من به هر دوتون فقط یه چیز میگم اگه اینقدر باهوشین که میدونین با 3 ساعت درس خوندن اونم واسه درسایی مثل حسابان و فیزیک میتونین یه نمره خیلی خوب بگیرین یعنی بوگاتی دارین ولی دارین ازش در حد سه چرخه استفاده میکنین ... و یه روزی میشه که حسرت میخورین ولی دیگه فایده ای نداره اون روز ...
اما یه پیشنهادم دارم و اونم این که تو هر درسی برین بهترین کتابهای کمک آموزشی رو بخرین ... واقعا بعضی کتابها انقدر خوب درسا رو توضیح دادن که آدم خسته نمیشه از خوندنشون ... مثلا همون کتاب شیمی های مبتکران ... یا یه کتابی مثل قرابت معنایی نشر دریافت ... واسه من خوندن اینها از هر سرگرمی لذت بخش تر بود ... مخصوصا باز اون کتاب قرابت معنایی نشر دریافت که به نظرم فوق العاده بود ...
و یه چیز دیگه هم این که درس خوندنتون نباید به این خاطر باشه که میخواین برین دانشگاه خوب یا یه شغل خوب داشته باشین ... باید با خود اون درس حال کنید ... یعنی لذت ببرین از خوندن درسهاتون ... و من فکر میکنم کسی نباشه که از خوندن درسی که میفهمه بدش بیاد ... پس دوباره تاکید میکنم که برین کتابی رو بخرین که قشنگ مطلب رو شکافته باشه و انقدر خوب توضیح داده باشه که جای هیچ گونه سوالی رو واستون نذاره ....
با درسی که دوست دارین شروع کنین و کم کم واسه بقیه درسها هم این حس رو ایجاد کنین توی خودتون ...
یه کار جالب دیگه هم میتونید انجام بدین که خیلی خوبه .... از وقتهای مرده استفاده کنین ... مثلا تو تاکسی یا تو اتوبوس یا توی مطب دکتر یا زنگ تفریح های مدرسه مثلا یه کتابی مثل کتاب لغت زبان tick 8 گاج رو بخونید ... خیلی تاثیر داره ... کسی که حتی از وقتهای مرده اش استفاده میکنه دیگه به خودش حتی اجازه هم نمیده که وقتهای آزادش رو صرف کارهای بیهوده بکنه ... مثلا رکورد زدن توی یه بازی چه تاثیری داره ؟؟؟ ... بهتون مدال میدن؟؟؟ ... یا نت اومدن واقعا چه تاثیری داره براتون ؟؟؟... یا هر چیز دیگه ای ؟؟؟
درس خوندن خیلی لذت بخشه ... امیدوارم شما هم لذتش رو احساس کنید ...