برو زیر پل میر لپ تاپ شهرنقل قول:
1460 تومان فول اچ دی بدون بلوری گرفتم!:11:
Printable View
برو زیر پل میر لپ تاپ شهرنقل قول:
1460 تومان فول اچ دی بدون بلوری گرفتم!:11:
دوست عزیز مطمئنی که فول اچ دی هستش. آخه من هر چی تو بازار گشتم hd+ دیدم که خوب با فول خیلی فرق دارهنقل قول:
دوست عزيز ميشه يه جوري اثبات كنيد ؟نقل قول:
آخه تهران اچ دي پلاس ش 1480 الي 1500 هستش !
.نقل قول:
.
.
.
مسلما N55SF کانفیگ بالاتری داره.....تو گرافیک و میزان رم و هارد و صفحه نمایش تفاوت دارن.....که N55 سرتره
دوستان كسي ميدونه فرق بين asus n55sf-s1050 و n55-s1124v كه در سايت1124 رو very good زده با امتياز 92 ! اما 1050 good زده با نمره 1124 من ميخوام تا آخر هفته بخرم البته 1124 اگه گير بيارم :13: لطفا بگيد اينا چه فرقي با هم دارن :11:کد:http://www.notebookcheck.net
دوستان من فردا صبح دارم میرمn55sf بخرم. 2 تا سوال دارم:
1: به چه نکاتی هنگام خرید باید توجه داشته باشم.( بالاترین کانفیگش رو میخوام بخرم)
2: بعد اینکه فول اچ دی تو بازار موجوده؟
دوستانی که ایسوز سری ان دارن راهنمایی کنن
من شاید n55 گرفتم فقط من ار دستگاه خیلی استفاده میکنم یعنی به جای دسکتاپ از لپتاپ استفاده میکنم + این که روزی 15-16 ساعت شاید دستگاه روشن باشه مشکلی برای دستگاه پیش نمی اد
کارمم موزیک فیلم اینترنت برنامه بعضی اوقات هم بازی (البته با گرافیک بالا)
100% هم میخوام FHD باشه
میخواستم یکم درمورد حرارت و میزان گرمای دستگاه توضیح بدید
من دیدم همه جا نوشتم سری k ایسئز از همه خنک تره ولی متاسفانه usp3 ندارن که به درد من نمی خوره حالا سری ان رو نمی دونم دوستانی که تجربه دارن بگن
اگه روزی اینقدر روشن باشه چند سال دوام میاره؟؟؟ به نظر شما؟
=========
دوستانی گزارشی از مشکل دار بودن n55sf شده ؟ تا به حال؟
همراهش یدونه اسپیکر هم میده درسته؟؟؟
و این که از کجا می شه فهمید هاردس 750 گیگ 7200rpm ؟؟؟
کلا چی کار کنم به نظرتون بگرمش با این قیمت می ارزه یا بیخیالش بشیم؟
دوستان n55 با ویندوز ارجینال هم موجوده؟
بله این که گرفتم فول اچ دی هستش ویندوز اورجینال هم داره ---------> 1460 تومان
---------- Post added at 06:40 PM ---------- Previous post was at 06:38 PM ----------
واسه اثبات اینو بکم که روی کارنونش زده بود FHD و با تنظیما ویندوز هم گذاشتم روی 1080*1920 و تفاوت با حالت 900*1600 کاملا محسوسهنقل قول:
دوست عزيز ممنون از اطلاعاتتوننقل قول:
ميشه به پيام خصوصي حقير جواب بديد
خيلي حياتيه !
ممنون