اسپانیا گلش آفساید بود؟:18:نقل قول:
کجای گلش آفساید بود؟:18:
نه پاس فابرگاس مشکل داشت نه اینیستا:27:
احتمالا دروازه خالیه مشکل داشته:21:
Printable View
اسپانیا گلش آفساید بود؟:18:نقل قول:
کجای گلش آفساید بود؟:18:
نه پاس فابرگاس مشکل داشت نه اینیستا:27:
احتمالا دروازه خالیه مشکل داشته:21:
وای خدای من!! توپ اکراین از خط گذشته بود و گل شده بود!!!
انگلیس با اون ماجرای بازیش با آلمان کاری کرد که این داور های روی خط دروازه رو بذارن اما حالا هیچ کاری رو هم این داورا نتونستن انجام بدن!!! فکر کنم منتفی بشه دیگه این قضیه داور رو خط در وازه!!
همیشه پای یک انگلیس در میان است !!!!!!!! :27:
اون بار باعث حذفشون شد و این بار شاید باعث صعودشون شه!! :21:
عجب اتفاق بزرگی افتاد! حسابی سرو صدا خواهد کرد!
دقیقا هرچی اشتباه داوری هستش یه رابطه ای با انگلیس داره :دی
گل لمپارد به آلمان رو به یاد بیارید که داور نگرفت
این به اون در :20:
واقعا عجب داور خنگ و گیج و احمقی و .....:18::42:
فلسفه وجودی همچین داوری واسه اینجور موقعیت هاست که شاید تو 90 دقیقه یکبار بوجود بیاد بعدش داور اینجوری گند بزنه .
من نمیدونم اونجوری مستقیم و با دقت داشته به چی نگاه میکرده ؟ مسلما به توپ نگاه نمیکرده وگرنه اظهر من الشمس بود که توپ از خط رد شده .
معلوم نیست حواسش به کجا بوده .
این بازی هم نتیجه تساوی عادلانه بود .
فرانسه هم اصلا حقش صعود از این گروه نبود . فقط شانس آوردن .
صدا و سیما هم 2 تا سوتی داد . معلوم نیست مسئول سانسور کردن هم مثل اون داور پشت دروازه حواسش کجا بوده . :31:
عجب !!نقل قول:
خوب شد معنی شانس رو هم فهمیدیم !!
فرانسه کار رو تموم شده میدونست و به همین دلیل گذاشت سوئد ببره تا یکمی شادی کنن و به کشورشون برگردن :46:
سلام ...
تبريك ميگم به هواداران انگليس و فرانسه كه به دور بعد رفتن. خب فرانسه بايد با اسپانيا بازي كنه و ايتاليا با انگليس. بازي هاي خوبي خواهد بود ... 4 تيمي كه يكيشون اوج گرفته و 3 تاي ديگه چند سالي هستش ( يا چندين سالي هست ) خوب بازي نميكنن. اميدوارم بازي هاي خوبي باشه.
اما امشب 2 تا تيم خيلي خوب حذف شدن ... يعني اكراين و سوئد تيم هايي كه درسته انگليس و فرانسه خوب بودن اما اين 2 تا تيم هم واقعا برابر و پاياپاي جنگيدن در اين گروه ... اين 2 تيم فوتبال خيلي خوبي رو به نمايش ميزاشتن. سوئد رو بگم كه در بازي انگليس چندين دقيقه از اين تيم جلو بود. و در بازي اكراين و انگليس هم انصافا اكراين خوب بودش ( البته گلي كه زدن از ابتدا آفسايد به نظر ميرسيد ) و سواي اون گل تيم خوبي بودن جلوي انگليس.
و در مورد تيم هاي حذف شده ... به نظرم هلند " ضعيف ترين " اون ها بود و در اين بين 7 تيم ديگه انصافا همگي خوب بودن : كرواسي / اكراين / لهستان / سوئد / دانمارك / روسيه و حتي ايرلندي كه هيج امتيازي نگرفت اما مردونه جنگيد و حداقل برعكس " هلند" اون ها يه تيم بودن و هماهنگي رو داشتن با هم. تيم با غيرتي بودش ايرلند. خلاصه همشون بجز هلند تيم هاي خوبي بودن و در بعضي بازي ها شاهكار بودن. روسيه در بازي چك ... ايرلند در بازي ايتاليا ... دانمارك بازي با هلند ... اكراين بازي با سوئد ... سوئد در بازي فرانسه ...
و به عنوان يه طرفدار هلند اعتراف ميكنم كه هلند واقعا و جدا ضعيفترين تيم يورو بودش و من به شما قول ميدم در هر گروه ديگه اي هم كه بودش نميتونست نتيجه بگيره.
تيم يونان رو در نظر بگيريد ... تيمي كه گفته ميشه دفاع اتوبوسي داره. اون ها حداقل در دفاع خيلي خوب هستن و يه هافبك خيلي خوب و با غيرت مثل كاراگونيس دارن كه هماهنگي رو در تيم ايجاد كرده. مدافع تيم " شالكه " ي آلمان و دفاع راست اين تيم + سوكراتيس بازيكن سابق ميلان از اين تيم يك " گروه " خوب در دفاع ساخته.
+
اميدوارم در مرحله ي بعد تيم هايي مثل اسپانيا / ايتاليا / انگليس و فرانسه بهتر بازي كنن و روي اوج باشن و به فرم ايده آل خودشون برسن تا يه جام هيجان انگيز داشته باشيم.
موفق باشيد
باعث صعودشون؟! انگلیس با یه مساوی هم صعود می کرد...نقل قول:
اون بار باعث حذفشون شد و این بار شاید باعث صعودشون شه!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
کلا توپ هایی که در داخل زمین دربازه برخورد نکنن (بین دیرک افقی و خط دربازه باشن تا یه بازیکن بیاد بهش ضربه بزنه) سخت تره تشخیصش برای کمک که تصمصم بگیره... خصوصا این صحنه که تری چند صدم ثانیه بعد از ورود کامل توپ به اون سمت خط، توپ رو رد کرد بیرون.
+
الان سمت گروه C و D رسما شد یک چهارم نهایی مرگ!:31: دیگه علاقه مندارن تیم های گروه B منت یه بازی اضافه سختشون با یکی از تیم های درجه یک اروپا رو کانورت نمیکنن به چماق.:31:
+
قسمت نشد بازی انتقامی فرانسه - ایتالیا شکل بگیره./
ویرایش:
فکر کنم تا اینجا زیباترین گل جام رو زلاتان زد... شدیدا زیبا!:40:
نقل قول:
به نظر من شانس بوده ولی به نظر شما نه .
ولی ولی ولی ولی .....
وقتی در مقابل اسپانیا حذف شدید اونوقت میفهمید که حق با کی بوده . :27: