خرج کرده ، اون کجاس ؟ ما کجاییم ؟ )
وقتی بره دسته یک ، از ابتدا شخم زنی میکنه و هر چی بازیکن مفت خوره میندازه بیرون و از پایه های خودش بازیکن میاره و بازیکن سازی هم میکنه ، هم خرج کمتری میکنه و هم بازیکن ها غیرت پرسپولیسی دارن ، چرا ؟ چون زادگاهشون و رشدشون تو پرسپولیس بوده ، ولی الان انصاری فرد رو نگاه کنید ؟ اصلا از غیرت بویی نبرده ، حداقل برای خودش انگیزه نداره که باز آقای گلیه خودش رو اثبات کنه ، اصلا انگار نه انگار !!!!
راست میگی خیلی زور داره ، ولی الان بیخیال پرسپولیس بشی بهتر از اینه که تا نیم فصل ببینی و عمرتو تلف کنی .نقل قول:
زور داره واسم از الان بگم این فصل که تموم شد ببینیم سال دیگه چی میشه
من که دیگه به شخصه بازی هارو نمیبینم ، فقط خلاصشونو تو ورزش 3 ، همین !!!
البته دربی رو که نمیشه نگاه نکرد :31: ( ما اگه دربی رو ببریم ، طوفانی همرو میبریم دیگه ، وگرنه تا آخر لیگ میبازیم میریم دسته یک :27:)
موفق باشید.
ببین دوست من این تیم پرسپولیسِ همیشه قهرمانهنقل قول:
و مقایسش با تیمایی مثل فجرسپاسی فقط واسه خندیدن میتونه خوب باشه
این تیم ملیونها هوادار عاشق از اقشار مختلف داره
وقتی تیم یه بازی رو میبازه ملت افسردگی و هزار تا کوفت و زهرمار میاد سراغشون
و وقتی هم که میبره مردم خیلی بدبختیاشونو فراموش میکنن
هواداری واقعی کسیه که حتی زمان ناکامیهای تیم هم پشت تیمو خالی نکنه
حالا شما میتونی بازیها رو دیگه دنبال نکنی و خلاصشو ببینی
ولی به شخصه اگه پرسپولیس به لیگ محلات هم سقوط کنه بازیاشو به طور کامل میبینم!
ما عاشق پر سپولیس هستشم نه بازیکنهای بی غیرت.نقل قول:
بازیکنهایی که حتی 10 ثانیه نمیتونن توپ رو نگه دارند و یه پاس ساده چند متری بدند.
جوری شده که حتی علی کریمی هم 10 درصد علی کریمی نیست.
بهتره تعصبی نظر ندیم .نقل قول:
انقدر خودمون رو دست بالا گرفتیم به این روز افتادیم دیگه . ( تو لیگ دیگه هیچ تیمی ضعیف نیست ، حتی گهر زاگرس که تازه اومده )
بعدشم من داشتم بر اساس هزینه های مالی با فجر سپاسی مقایسه میکردم ، نه طرفدار و هوادارایی که تو ایران داره .
ما این همه هزینه کردیم ، آخرش که چی ؟
دیدن حقایق سخته .
عزیزم یا من منظورمو بد رسوندم یا شما بد گرفتی .نقل قول:
وقتی تیم یه بازی رو میبازه ملت افسردگی و هزار تا کوفت و زهرمار میاد سراغشون
و وقتی هم که میبره مردم خیلی بدبختیاشونو فراموش میکنن
هواداری واقعی کسیه که حتی زمان ناکامیهای تیم هم پشت تیمو خالی نکنه
حالا شما میتونی بازیها رو دیگه دنبال نکنی و خلاصشو ببینی
ولی به شخصه اگه پرسپولیس به لیگ محلات هم سقوط کنه بازیاشو به طور کامل میبینم!
من خودم طرفدار پرسپولیسم ، حتی اگه دسته یک هم بره .
و به خاطر همین عشقی که به پرسپولیس دارم نمیخوام دیگه بازی هاشو ببینم ، چرا ؟ چون نمیتونم شکست معشوقم ( پرسپولیس ) و بازیه بازیکن های بی غیرتش رو ببینم !!!
بازیکن غیرتی باشه ولی باز هم ببازه ، آدم اعصابش خورد نمیشه ولی اینا پولشونو گرفتن ، مارم .... ( فکر بد نکن :31: ) حساب نمیکنن .
موفق باشید.
بازیکن کرهای جدید پرسپولیس کی وون جون! :دي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
چقدر با این تیتر حال میکنم .
" تا استقلال هست غمی نیست "
دوباره یه برد شیرین و انشاالله موفقیت در ادامه ی لیگ :
موفق باشید.
می تونه تو لیگ برتر بازی کنه؟!!! :18: خو آره دیگه پرسپولیس تو آسیا نیست که!!!!نقل قول:
امیر عابدزاده در میان زلزله زدگان اذربایجان شرقی!
نقل قول:
دوست من بهتره از این جملات کلیشه ای استفاده نکنیم.
این دقیقا مثل وضعیت کشورمونه.افتخارمون فقط گذشتمونه و اینقدر گفتیم تمدن و داریم ... تا الان شدیم این
پرسپولیس هم وضعش همینه.اقا اون پرسپولیس قهرمان فعلا مرده.اون پرسپولیس که ملت براش سر ودست میشکستند و همه جوره ازش راضی بودند فعلا وجود خارجی نداره
این پرسپولیس فقط و فقط داره نام این تیم رو یدک میکشه.دیگه بازیکنا غیرت و تعصب خاصی به تیمشون ندارن
مشکلشون این نیست که فردا تیم حریف رو شکست بدن یا امتیاز از دست ندن و هوادارها رو راضی نگه دارند.الان بزرگترین معضلشون اینه که کل پول قرارداشون رو به طور کامل دریافت نکردن و ...
بازیکنی که تو پاس دادن هنوز مشکل داره یا سانتر خوب کشیدن براش مثل یه رویا میمونه میاد و پولای میلیاردی میخواد .
باور کنین الان حمایت کردن از این تیم حمایت از خود پرسپولیس نیست حمایت از بازیکنای بی غیرتشه
بخدا تیم چندتا بازیکن ضعیف ولی باغیرت داشته باشه خیلی بهتر از چندتا بازیکن ظاهرا حرفه ای و بدون غیرته.
اگه بازم ملت بخوان بگن پرسپولیس فلان بوده قهرمان بوده چیزی ازش کم نشده وضع بدتر وبدتر میشه
الان پرسپولیس چه وضعی داره؟؟ رتبه جهانیش چنده؟؟فاصله او با تیمای اصفهانی چه قدره؟؟با تیم های اسیایی ؟؟یا با تیم های دیگه لیگ برتر؟؟
الان باید بدونیم پرسپولیس اینقدر ضعیف شده که باید دست و پا بزنه که تو لیگ بمونه .قهرمانی که الان شده مثل رویای سفر با سرعته نور
من خودم طرفدار استقلالم ولی خدایش دیگه وضع پرسپولیس صدای طرفدارای خودش که هیچ طرفدارای بقیه رو هم در اورده
بخدا هیچ فوتبال دوستی راضی نمیشه وضع تیم حریفش این بشه.ضعیف شدن پرسپولیس یعنی ضعیف شدن فوتبال ایران و ضعیف شدن فوتبال ایران یعنی ضعیف شدن فوتبال باشگاهی ایران و در اخر یعنی ضعیف شدن تیم عزیز خودم