دوستان شبانه 1-7 هست یا 1-6؟ قبلا 1 باید DC کنیم یا اینکه مشکلی نیست؟ آخه یکی از یوزر ها گفته بود اگه Dc نکنی از ترافیک روزانه کم میکنه!
Printable View
دوستان شبانه 1-7 هست یا 1-6؟ قبلا 1 باید DC کنیم یا اینکه مشکلی نیست؟ آخه یکی از یوزر ها گفته بود اگه Dc نکنی از ترافیک روزانه کم میکنه!
شبانه 1-6 هست و ساعت 1:03 اتوماتیک dc میکنه و دوباره وصل میشه
نقل قول:
سلام و عرض ادب خدمت دوستان بزرگوار و عزیز
عرضم به خدمت شما، همین دیس کانکت شدن ساعت یک و مجددا کانکت شدن (جدا از قطعی های زیاد سرویس مخابرات) یکی دیگه از از مشکلات مخابراته، مخصوصاً برا اون لینکهای دانلودی که با آی پی شخص فعالند، با یه بار خاموش و روشن شدن و تغیر ای پی کلِّ لینکها از بین میرن و...
البتّه اینم عرض کنم که برخی اوقات دیسکانکت نمیشه، دیشب دیسی شد، ولی دو شب اخیرش نشد
ضمناً دیسکانکت شدن یا نشدن، هیچ ارتباطی به کم شدن ترافیک نداره، خودش به صورت اتوماتیک از ساعت یک بامداد، هرچی ترافیک مصرف کنیم، رایگان محسوب میشه
یادم رفت که عرض کنم، سرعت شبانم مجدّداً خوب شده و برگشته به حالت اوّل، دیشب سرعتم کمتر از 400 و اندی نشد، شش گیگ دانلود داشتم
ارادتمندم
موفّق باشید
اقا این مخابرات دیوانست ؟
ارسال من بیشتر از دریافته ؟
10 روزه 8 گیگ رفت که هیچ..
دیشب شارژ کردم 1 گیگ الان 200 مگ موند. من اصلا دانلود نداشتم.....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.نقل قول:
ارسال و دریافت رو اشتباه میزنه،برا منم جابجا شدست.اون حجم مصرفی ای که زیر ارسال زده شده برا دریافت و اونایی که زیر دریافت زده برا ارسال هست.
سلام و عرض ادب خدمت دوستان بزرگوار و عزیز
عرضم به خدمت شما، دیشب ساعت یک، مثل برخی اوقات نت قطع شد، و چراغ مودم هم قرمز شد، گفتم منتظر بمونم ببینم خوش خود به خود کانکت میشه یا نه؟ دیدم متاسفانه خیر، کانکت نمیشه تا یه بار ری استارت نشه.
اینم یه نکته از نکاتی که میشه در مورد ضعف سرویس مخابرات شمرد، محسوب میشه
تا حالا شد سه مورد ضعف:
1: سرعت پایین در باز کردن وبسایتها، نسبت به سرعت دانلود و آپلودی که ارائه میده
2: قطعی نسبتاً زیادش نسبت به شرکتهای خصوصیی
3: افت سرعت ناگهانیش در طی روز، که میشه گفت بعضی اوقات حوالی 11-13 ظهر رخ میده
4: دیسکانکت شدن اغلب شبها در ساعت یک بامداد، و کاکنت نشدن خودکارش بعد دیس کانکت شدن
5: نداشتن پشتیبانی به معنای واقعی، که متخصّص باشه، یا دوره دیده باشه، یا لااقل اطلاعاتی در مورد اینترنت داشته باشه، اصولاً هروقت قطع میشه یا افت سرعت داریم، بهترین روش و پشتیبانی دست به دعا بردنه:42:
-----------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------
در مورد خوبیهاشم هرچی بگیم کم گفتیم
1: سرعت دانلود بسیار عالی (لااقل برای ایران، ولی نسبت به افغانستان سرعتمون پایینه) حتّی در ساعات رایگان، بدون محدودیت حجمی و ...
2: قیمت بسیار مناسب، اونم صرفاً نسبت به شرکتهای خصوصی در ایران نه کشورهای دیگه، که یک دهم این قیمت سرعتهایی چندین برابر و بدون محدودیت حجمی در طی روز و شب ارائه میدن
----------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------
در مجموع هنوزم واقعاً راضی هستم از سرویس مخابرات، واقعاً عالیه!!! دستشون درد نکنه
اینو یه نیگاه بندازید، دوست دارید سرعتتون اینجوری باشه؟ تازه پولی هم که میدید کمتر از این پولی باشه که الان دارید میدید؟ اونم بدون محدودیت حجمی در طول روز و شب؟ دوست دارید؟ بی خیال شید!!! فعلاً باید خوابشو ببینیم :37:
---------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------
ارادتمندم
موفّق باشید
سلام
الان که دارم این پیامُ ارسال میکنم، دچار افت سرعت شدم، سرعتم در حدّه 7-8 کیلوبایت، به سختی این صفحه رو باز کردم:42:
موفّق باشید
دوستان اونایی که ساعت یک اینترنتشون چراغش قرمز میشه و دیگه کانکت نمیشه اشکال از مودمشون هست بعضی از مودم ها این مشکل را دارن
مثلا مودم های زایکسل این مشکل رو ندارن و یه طور خودکار دوباره وصل میشن چنتا از دوستای من که مارک دلینک هم دارن این مشکل رو ندارن کلا مودم هایی که شما از مخابرات دریافت می کنین و یسری مودم های دیگه این مشکل رو دارن
سلام و عرض ادبنقل قول:
ممنون دوست عزیز، الان از مودم سیمفونی استفاده میکنم، مودم زایکسل هم دارم، فردا حتماً تنظیمش میکنم، و تستش میکنم، حتماً خدمتتون نتیجه کارو عرض میکنم
ممنونم
موفّق باشید
فکر کنم گزینه ای به نام nailed-up connection باید انتخاب شده باشه.