من خودم با کابل دسته رو سینک نکردم ولی اونجوری که دوستان میگن باید کابل رو به پی سی وصل کنین و دسته رو روشن کنین تا ----- رو پیدا کنه. ولی اول مطمئن بشین که ----- مشکلی نداره و توی Device Manager کامل اون رو شناختهنقل قول:
Printable View
من خودم با کابل دسته رو سینک نکردم ولی اونجوری که دوستان میگن باید کابل رو به پی سی وصل کنین و دسته رو روشن کنین تا ----- رو پیدا کنه. ولی اول مطمئن بشین که ----- مشکلی نداره و توی Device Manager کامل اون رو شناختهنقل قول:
خیلی ممنونم. امتحان می کنم خبر می دم.:n01:
آقا Saeed . . .
قربونت برم . . .
ببخشید دیگه داری اذیت میشی شرمندتم به خدا :n16:
عکسات بالا نمیاد اصلا.
یه لطفی بکن توی مدیا فایر بذار.
به شخصه از سایتهای اشتراک فایل ایرانی هیچ خیری ندیدم.
ببخشید هاااا زحمت میشه برادر گلم.
حالا یه سوال:
میخوام بردی رو که گفتی تهیه کنم.
به بازاریا و تعمیراتی ها اعتماد ندارم . . .
اگه بهم دادن از کجا بفهمم که برد سالمه و نسوخته؟
خواهش میکنم.نقل قول:
عکس ها رو یه جای مطمئن آپلود کردم که دیگه فکر نکنم پاک بشن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم لینک مدیافایر : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
__________________________________________________ ________________
از روی ظاهرش نمیشه تشخیص داد (البته ظاهرش رو نگاه کنین که مقاومت ها و قطعات روی برد سالم باشه و نسوخته باشه).
من دو روز پیش دوباره یکی واسه یکی از دوستان ساختم که موقع خرید گفتم با دسته سینک کردن و دادن بهم (چون ایکس باکس ندارم) شما هم اگه میتونین بگین که سینک کنن و بدن بهتون تا بعدا واستون مشکلی پیش نیاد.
کابل USB ای هم که انتخاب میکنین سعی کنین کابل خوبی باشه.
ببخشید این ریسیورو آماده ندارند؟؟؟کسی هم درست نمیکنه هزینه شم هر چی باشه میدم.
داداش سعید من می خوام یه دونه از این کیت ها بسازم فقط می خوام بدونم شما خودت از کدوم دیود استفاده کردی 1N4007 و یا 1N4004 آخه من یه جای دیگه خوندم که از 1N4001 هم میشه استفاده کرد حالا ممنون میشم بگید که خودتون از کدوم استفاده کردید . مرسی .
سلامنقل قول:
چرا آماده اش هم هست که خیلی بهتر از دست سازه ولی قیمتش بالاست (تا اونجایی که میدونم حدود 50 ، 60 تومن باید باشه)
سلامنقل قول:
فرقی نمیکنه 1N400 ها جواب میدن ولی من خودم از 1N4007 استفاده کردم که خیلی هم راحت پیدا میشه.
مرسی آقا سعید من می خوام اگر بشه اون میکرو کنترلر مربوط به سینک دسته رو هم استفاده کنم . کاش یه آموزش کامل در خصوص اون هم میگذاشتید . به هر حال خیلی خیلی از شما ممنونم .
اگه با میکرو بخوایین بسازین باید واسش پروگرامر بگیرین که قیمتش فکر نکنم کمتر از 30 تومن باشه؛ که کار خیلی بهتر اینه که ----- آماده تهیه کنین. خود میکرو هم زیاد آسون گیر نمیاد.نقل قول:
به هر حال اگه خواستین بسازین آموزش کامل توی بازیسنتر هست. اگه نتونستین پیدا کنین بگین لینکش رو بدم. :»