-
در باب مصدومین میلان یک سری خبر منتشر شده .
اول این که گفته شده پاتو به احتمال بسیار زیاد برای بازی مثابل اودینزه مشکل مصدومیتش برطرف میشه و آماده خواهد بود ولی نباید انتظار داشته باشیم از دقیقه اول به میدان بره.
روبینیو هم برای بازی اول میلان در لیگ قهرمانان مقابل اندرلخت آماده خواهد شد.
کوین پرنس بواتنگ هم عمل جراحی روی دستش با موفقیت انجام شده و در بازی بعدی سری آ مقابل آتالانتا حضور خواهد داشت.
-
نیانگ در روزهای آخر تابستان از لیگ 2 فرانسه با حدود 3 میلیون یورو از کان خریداری شد، و مطمئنا او آینده درخشانی در پیش دارد با توجه به اینکه او فقط 18 سال سن دارد. اما او باید نگاه های زیادی را به خود جلب کند.
نیانگ توسط باشگاه هایی مثل آرسنال و اورتون تحت نظر بود اما او میلان را انتخاب کرد. بعد از سپری کردن هفته های کمی در لباس سرخ و سیاه ها، نیانگ امروز را با تیم پریماورا آغاز کرد و او نمی تواند خود را به درستی نشان دهد، اما اصلا نگران نیست.
نیانگ بعد از شکست نا امید کننده 3 بر صفر پریماورا برابر بولونیا، که 61 دقیقه بازی کرد گفت:"من سخت کار می کنم تا اعتماد آلگری را جلب کنم و سعی می کنم خودم را به بهترین نحو ممکن خودم را در فوتبال ایتالیا جای بدم. من باید سخت تر کار کنم سپس دیگران به من نمره بدهند و من بهترین کار را انجام دهم.
من میلان را انتخاب کردم نه اورتون را و من می دانم که تصمیم درستی را گرفته ام، اینجا در میلان همه چیز برای من خوب بوده است. همه اینجا در میلان با من مهربان هستند. من جوان ترین بازیکن در لیست هستم پس باید به همه احترام بگذارم.
اگر مصدوم شدم؟ نه، من فقط خستم، من احساس خوبی دارم." نیانگ اولین بازی خود را در پیروزی 3 بر 1 برابر بولونیا برای تیم بزرگسالان انجام داد. او روز شنبه به همراه دفئو و پتانگا در خط حمله ی تیم پریماورا قرار گرفت.
نینانگ برای بازی دیروز متقاعد کننده بود امتیاز 10/5 توسط میلان نیوز دریافت کرد، او نشان داد مهاجم قوی وسرعتی است، نیانگ هنوز خیلی باید پیشرفت کند و زمان زیادی برای کار در میلان دارد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دشیلیو در دوفصل گذشته خود را به بازیکن ثابت تیم تبدیل کرده است، او همچنین در این فصل به روند رو به رشد خود ادامه میدهد و نتظار دارد بازی های بیشتری در فصل جاری نسبت به فصل گذشته انجام دهد.
متیا که در اکتبر گذشته 20 ساله شد به طور منظم در تیم زیر 21 سال ایتالیا حضور دارد و به تازگی توسط چزاره پراندلی به تیم بزرگسالان ایتالیا هم دعوت شده است، هم اکنون مورد ستایش افسانه های میلان قرار گرفته است.
کمک مربی میلان وبازیکن اسطوره ایی میلان، مائورو تاسوتی در مصاحبه با گاتزتا دلو اسپورت گفت:"بدیهی است که من با دقت بیشتری دشیلیو را زیر نظر بگیرم زیرا او بازیکنی است که هم پست من بوده، او در ابتدا کار خود را از سمت راست آغاز کرد، وقتی برای اولین بار در تمرین تیم اصلی شرکت کرد همه ی ما را شگفت زده شدیم."
"من خودم را در دیشیلیو می بینم، او مقداری از ویژگی های من مثل مهارت های فوتبالی، تکنیک و استقامت را دارد." تاسوتی قسمتی از میلان افسانه ایی به رهبری فرانکو بارزی بود ( هر دو در سال 1997 بازنشسته شدند)، بارزی نیز دست به تمجید از ستاره ی جدید خط دفاع میلان زده است.
بارزی در گفت و گو با شبکه ی اختصاصی میلان گفت:"من امیدوارم دی شیلیو زندگی حرفه ای طولانی در میلان داشته باشد، او کیفیت لازم برای دست یابی به این مهم را دارد. " چزاره مالدینی ، پدر پائولو مالدینی ، مربی و بازیکن سال های دور میلان در مورد دشیلیو اضافه کرد:" از نظر فیزیکی او در وضعیت خوبی است و من شخصیت و طرز فکر او را که در بازی های گذشته نشان داد را دوست دارم"
مالدینی بزرگ ادامه داد:" احساس من این است که این بازیکن جوان راه طولانی در پیش دارد، من نمی دانم اما شاید او بتواند قدم به قدم پائولو را دنبال کند، اما شما نمی توانید این دو را باهم مقایسه کنید. دشیلیو بسیار جوان و هنوز چیزهای زیادی باید اثبات کند اما من خوشحالم زیرا او بسیار جدی و فروتن است،
من خانواده ی او را ملاقات کرده ام و می توانم بگویم آن ها افراد خوبی هستند و می دانند که چگونه به پسرشان کمک کنند تا به نقطه عالی برسد"
به نظر آباته برای بازی با آتلانتا آماده خواهد بود و متیا باید بازی را از روی نیمکت شروع کند، مگر اینکه ماسیمیلیانو آلگری او را در سمت چپ امتحان کند.
-
اخبار امروز به تمایل میلان به جذب ژاوی و کاکای جدید اختصاص داشت .
توی خبرها گفته شده که میلان به دنبال جذب برونو دیبال ( Bruno Dybal ) هافبک تهاجمی و 18 ساله تیم پالمیراس برزیله تا به نوعی یک جایگزین برای کاکا یا شاید ستاره ای جدید کشف کنه.
برونو دیبال هم پیش از این اعلام کرده بود که آرزوی این رو داره که شماره 22 میلان رو که متعلق به کاکا بوده است رو به تن کنه.
بازیکن دیگه ژوردی کلسی ( Jordi Clasie ) هافبک مرکزی و هلندی تیم فاینورد روتردامه که جدیدا توسط لوئیز فن خال به تیم ملی هلند هم دعوت شده . این بازیکن 21 ساله به عنوان ژاوی جدید شناخته شده!
گفته میشه که میلان برای نقل و انتقالات زمستانی این بازیکنان رو زیر نظر گرفته و شاید تا تابستان برای جذب این بازیکنان صبر کنه تا بتونه زمان بیشتری این دو رو زیر نظر بگیره.
-
ماکس آلگری در صحبت های خود اعلام کرد که باشگاه هیچ راهی جز تغییر نسل در تابستانی که گذشت نداشت.
میلان در تابستان که سپری شد تغییرات بسیاری را شاهد بود..خروج بازیکنان کهنه کاری چون ,گتوزو,نستا,اینزاگی,سیدورف , زامبروتا و این در حالی بود که میلان دست به فروش ستارگان خود چون زلاتان,سیوا به پاری سن ژرمن زد و در حرکت پایانی در یک انتقالی جنجالی کاسانو را در ازای پاتزینی به همراه مقداری پول نقد راهی اینتر کرد.
آلگری د مصاحبه با خبرگزاری لا استامپا گفت " ما نیاز به تغییر نسل داشتیم هر چند که ممکن است چندان زیبا نباشد اما زندگی همواره در جریان است"
" کارلو آنجلوتی بسیار خوش شانس بود که بازیکنانی چون گتوزو,اینزاگی,نستا و کلارنس سیدورف را در اوج دوران حرفه ای گری خود رهبری کرده است"
" من بسیار دوست داشتم آنها را در ترکیب خود داشتم ,زمانی که آنها 7 سال جوانتر بودند...."
" در هر صورت این تصمیمی پر جسارت و دردناکی بود که میلان اتخاذ کرد اما فقط ادامه دادن به صحبت در رابطه با این بازیکنان نوعی بی احترامی به بازیکنانی ا ست که در تیم باقی مانده اند"
یکی از انتقاداتی که همیشه از آلگری میشود این است که او با بازیکنان بزرگ خود رابطه بسیار خوبی نداشته است..
او در این رابطه گفت " من به مدت دو سال با بازیکنانم کار کرده ام کسانی که هر جام ممکنی را کسب کرده اند.شما نمی توانید رضایت تمام بازیکنان را به یک میزان بدست آورید اما زمانی که می بایست تیم را روانه میدان کنی باید بهترین ترکیب را به میدان بفرستی تا پیروزی کسی کنید"
" شما همیشه با استفاده از بهترین بازیکنان پیروزی کسب میکنید,من هرگز ندیدم یک مربی از بیرون زمین گل به ثمر برساند"
یکی از داستان های که همیشه از فصل گذشته مورد علاقه رسانه ها بوده درگیری آنتونیو کونته با آلگری بوده است.
آلگری در این باره گفت " آیا چیزهایی وجود دارد که من به کونته حسادت می ورزم؟ باید در جواب بگویم نه.کونته در فصل گذشته کار خود را به خوبی انجام داد حتی با تغییر سیستم تیمش"
یوونتوس در حالی قهرمان سری آ شد که در اروپا حضور نداشت اما آنها امسال در لیگ قهرمانان اروپا حضور خواهند داشت.
" این موضوع ممکن است عملکرد تیم را تحت تاثیر قرار دهد اما اگر شما همه بازی های خود را ببازید مهم نیست اگر ما برد های خود را مدیریت نکنیم
-
گالیانی در مصاحبه با گازتا دلا اسپرت از رابطه خوب خود با آلگری گفت و تنها پیشنهاداتی را به وی ارائه میکند.
تیم در حال آماده سازی میباشد و تمرینات خوبی را سپری میکند، بعد از بازگشت تیم ملی از بازیها، از شنبه ما ۷ بازی در ۲۰ روز خواهیم داشت. ما کار زیادی پیش روی داریم تا بتوانیم موفق باشیم.
بواتنگ جزو عزیزترین افراد خانواده میلان است. ۲۶ سال است میلان جزو خانواده برلوسکنی محسوب میشود. پاتو در حل بهبودی کامل میباشد و از بازی آینده در اختیار تیم خواهد بود.
اینزاگی؟ وی صبر کافی برای کار با جوانان را دارد و اولین پیروزی مهم دوران مربیگری خود را تجربه کرده است.
میلان سال پیش برای حقوق بازیکنان ۱۰۰ میلیون یورو پرداخت میکرد نه ۱۲۰ میلیون. همه سعی در بزرگنمایی این مساله دارند. من عاشق روزنامه شما هستم و در آینده سعی خواهم کرد ارتباط بیشتری با شما داشته باشم.
آلگری سعی در بازسازی میلان دارد و ما از وی حمایت میکنیم، همچنین من هیچگونه مشکلی با این مربی جوان ندارم.
خرید جدید میلان، امبایه نیانگ، از رانندگی بدون در اختیار داشتن گواهینامه عذرخواهی کرد، اما همچنین این شایعه را رد کرد که وی به پلیس گفته است که او باکایه ترائوره است.
نیانگ 17 ساله که در تابستان امسال از کائن فرانسه به میلان پیوست، توسط پلیس محلی در مرکز شهر میلان مورد توقف قرار گرفت، در حالی که بنا بر گزارشات رسیده، وی در حال رانندگی ماشین همتیمی خود، باکایه ترائوره، بوده است.
بازیکن جوان 17 ساله میلان خطاب به هواداران میلان، آدریانو گالیانی، و ماسیمیلیانو آلگری گفت: میخواهم از همه هواداران عذرخواهی کنم. من یک اشتباه بچگانه مرتکب شدم، اما هرگز این را نگفتم که من ترائوره هستم.
البته به نظر میرسد به علت تخلفی که از سوی این مهاجم فرانسوی رخ داده است، باشگاه میلان وی را مورد جریمه قرار دهد. امبایه نیانگ تا کنون در یک دیدار رسمی برای میلان به میدان رفته است، و در دیداری که میلان توانست میزبان خود، بولونیا، را در هفته دوم 3-1 شکست دهد، به جای جامپائولو پاتزینی وارد میدان شود.
-
گالياني: رئال و بارسا از سياره ديگري آمدهاند
نايب رييس ميلان معتقد است 2 تيم بزرگ اسپانيايي از سياره ديگري هستند.
--------------------------------------------------------------------------------
به نقل از کوريره دلو اسپورت، ميلان در پايان فصل گذشته تعداد زيادي از بازيکنان پا به سن گذاشتهاش را بازنشسته کرد و بازيکنان بزرگي مانند تياگو سيلوا و زلاتان ايبراهيموويچ را نيز به پاري سن ژرمن فروخت.
آدريانو گالياني نايب رييس ميلان در اين مورد گفت: با بازيکنان کنوني ميتوانيم با همه تيمهاي ايتاليايي رقابت کنيم ولي در اروپا همه چيز متفاوت است. تيمهايي مانند رئال مادريد و بارسلونا از سياره ديگري آمدهاند.
گالياني سپس در مورد الکساندر پاتو گفت: او در حال گذراندن دوران ريکاوري خود به شکل خيلي خوبي است. همه ما اميدواريم خيلي زود بتواند به ترکيب تيم بازگردد.
ديدار بعدي ميلان در سري A روز شنبه آينده برابر آتالانتا خواهد بود
-
پاتزيني: براي موفقيت بايد باثبات کار کنيم
ستاره ملي پوش ايتاليايي در صحبت هايي اعلام کرده که تيمش مي تواند فصل موفقي را پشت سربگذارد .
--------------------------------------------------------------------------------
جيامپائولو پاتزيني، خريد تابستاني ميلان در صحبت هايي اعلام کرده که اين تيم بايد با تعهد و وفاداري در طول فصل جاري به ميدان برود؛ البته اگر مي خواهد موفق باشد.
به گزارش گل،مهاجم سابق ايتر در دومين بازي اش با پيراهن ميلان، موفق شد تا هت تريکي تماشايي را مقابل بولونيا انجام دهد و حالا از هم تيمي هايش خواسته تا با اتمام وقفه اي که براي برگزاري بازيهاي ملي انجام شده، عزم خود را براي بهبود شرايط ميلان جزم کنند.
پاتزيني در صحبت هايي به کانال ميلان گفت:« ميلان بايد هميشه برد را در راس اهدافش قرار دهد و ما براي دستيابي به نتايج بزرگ، بايد ثبات داشته باشيم. ما شنبه مقابل آتالانتا قرار مي گيريم و بايد با 100 درصد آمادگي بازي کنيم.»
ميلان در حال حاضر بعد از يک برد و يک شکست در دوهفته اول رقابتهاي سري آ در رده دهم جدول قرار دارد.
-
دشیلیو دو بازی آغازین فصل جانشین بازیکن مصدوم ایگنازیو آباته به میدان رفته است. وی بازی خارق العاده از خود در مقابل دو تیم از سری آ و بازی تیم ملی جوانان زیر۲۱ سال ایتالیا از خود نشان داده است.
متیا دشیلیو در اکتبر ۲۰ ساله خواهد شد اما از اکنون مورد ستایش بزرگان میلان همچون تاسوتی و بارسی قرار گرفته است. خود بازیکن عنوان میکند که میتواند در پست دفاع چپ نیز به میدان برود.
تغییراتی که پیرامون من در میلان ایجاد شده است تا اکنون برای من عجیب است ولی از این توجهات من خوشحال هستم. من مدل مویی مانند الشارووی ندارم که مردم به راحتی مرا بشناسند.
اما از سویی دیگر من از این مساله راضی هستم زیرا حریم خصوصی من حفظ خواهد شد. در خیابان مردم از من امضا میگیرند و عکس میاندازند.
رابطه من با استفان بسیار عالی میباشد. او شخصیت فوق العادهای دارد. من با او بسیار خوشحال هستم، وی استعداد بزرگی در جوانان ایتالیا محسوب میشود. استفان سال گذشته خود را به اثبات رساند و امسال جای بیشتری در خط حمله برای او باز شده است.
با وجود خروج تعداد زیادی از بزرگان میلان، بازیکنان کنونی باشگاه میدانند چگونه میتوانند موفق باشند.
مقایسه من با مالدینی؟ من از دوران کودکی طرفدار میلان بودهام و عاشق مالدینی، زیرا من مانند وی در دفاع بازی میکنم و او کاپیتان تیم مورد علاقه من بود. من در اوایل بازیهای حرفهای هستم و مقایسه من با مالدینی خیلی عجولانه میباشد.
اما من افتخار میکنم که با اسطورههای دفاع میلان مقایسه میشوم و امیدوارم مانند مالدینی برای باشگاهم پر افتخار باشم.
