زودتر میگفتی ! من وقتی این کوئست رو انجام دادم outsider shrine رو پیدا کردم بهم گفت بهش اعتماد نکن!نقل قول:
Printable View
زودتر میگفتی ! من وقتی این کوئست رو انجام دادم outsider shrine رو پیدا کردم بهم گفت بهش اعتماد نکن!نقل قول:
میگم این ماموریت اول یعنی همون overseer campbell رو چجوری باید رفت . من میرم توی اتاقی که دوتا لیوان هست که میخواد باهاش اون curnov رو سمی کنه . چند ثانیه بعد یهو 4 نفر شمشیر به دست از توی meeting chamber میریزن بیرون و که این curnov و campbell هم توشون هستن . curnov میره سمت راست و اونای دیگه هم میرن سمت چپ . در حالی که اگه من رو هم ببینن به من کاری ندارن .
بعدش به یه ماموریت رو خط میزنه که روش نوشته یکیشون یا دو نفرشون رو با لیوان سمی بکشیم که optional هست . در حالی که اصلا همچین ماموریتی توی لیستم نبود . بعد یه دفعه مینویسه curnov با موفقیت نجات یافت و اون یکی هم کلا میره طبقه پایین همینجور وایمیسه . چه کار کنم اینجا رو . من توی راه بعضی ها رو ناک داون کردم و بعضی ها رو هم نکردم و مخفیانه رد کردم .
(چرا این بازی اینقدر گنگه اخه)
برای من مشکلی نداشت!البته من همه رو تارو مار کردم!:31: بعد دوتا لیوان رو شکستم. خود کمپل رو با تیر خواب اور خواب کردم . کتاب رو برداشتم. کارنو که در رفت کشتمش! و بعد در رفتمنقل قول:
چون که گوش نمیدید میخواید بازیو سریع رد کنید ، این بازیها مث ِ آبنباته ، باید هی لا* بزنی باهاش :))) .نقل قول:
محتوای مخفی:
دوستان این صندوق هایی که بعضی جا ها هستند و رمز دارند، رمزش رو از کجا باید پیدا کرد ؟ فقط یه جا بود که رمز رو روی دیوار نوشته بود و بقیه جاها چیزی پیدا نکردم.
ضمنا مگه راهی داره که کسی رو نکشیم ؟ خب وقتی آروم میریم پشتشون دو تا گزینه داره دیگه . یا با نگه داشتن کنترل خفه شون می کنیم و یا با زدن موس با خنجر میکشیمشون دیگه. راه دیگه ای نداره که .
یکیش که مثلا" خونه ی دکتر گالوانی هست ، هم توی صندوق اتاقش نوشته که مهمترین روز زندگیش 28ام ماه 7 ـه . زیر تخته سیاهشم نوشته 287. اینجوری باید بگردی. یه دونه هم که توی سگدونیه هست ، یه کاغذه ، یارو واسه دوستش نوشته گفته جنسا توی اتاقه ، رمزشم هست Lying نمیدونم چی چی با 2 تا دیگه. بعد که در یه قفس رو باز میکنی یه کتابه که توش نوشته Lying فلان چع عددیه ، بعدیش چه عددیه و کلا" کلمه ها رو مساوی با یه عددی قرار داده.نقل قول:
البته من همه رو قشنگ گوش میدم و اکثر ماموریت ها و نوت ها رو میخونم اما اینجا رو گیر کردم چون وقتی من لیوان سمی رو عوض میکنم طرف در میره و بقیه هم در میرن و کلا اون اتاق خالی میشه . فکر نکنم باید اونجوری باشه . حالا اونی که گفتی رو میرم ببینم میشه اونجوری ؟ شاید برگرده بخوره لیوانه رو .نقل قول:
ولی معلومه خیلی موشکافانه میری بازی رو . تازه از همه هم جلو زدی . من از دیروز سه چهار ساعت بیشتر بازی نکردم .
اون کمپبل قرمز پوشیده ، اون وقتی لیوانو سر میکشه میمیره ، میزنه Assassinate شد . اون یکی که آبی تیره پوشیده عموی دختره س که اون در میره ، میزنه Rescued . اون قرمزه نمیخوره لیوانشو ؟؟نقل قول:
نه کلا تا من میرم تو اتاق (اتاق بیرونی که لیوان ها هستش) همه از توی اون اتاق ملاقات میزنن مثل دیوونه ها شمشیر به دست میرن بیرون . بعد میزنه rescued اون optional هم که میتونی توی لیوان ها سم بریزی غیر فعال میشه و کلا دیگه نمیشه توی لیوان ها سم بریزی .نقل قول:
البته وقتی میرم توی اتاق با اینکه منو نمیبینن یه چند ثانیه بعد یه دفعه داد میزنن میدونم اون بیرونی و بعد میریزن بیرون مثل دیوونه ها . به منم کار ندارن . یعنی میشه باگ باشه ؟
احتمالا قبلش با سر و صدا رفتی تا به اونجا برسی به همین خاطر متوجه شدن اونجایینقل قول:
اگه سیو داری دوباره بیار
من که به راحتی رفتم لیوانش رو عوض کردم و زیر میز فائم شدم همونجا Black book رو ازش دزدیدم و بعد مرد , آخرش هم اون یارو ( عموی دختره ) رو تا در ورودی شهر اسکورت کردم ؛ همه کوئست ها فینیش شد