پس چه طوری میشه ضبط کرد چرا توضیح ندادینقل قول:
Printable View
پس چه طوری میشه ضبط کرد چرا توضیح ندادینقل قول:
نقل قول:سلام میشه بکی با این روش چه مدل از ال ای دی ها کار میکنن ممنون در صورت امکان با من تماس بکیرید و جبران زحمات می نمایم ممنون امیرنقل قول:
دوست مننقل قول:
بسیار اموزش کامل و کاربردی بود و من به سرور سامسونگ استرالیا وصل شدم که البته فقط برای اینکه از دل این محدودیت سامسونگ ایران در بیام چون نرم افزار های ارتباطی موجود مثل فیس و تیوب و غیره همچنان غیر قابل وصل شدن میباشد و شما میتونید فقط دانلودشان کنید.!
البته برای استفاده از انها هم راههایی هست که من حاضر نیستم بخاطر استفاده از این روش از تلویزیون برای ورود به انها استفاده کنم! اینها فقط حرکتی نمادین برای استفاده از کلیه امکانات تلویزیون هوشمند و نشان دادن انها میباشد و بس.
امکاناتی از جمله دی وی بی تی داخلی و رکورد و allshare از اول در تی وی من ua46d7770 یا همون 7000 فعال بود و نیازی به فعال کردن نداشت.
سرور سامسونگ کلا با محدودیت پهنای باند در ایران مواجه میباشد که فرقی نمیکنه سرعت اینترنت شما در چه حدی میباشد! عملا برای استفاده لایو بدرد نمیخوره!!
نکته بسیار مهم اینه که در حالت اپدیت و یا ورود به منوی مخفی حتی اگر بسیار حرفه ای هم باشین قطع شدن ناگهانی برق را در نظر داشته باشین که اگر در هنگام اپدیت فرم ور و یا منوی مخفی برق بره بقول دوستان تی وی شما به قاب عکس تبدیل خواهد شد و تنها راه ان تعویض برد و پرداخت هزینه هنگفتی است.
خلاصه این دستکاری ها رو حتی نمایندگی سامسونگ هم انجام نمیده و قدرت فلش ای پی رام را ندارند (حالا یا امکانات یا سورس کد) به هر حال فقط برد را عوض میکنند که شامل گارانتی هم نمیشه.
نتیجه گیری اینکه تا میتونین بر این حس کنجکاویتون سرپوش بزارید و تحویلش نگیرید و تا واقعا نیازی ندارید اصلا طرف این کارها نروید.
شاد و موفق و پیروز باشید
یا حق
نقل قول:
سلام خواهشن اکر کسی از برنامه یا اپشن اضافه کردن در ال ای دی سامسونک مدل ua40d6000یا همین مدل که مدل ال ای دی بدلیل تجاری ایران تغیر مدل پیدا کرده و به مدل ua40d6920 تغیر کرده اکر مواردی را میدونه به ایمیل م ایمیل بزنه ممنون در ضمن هزینه کارهای را که بتونه به ال ای دی اضافه کنه پرداخت مینمایم ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به اینترنت نیاز هست یا نه؟نقل قول:
این کنرتل مخصوص سامسونگ جهت فعال سازی بعضی منو ها دیگه چیه؟
میشه یه اطلاعاتی بدین
اقا من هرکاری کردم نتونستم فعالش کنم. این نرم افار چطوری کار می کنه؟نقل قول:
ای ÷ی رو میدم فعال نمیشه
زبانش هم انگلیسی نیست که بدونم کدوم کلید رو باید بزنم
خواهشن یکی کمک کنه؟
یا لااقل جوابم رو بده
ممنونم
دوستانی که حرفه ای هستید.
میدونید بهترین و روان ترین حالت Wifi کدوم حرفه ؟! از A داره تا N
نقل قول:
دوست عزیز همون بهتر که مسدود کردند و الا مثل من می رفتی داخل سرویس منو واز روی کنجکاوی گزینه های را دستکاری میکردی ومثل من 300 -400هزار تومن خرج دستت می گذاشت
اول از همه توی منوی مخفی نرید!
دوم اینکه اگر رفتید الکی دستکاری نکنید!
سوم اینکه اگر دستکاری می کنید یادداشت کنید که چی رو تغییر دادید!
چهارم اینکه اگر دستکاری کردید و تلویزیونتون خراب شد برید به این لینکه که میگه چه جوری مادربورد رو ریست کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پنجم اینکه سری که درد نمی کنه دستمال نبندید. این منوی مخفی سامسونگ و ارضای حس کنجکاوی ما هم مصیبتی شده!