پیشنهاد من تراک 5 آلبوم جدید شهاب رمضان
:n12:
Printable View
پیشنهاد من تراک 5 آلبوم جدید شهاب رمضان
:n12:
به نظرم سیروان فقط تنظیم کنه خیلی بهتره !
من از ترک 3 خوشم میاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیروان جز معدود خواننده های پاپ ماست که صحیح میخونه . البته اگه با رنگ صداش مشکل دارید کاملا سلیقه ایه ولی اگه منظورتون تکنیک خوندنه اگه بهترین نباشه یکی از بهتریناس . اکثر خواننده هامون که بعضا معروف هم هستن کاملا اشتباه میخونن دوست عزیز . ولی باز اگه رنگ صداشون رو دوست دارید سلیقه ایه .نقل قول:
من فقط در مورد تکنیک خوندن صحبت کردم .
مسئله اصلی به نظرم چیزایی هست که میخونه! انتخاب شعرهاش به نظرم خوب نیست
قریب به اتفاق شعرهاش فاجعست البته...
شعرهاش به شدت بند تنبونیه!
منم موافقم . ترانه ها بعضا خیلی پیش پا افتادن . لازمه توجه بیشتری داشته باشه . بعضی جاها واقعا موزیک فدای ترانه ی ضعیف شده .
ولی نکته ای که هست اینه که خیلیاش وزن نداره . همین آهنگ آخری رو نگاه بندازید . اهنگ ساختن واسه ترانه های بی وزن کار ساده ای نیست . این هنر بالای سیروان رو نشون میده و البته سبک خاصش که مختص خودشه.
اصلا شکی توی توانایی های سیروان توی این قسمت که میگید نیست. واقعا توی این مسائل حرفه ای کارش را بلده. اما خیلی مواقع با انتخاب های که میکنه برای خوندن من میگم ای کاش بی کلام کار میکرد! چون اینطوری هم هنر و توانایی هاش را 100% رو میکرد و هم یه موزیک خوب به قول شما فدا نمی شدنقل قول:
کجای این آهنگ بد بود ؟ :n04:
اتفاقا این آهنگ یکی بهترین آهنگ های امسال هست..
اصلا هم شعرش ضعیف و بی وزن نبود ... یکی از بهترین شعرهای زانیار هست..و چون شعرش خیلی حس مثبتی داره خیلی هم شنیده شد و میشه
و سیروان هم اصلا سبک خوندنش یه جوری هست که باید شعرهاش روان و ساده باشه تا آهنگش خوب در بیاد..
آهنگ جدید و فوق العاده زیبای زانیار خسروی به نام امید دارم هنوز
ترانه و ملودی : زانیار و امیرعلی ، تنظیم : زانیار ، میکس و مسترینگ : سیروان خسروی
ساکسفون : یاشار خسروی کیبورد : اشکان آبرون
دانلود آهنگ با کیفیت 320
دانلود آهنگ با کیفیت 128