این نرم افزار به صورت کامل و به همراه سریاله. اگر احیاناً در نصب یا موارد دیگه مشکلی داشتید بگید تا راهنمایی بیشتر کنم...
Printable View
این نرم افزار به صورت کامل و به همراه سریاله. اگر احیاناً در نصب یا موارد دیگه مشکلی داشتید بگید تا راهنمایی بیشتر کنم...
سلامنقل قول:
سوالم درباره --- نیست اما خواستم بدونم
تلویزیون ما Booster داره، آنتن هم پاور (منبع تغذیه) داره، یعنی میشه سیم آنتن رو مستقیم وصل کرد به تلویزیون و منبع تغذیه رو در آورد؟
ویرایش /آپدیت: بدون منبع تغذیه امتحان کردن تصویر نشون نداده...
تیونر گیرنده ضعیف میشه یعنی چی؟ کانالها رو تمیز نشون نمیده؟
ورژن جدید نرم افزار الکومکس MV200 2012 با اندکی تغییر در سرعت تعویض کانال (2012/1/14)
دانلود : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من برنامه TMPGEnc رو نصب کردم کیجن اجرا کردم نسخه رو هم توی کیجن به 5.0.5.32 تغییر دادمنقل قول:
و پچ رو هم انجام دادم پچ رو هم زدم تایید هم شد ولی اجرا که میکنم باز سریال نامبر میخواد برای اجرا
نمیدونم چی کار کنم لطفا راهنمایی کنید
ممنون
آقا کسی قیمت روز این دستگاه رو داره؟من واسه کرمان میخوام میشه از شرکتی گرفت که خودش هزینه پستش رو قبول کنه؟
قیمت جدید 110 ه . دیگه کم کم داره ارزش خریدش میاد پایین متاسفانه.نقل قول:
آره به نظر من هم قیمت خیلی بالاست عجب اوضاعی شدهنقل قول:
من دوهفته پیش خریدم و از کیفیت و عمل کردش راضیم
یه سوالی هم از دوستان عزیز دارم در مورد نشان دادن چند زیر نویس در جدول برای انتخاب
می خوام ببینم این امکان رو داره, من با شرکت تماس گرفتم اونها گفتن که اگه زیر نویس رو هم نام فایل فیلم بکنم و اگه چند زیر نویس دارم ته فایل 1 ,2, 3 ... بزارم میتونم موقع پخش , هر زیرنویس رو که خواستم انتخاب کنم من این کارو کردم ولی نشد.
از دوستان اگه کسی میدونه ممنون میشم راهنمایی بکنه.
سلامنقل قول:
سلام
سوالم درباره --- نیست اما خواستم بدونم
تلویزیون ما Booster داره، آنتن هم پاور (منبع تغذیه) داره، یعنی میشه سیم آنتن رو مستقیم وصل کرد به تلویزیون و منبع تغذیه رو در آورد؟
ویرایش /آپدیت: بدون منبع تغذیه امتحان کردن تصویر نشون نداده...
تیونر گیرنده ضعیف میشه یعنی چی؟ کانالها رو تمیز نشون نمیده؟
اين سوال كم هم هست. اگر ميشه يكي از دوستان راهنمايي كنه.
يعني مي خوام بدونم ميشه سيم آنتن رو بدون اينكه booster سر راهش قرار بگيره به دستگاه وصل كرد؟
متشكرم
من یه آنتن معمولی دارم که قبلا به تلوزیون وصل بود و کیفیت خوبی نداشت همون رو زدم به همین گیرنده دیجیتال حالا آیینه نشون میده :5: