منم همچین حسی دارم و دقیق نمی دونم چرا.نقل قول:
Printable View
منم همچین حسی دارم و دقیق نمی دونم چرا.نقل قول:
من هر چی فایل بود گرفتمنقل قول:
یکی برا گیم پد و یکی دیگه که نمیدونم چی بود
حالا باید چیکار کنم ؟
من فولدر فیفا 12 ندارم که چیزیو توش کپی کنم چون اصلا هنوز نصب نمیشه بازی
راستی کسایی هم که tactical defending رو دوست ندارن ناراحت نباشن . یه تنظیم تو بازی هست که حالت دفاع رو به فیفا های قبلی برمیگردونه . یعنی Legacy Defending
---------- Post added at 11:54 AM ---------- Previous post was at 11:52 AM ----------
بیخیال . خوب فیفا 11 رو پاک کن . بعدا خواستی دوباره نصبش میکنی .نقل قول:
واقعا EA و همچین باگهایی ؟ :41:
آقاییون شما چطور مشکلاتون با گیم پد حل شد؟؟
من هردوتا فایلی که گذاشته بودن دانلود کردم ولی باز بازی کرش میکنه و میپره بیرون...
دوست عزیز شما نسخه اصلی که اومد هردوشون رو بخر و هر کدوم که خوشت اومد رو بازی کن این توضیحات و .. همه ماله دمو هس حالا تا نسخه اصلی.....نقل قول:
چقدر سر زدن سخت شده . مخصوصا موقع دفاع . حریف هر چی سانتر میکنه هیچ مدافعی نمیاد زیر توپ . نمیدونم چرا اینجوریه .
مهاجم حریف هم راحت با سر میزنه تو دروازه . کلا گل زدن با سر راحت تر شده ولی دور کردن توپ از رو دروازه با سر سخت تر . چندتا بازی تا حالا کردم کلی از روی دروازه گل خوردم .
چه حالی هم میده این tactical defending
توی صفحه 95 توضیح داده که باید یه فایل txt بسازی...نقل قول:
برو بخونش...
دوستان منم دیشب گذاشتم برای دانلود و الان بیدار شدم دیدم تا ساعت 7 کامل دانلود شده...
اول نصب نمیشد که فیفا 11 رو حذف کردم که نصب شد و بعدشم به بازی نمیرفت که دسته رو جدا کردم از یو اس بی و رفتم بازی!!!
اول از هر چیزی اینو بگم که قدرت 2 بازیکن خیلی ناراحتم کرد!
یکی تیاگو که 79 دادن بهش و عملآ نمیتونیم ازش استفاده بکنیم و یکی هم الکسیس که قدرتش کمتر از پدرو هست!!!:18:
اینا میشه یه جوری به فیفا فهموند تا درست بکنه؟؟؟
و اینکه با دسته چطوری میشه بازی کرد؟؟؟هیچ راهی نداره؟؟؟یه نفر کمک کنه!!!:19:
ببینید یه بازیکن واسه اینکه بره تو رده ی بازیکنای قوی باید چند سالی تو رده اول اروپا بدرخشه ... !نقل قول:
یکی تیاگو که 79 دادن بهش و عملآ نمیتونیم ازش استفاده بکنیم و یکی هم الکسیس که قدرتش کمتر از پدرو هست!!!
اینا میشه یه جوری به فیفا فهموند تا درست بکنه؟؟؟
تیاگو که فک کنم 1 فصل ـه اومده اکثرا هم روی نیمکت بوده و سانچز هم تو ادینزه فصل قبل رو خوب بازی کرده ... !
اگه تیاگو روند رو ب رشدشو ادامه بده و سانچز هم مثل زمانی که تو ادینزه بود بازی کنه هر دو اورال ــشون بالاتر میره ... !
اگه شما میگین که این اورال ها غلط هستن خب با یه سری برنامه ی ادیت میتونید زیادشون کنید : دی
دوستان نسخه ی سالم دمو امروز منتشر میشه یا نه؟