جواب سوالهای قبلی منو که ندادید. حداقل جواب این سوالها رو بدید:
1-چطوری ابجکتی بسازیم که دنبال ابجکت دیگه بره؟ (یعنی هر جا ابجکت اولی بره ابجکت دومیه ردیابیش کنه) مثل موشک ردیاب.
2-میشه در هنگام لود بازی یه فیلم پخش شه و هم زمان با تمام شدن فیلم، بازی شروع شه؟ (مثلا یه فایل avi با حجم کم).
3-دو تا ابجکت داریم. با زدن دکمه شماره یک ابجکت اولی و با زدن دکمه شماره دو ابجکت دوم انتخاب شه و بشه ابجکتی که انتخاب میکنیمو حرکت داد. چطوری این کار انجام میشه؟ (مثل بازیهای استراتجیکی)
4-من می خوام که بازيم چند فايله بشه اينجوري كه مثلاً يه بازي ساختم كه آخرش يه exe شد براي همين وقتي حجمش بالا بره بازي خيلي لودش بلند ميشه من شنيدم كه وقتي بازي چند فايله بشه لودش كوتاه مي شه براي مثال من ديدم كه يه بازي كه توسايتون بود بنام افسانه رستم بود در آخر چند فايله شده بود ودانلودش مي شد چند قسمت باشه حالا سوال من اينه از شما و مليونتا سايت ديگه كه هيچ كدومتون به اين يه سوال اصلاً جواب درست نداديد وشايدم نمي خوايد رمزتون به كسي بگيد خوب من چجوري چند فايلش كنم هان هان هان هان هان هان هان هان هان هان!!!!!!!!!!
5-من می خوام مثل بازيهاي مدرن كه باوجود حجم بزرگي كه دارن لودشون چند قسمتست وكوتاه حالا من مي خوام كه بازيم اينجوري شه ولي نمي خوام صداهاش بره يا آبجكتهاش كم شه يا گرافيكش پايين بياد يه راهي بده لودش كوتاه شه (ايول)!
6-حالا يه سوال خيلي خيلي مهم كه من توش گيرم ببين عزيز من مي خوام كه توي بازي آبجكتهام خون جداگانه اي بزارم (مثلاً 10 آبجكت دارم ميخوام براي هركدوم كنارش يه خوني حالا نشد يه خون يه جاي ديگه مربوط به اون بزام كه معلوم باشه).
7-من یه دمو دارم خوب (همون فيلم) ميخوم كه به لود بازيم ضرر نزنه وبه صورت جداگانه اي لود بشه چجوري ميشه اينجوري ميشه؟
8-من يه بازي اكشن درست كردم (دو بعدي) خوب ولي نمي خوام كه گلوله هاي تفنگم نامحدود باشه ميخوام كه مثلاً يه چيزي (آبجكتي) (خشابي) (كوفتي) وردارم كه بهم مثلاً 10 گلوله برای این تفنگم بده خوب چجوري هستش؟
اطلاعيه: براي شما سايت داران عزيز من ديگه خسته كوفته درمانده شدم بس كه سوال كردمو شما گفتيد كه نامفهوم (نميدونم بدون جواب موند) بلد نيستم يا پيچوندن حرفه اي از اين چيزا من ديگه ميخوام جوابم درست بديد مگرنه بايد قيد سوال كردنو از سايتتون بزنم وبگم خداحافظ وعجب سايتي داريد شما! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]