دوستان من نسخه ی awesome رو از لینکهایی که توی صفحه اول تاپیک گذاشتن دانلود کردم، حجمش حدوداً 10.5 گیگ شد، لینکها واسه سایت peeje هستن، مگه نسخه ی awesome نباید حجمش بیشتر باشه؟ ظاهراً نسخه ی بلک باکس هست، درسته؟ نمیشه کاریش کرد؟
ممنون
Printable View
دوستان من نسخه ی awesome رو از لینکهایی که توی صفحه اول تاپیک گذاشتن دانلود کردم، حجمش حدوداً 10.5 گیگ شد، لینکها واسه سایت peeje هستن، مگه نسخه ی awesome نباید حجمش بیشتر باشه؟ ظاهراً نسخه ی بلک باکس هست، درسته؟ نمیشه کاریش کرد؟
ممنون
همین طور که دوستمون گفت سیستمت مشکل خاصی که نداره ولی ممکنه مشکل از خود بازی باشه به نظرم روی یه سیستم دیگه تست کنی ضرر نداره چون ممکنه اصلا بازی خراب باشه!!نقل قول:
کسی جواب سوالای منو میدونه؟نقل قول:
خب شما که دانلود کردید ،نصب کنید ...نقل قول:
تو بازی معلوم میشه چه نسخه ایه هسش...:46:
:19:نقل قول:
ما هم دل داریم الان همه بازی رو تموم کردن به جز من.
بچه ها کسی نسخه black box این بازی رو نصب کرده ببینه مشکل داره یا نه؟
ممنون، ولی تو بازی از کجا بفهمم چه نسخه ایه؟!نقل قول:
نه دوست عزیز مشکلی نداره. فقط یکم کیفیت فیلم های بازی رو آوردن پایین تا حجم کم بشه.نقل قول:
حتما باید دی ال سی from the ashes رو داشته باشه...:20: (نسخه Awesome ک دی ال کردید)نقل قول:
من یه مشکل خیلی بدی دارم که بدجوری رفته رو اعصاب اونم اینکه هنگامی در این ماموریتی که عکسش زیره قرار دارم همین که شروع به شلیک میکنم بازی وای میسته و به نوعی فریز میشه و بعدهم از بازی خارج میشه:41:
خیلی دلم میخاد بازی رو ادامه بدم ولی به خاطر این مشکل ک.فتی بدجوری حالم گرفته شده است.
خواهشا یه راه حلی چیزی:19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون خط تیره هارو از وسط حرفای وطن دانلود حذف کنید.