سلام . ميشه نحوه ي نسب و راه اندازي اين نرم افزار رو ( DVBViewer )بر روي كامپيوتر مختصر وكامل توضيح دهيد من كه نتونستم هيچ سيگنالي رو دريافت كنم .:n21: ممنون
Printable View
سلام . ميشه نحوه ي نسب و راه اندازي اين نرم افزار رو ( DVBViewer )بر روي كامپيوتر مختصر وكامل توضيح دهيد من كه نتونستم هيچ سيگنالي رو دريافت كنم .:n21: ممنون
از نرم افزار vlc player استفاده کن . خیلی چیز محکمی است. فک کنم از زبان فارسی هم پشتیبانی کنه. در ضمن در دستگاه های گیرنده ی دیجیتالی که از فرمتpvr . برای ضبط برنامه استفاده می کنن هم همین مشکل قطعی صدا وجود دارد. بهتره که از سایت های خارجی این نرم افزار را دانلود کنید.نقل قول:
اگه مشکلی بود از طریق : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در خدمتم.
سلام بر دوستان عزیز
من با نرم افزار بلیز ویدئو اچ دی تی وی ورژن شش کار می کنم . هر چی که بخوام ضبط کنم بدون مشکل صدا و تصویر ضبط میشه ولی خارج از نرم افزار و در درایور سی و پوشه مربوطه صدا ندارم . کدک K-Lite_Codec_Pack_1005_Full را نصب کردم ولی مشکلم در مورد صدا حل نشده . لازم به ذکره که فقط روی یک کانال یعنی کانال استانی خودمان وقتی ضبط میکنم هیچ مشکلی نداره ولی روی هر کانال دیگه مشکل صدا دارم . ویندوزم هم ویندوزه 7
ممنون میشم از دوستان راهنمایی کنن که مشکلم حل بشه کلافه شدم
سلامنقل قول:
از dvbviewer استفاده کنید.
سلام دوستان من یک سریال نامبر میخام برایه بلیز تی وی .ممنون میشم
سلام
من یدونه usb دیجیتال دارم اسمش microfire ----T هست . درایور هاشو نصب کردم و برنامه blaze video را هم نصب کردم . ولی هر چی سرچ می کنم هیچکدوم از شبکه های ایران رو پیدا نمی کنه- لطفا راهنمایی کنید . با تشکر
یه توضیح جامع بدم
ابتدا با نرم افزار your uninstaller نرم افزار قبلیتونو پاک کنید و سپس با یه سرچ ساده توی گوگل نرم افزارو با کرک سالم دانلود کرده و بعد از اینکه ریستارت کردید کامپیوترو اونو نصب کرده و کرک کنید
چند تا نکته قبل از نصب:
-انتی کاملا باید خاموش باشه
-اینترنت حین نصب و کرک باید کاملا قطع باشه
-بعد از نصب نرم افزار اجرا نشه و ایکونش هم از توی تری بسته بشه
با توضیحات بالا نیازی به نصب مجدد ویندوز و.... نخواهد بود خودم تست کردم و داره کار میکنه
دوستانی که نمیتونن کانالهای ایرانو بیابن مشکلشون یا از انتن یا از درایور کارت و یا از تنظیمات اشتباهه! شک نکنید دوستان:n01:
من با این نرم افزار یکسری کلیپ ظبط کردم و با هیچ پلیری پخش نمیشه
و فقط با پلیر خودش پخش میشه
الان دیگه یه مشکل دیگه دارم
اونم اینه که الان دیگه با پلیر خودشم پخش نمیشه !!!!!!!!!:n23:
مشکل چیه ؟؟؟
به احتمال خیلی زیاد از کدکهایی هست که روی سیستمتون نصبه والبته شایدم فایلتون کلا بریک شدهنقل قول: