با این حساب فکر کنم برم هرچی اهنگ تو سایتش هست بگیرم :دی
دقت کردین چه جمله هایی میگه تو این اهنگه؟ واقعا با روح بازی میکنه
Printable View
با این حساب فکر کنم برم هرچی اهنگ تو سایتش هست بگیرم :دی
دقت کردین چه جمله هایی میگه تو این اهنگه؟ واقعا با روح بازی میکنه
اینم خیلی قشنگه
Tale of the Tongues
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شیلتره فقط
از همون جایی که گفتم همشون دانلود میشن ! بعنی شما Download رو بزنی دانلود میکنه و لینک دانلود فیـــلتر نیست . من همه کاور هاشو اونطوری راحت دانلود کردم .(همینی که شما دادی هم واسه من فیـــلتر نیست !)نقل قول:
این آهنگا خوب و قشنگن
ولی خوب من به شخصه آهنگای الکترویه بلیزارد رو به هر چیزی ترجیح میدم
به خصوص اولای دموی tbc
حالا آرتاس که سر جای خود:دی
توی E3 هم تریلری از بازی پخش شد که از لینک زیر میتونید دانلود کنید(نسخه انگلیسی غیر فیــلتر گیر نیوردم این به نظر آلمانیه : دی) :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن بازی برای PS4 و Xbox One هم تایید شد .
mmo rpg که fps میشه به هیچ جایی نمیرسهنقل قول:
چرا ؟! توی تعریف های MMORPG جایی نوشته نشده که باید سوم شخص باشه . تا وقتی ایده خوب باشه و بازی قشنگ ساخته بشه نه تنها FPS بودن ضرری نداره بلکه به بازی کمک هم میکنه و میتونه قشنگ ترش کنه .
+
این سخن درباره RPG که FPS باشه هم زده میشد که دیدیم اسکایریم به GOTY شدن توسط بسیاری از سایت های معتبر رسید .
+
این بازی هم مثل اسکایریم هم سوم شخص میشه هم اول شخص و اگه یه نفر دوست نداره میتونه راحت سوم شخص بازی کنه و در هیچ جای بازی بر اول شخص یا سوم شخص بازی کردن تاکید نشده و همش به سلیقست .
توی اسکایریم به سادگی F رو میزدیم دوربین عوض می شد.(که البته لذت اول شخص یه چی دیگه بود برای من)
دوستان fps به بازی های shooter اختصاص دارها!! :n02:
نقطه قوت Skyrim به نظر من همینه بوده، فرضا یه نفر که با بازی های اول شخص حال میکنه F میزنه و حالش رو میبره ویا یه نفر هم مثله من که دوست داره اطراف رو ببینه و دید بیشتری داشته باشه با سوم شخص بازی میکنه و خیلی دلایل دیگه. بنابراین بودنش بهتر از نبودنشه تا پلیرها حق انتخاب داشته باشننقل قول:
درسته First Person Shooter هست ولی دیگه طبق عادت خیلیا به اول شخص(حتی اگه شوتر نباشه) میگن FPS .نقل قول:
دوستان fps به بازی های shooter اختصاص دارها!! :n02:
اسکایریم هر دوش رو میشد من هم خوشم نمیومد از اول شخص همیشه بازیم رو سوم شخص بودنقل قول:
من حرف حسین رو تا یه جایی قبول دارم
وقتی بازی mmorpg سوم شخص نباشه شما هم توی pvp و هم توی pve به ناخواه دچار مشکل میشی
تاکتیک معروف dont stand on fire ورلد آو وارکرافت رو شما وقتی بخوای اجرا کنی دچار مشکل میشی:دی