با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
میخوام یه پرینتر رنگی جوهر افشان در رنج 150 تا 250 تومن بخرم دانشجو هستمو البته دوست دارم عکسی که پرینت میکنم کیفیتش بالا باشه از طرفی توی فرومای زیادیگشتم و احساس میکنم طرف 3کاره یا 4 کاره نرم بهتره چون در صورت بروز مشکل در یکیشونممکنهبقیشونم از کار بیوفتن پستک کارهباشه بهتره. بین 3 تا برند برترکانن مدل ip4840وepson p 50موندم البته شنیدم که هزینه کارتریج اپسون از اچ پی وبه خصوص کانن پایینره حالا من چنتا سوال از اساتید عزیزی چون آقایگرجی و محمد.تیدارم:
چه پرینتریاز برند اچ پی میشناسد که با نوع کانن و اپسون انتخابی بنده همخونی داشته باشه ؟
عمر هد کدوم برند در شرایط محیطی یکسان ( پرینت هفتگی جهتجلوگیری از بسته شدن نازل و ...) بیشتره به عبارتی کدوم نسبت به تانک و یا شارژیخرکارتره؟
سرعت پرینت و تعداد صفحات متنی و عکس کدوم پرینتربیشتره؟( مثلاً یکیشون 300 صفحه متنی پرینت میگیره یکیشون 200 تا و...)قیمت کارتریج کدوم برند نسبت به خدماتی که به کاربرارائه میده مناسبتره؟(خیلیا میگن اپسون از این جهت از اچ پی و به خصوص کانن به صرفهتره)
چه تفاوتی بین تی50 و پی 50 هست؟آیا تنها تفاوتشون درکیفیت عکس پرینت شده هست که در اینصورت واسه یکی مثل من که شغلش عکاسی نیست و زیادتفاوت رزولوشن رو متوجه نمیشه مهم نیست یا اینکه توی ظرفیت کارتریج و نوع خدمات و ... تفاوت دارن؟
خودتون بخواین بین 4840 یا تی 50 ، پی 50 ویا یک اچ پی متناسب با امکانات پی 50 یکیشو بخرید کدومو بر میدارید؟ خواهشاً دلیلانتخابتونم واسم بگید ( با در نظر گرفتن قیمت مناسبتر کارتریج و عمر بیشتر هد وتعداد بیشتر صفحات پرینتی و (...حالا یه سوال متفرقه همدارم آیا تانک یا کارتریج شارژی کیفیت متن رو هم پایین میاره؟( البته شنیدم کهکیفیت عکس و عمر دستگاه رو هم پایین میاره(
واسه منی کهتعداد مشخصی پرینت نمیکنم ( شاید هفته ای یه صفحه شایدم روزی 30 صفحه) بستن تانک وشارژی بصرفه تره یا کارتریج اوریجینال؟ بین تانک و کارتریج شارژی کدوم کمتر بهدستگاه آسیب میرسونه و کدومش کیفیت نزدیک تری به اوریجینال داره؟
با تشکر چشم انتظار پاسخگویی شما عزیزان هستم