بازی در تیم ملی برای من احساس خوبی داشت ولی من هم اکنون بر روی باشگاه میلان و تیم ملی زیر ۲۱ سال متمرکز شده ام. بازی در سمت چپ دفاع برای من مشکلی نیست زیرا از پای چپ خود مانند پای راستم میتوانم بازی بگیرم.
تاسوتی؟ من از اظهار نظر جالب وی کامل تشکر را دارم. وی تعریف بسیار زیبایی از من داشت، من همیشه در تیم از پیشنهادات وی استقبال میکنم. من در دوران بازیگری خود بسیار به وی مدیون هستم.
تاسوتی در مصاحبه خود از تشابه میان خود و دشیلیو سخن به زبان آورده بود و نکته جالب هم شماره بودن آنها یعنی شماره ۲ میباشد.
دشیلیو در سال ۲۰۰۲ به میلان پیوسته است و سال گذشته توانست به تیم اصلی باشگاه میلان راه پیدا کند.
-
کاپلو: ميلاني ها بايد کاملا مراقب زنيت باشند
سرمربي سابق انگليس به تيم روسونري هشدار داد که در سفر به روسيه و قرار گرفتن مقابل زنيت، مراقب باشند و معتقد است که تيم روسي مي تواند ميلاني ها را غافلگير کنند.
سرمربي تيم ملي روسيه، به ميلاني ها هشدار داد که در مقابل زنيت در ليگ قهرمانان ديدار دشواري در پيش خواهند داشت.
به گزارش گل،سرمربي سابق انگليس به تيم روسونري هشدار داد که در سفر به روسيه و قرار گرفتن مقابل زنيت، مراقب باشند و معتقد است که تيم روسي مي تواند ميلاني ها را غافلگير کنند.
کاپلو در گفتگو با گاتزتا دلو اسپورت گفت:" صحبت کردن در مورد ميلان دشوار است. آنها دو نفر از بهترين بازيکنان شان را از دست دادند؛ به همين دليل دچار مشکل خواهند شد. آنها نياز دارند که در اولين ديدارشان مقابل اندرلشت نتيجه خوبي بگيرند.
تيم بلژيکي مانند قبل نيست؛ ضمن اينکه ميلاني ها بعد از آن بايد براي ديدار با زنيت به روسيه سفر کنند. آنها بايد کاملا مراقب زنيت باشند.
آنها 7 بازيکن ملي پوش روسيه را در اختيار دارند؛ ضمن اينکه بازيکنان خوبي مانند هالک و اکسل ويتسل را نيز به خدمت گرفته اند. علاوه بر اين، آنها زير نظر اسپالتي، تيم بسيار قدرتمندي را ساخته اند.
شايد آنها با يک مهاجم بازي کنند. اما در زمان حمله با 4 يا 5 بازيکن به محوطه جريمه حريف وارد مي شوند."
ميلان در ليگ قهرمانان با تيم هاي اندرلشت، زنيت و مالاگا هم گروه است.
-
خوب مثل این که این بحران مصدومیت دست بردار میلان نیست و آخرین نفری که به لیست مصدومان اضافه شده پاتزینی است .
پاتزینی توی تمرینات دیروز در پای راست خودش احساس ناراحتی کرده و تمرینات میلان رو ترک کرده . البته هنوز مشخص نیست که پاتزینی بازی میلان برابر آتالانتا رو از دست میده یا نه .
فعلا در حال بررسی وضعیت مصدومیت اون هستن . با این تفاسیر میلان در خط حمله با غیبت بازیکنانی همچون پاتو - روبینیو و پاتزینی مواجه میشه . و در حال حاضر فقط میتونه از الشاراوی - نیانگ و بویان استفاده کنه.
مونتولیوو هم مصدومه ولی گفته میشه احتمالا به بازی این هفته مقابل اندرلخت میرسه . آباته هم که مصدوم بود به احتمال زیاد برای بازی مقابل آتالانتا آماده است ولی فکر کنم دی شیلیو از ابتدا بازی کنه.
هر چی هست امیدوارم این مصدومیت ها کمتر بشه و مثل فصل قبل تیم رو نابود نکنه .
فصل قبل قهرمانی رو به همین دلیل از دست دادیم . این فصل که اینقدر تغییر و تحول داشتیم کارمون با این مصدومیت ها خیلی مشکل تر میشه.
این تصویر هم در صفحه توئیتر تیاگو سیلوا بوده.:31: