از وبلاگ تلخ نوشته ها
جالبه بخونیدش
بچه پررو…!
سه تا مجري هستن كه ازشون بدم مياد…! شايدم يه چيزي بيشتر از بد اومدن…در حد تنفر…! اقاي شهرياري ،واحدي و اخريش هم احسان عليخاني…! الان دم افطار برنامه اي پخش ميشه به نام ماه عسل و متاسفانه باز هم اقاي احسان عليخاني مجري اونه ..!
دو سال قبل هم ماه عسل پخش ميشد با مجري گري همين اقاي احسان عليخاني…!یه جورایی فک میکنم عليخاني بچه پرروست و همش ادا درمیاره و در عین حال بسیار از خود راضی و از خود متشکر…! من فکر میکنم این اقا اعتماد به نفس داشتن رو با وقاحت و پررویی و توهین به مخاطب قاطی کرده تا شاید تافته ای جدا بافته باشه اما افسوس که حکایت کلاغ و کبک شد و ایشون مجری گری خودشون رو هم فراموش کردن …!
من چند قسمت از برنامه پارسال ماه عسل رو دیدم و گاهی بعنوان بیننده از اینهمه توهین و وقاحت این اقا خجالت کشیدم…! در برنامه ای پیرزنی میهمان بود که دست نداشت و وقتی در اخر برنامه میخواست اون شیشه برنامه رو امضا کنه و اسمش رو بنویسه بعلت نداشتن دست بسیار براش سخت بود قلم رو بگیره و بد خط نوشت که اقای علیخانی با تمسخر فرمودند انگلیسی مینویسی مادر من….! یکی نیست بگه اخه تو شعور نداری و نمیبینی به چه سختی داره سعی خودش رو میکنه با اون دستای ناقص و تو مسخره میکنی …! این خوشمزگی نبود اقای علیخانی دریدگی بود…وقاحت بود…!
یا توی اون برنامه ای که جوان بلند قدی رو با مادرش دعوت کرده بودن و جوان دعوت شده پاهاش معیوب بود و به علت بلندی قد خانه نشین شده بود…! اقای علیخانی هی با خوشمزگی میخواست به قول خودش یخ این جوان رو اب کنه و هی میگفت تو میتونی با این قدت از اسمون ستاره بچینی….! ( دلداری الکی…! ) یا اینکه فرمودن خیلی از ادمای کوتاه قد نصف قدشون توی زمینه و تو افتخارت اینه که تمام قد روی زمینی…! اقای علیخانی نمیفهمید که با این حرفها که ظاهرا برای تسلی یه ادم قد بلند میزنه داره به همه ادمای قد کوتاه توهین میکنه…!
یا اون رفتگر محترمی که مبلغ زیادی پول پیدا کرده و به صاحبش برگردونده بود و اقای احسان خان هی اصرار بهش کرد که در مقابل این یک میلیارد تومن که برگردوندی چقدر مژدگانی گرفتی و رفتگر و همسرش هم گفتن قرار نبود در اینمورد حرف بزنیم…! ولی با اصرار علیخانی گفتند که صد هزار تومن مژدگانی گرفتن..! اقای علیخانی هم که منتظر همین بود چشماش رو گرد کرد و خطاب به اونی که پولش برگردونده شده گفت اخه شما چطوری حساب کردی که صدهزار تومن مژدگانی دادی … چند درصد…؟ و هی کله اش رو تکون داد…! اقای علیخانی چرا از پشت یه رسانه عمومی یه نفر رو که لااقل همه فامیلاش میشناسنش خجالت میدی برای کم مژدگانی دادن…؟ چکاره ای شما..؟ مگه اون رفتگر محترم برای مژدگانی پول رو برگردونده…؟
توی یه برنامه دیگه ماه عسل هم ظاهرا فیلمبردار برای اینکه ایشون به دوربین نگاه کنه بشکن میزنه و ایشون در اون برنامه زنده به فیلمبردار گفت : خیلی خوب بابا…! چه خبره..؟ چرا بشکن میزنی…؟ مگه پاتختیه…! خودم هروقت دلم خواست به دوربین نگاه میکنم….! خطاب به ایشون میگم اره خوب…! چون تو چشمات قشنگه هر وقت دلت خواست به دوربین نگاه کن تا یه وخ خدایی نکرده چشمت نزنن بیننده ها…!
خیلی جاها هم این اقای علیخانی برای اینکه برنامه رو احساسی کنه هی زور زد تا اشکاش در بیاد و دوربین هم با نمای نزدیک چشمای قشنگ ایشون رو نشون میداد تا بفهمیم بابا این مجری چقده دل نازکه …! اقا جون مردمی باش تا مردم باهات باشن…! بقول اقا مصطفی اگه عسل میخوای بدی به مردم طعم شیرین اون رو با ژست های الکی و کنایه های توهین امیز و صراحت لهجه های هتاکانه تلخ نکن … بعید میدونم الان رگ گردنت نزده باشه بالا….اميدوارم بودم امسال ديگه كام مردم رو تلخ نكني…! اما حيف…!