مهدی جان کجایی؟؟بیا دستور کارمون رو مشخص کن
Printable View
مهدی جان کجایی؟؟بیا دستور کارمون رو مشخص کن
آقا شرمنده :blush: :blush: واقعا شرمنده! من امروز از صبح نبودم و همين الان اومدم.نقل قول:
نوشته شده توسط gamehackir
خوب براي ادامه كار، به نظر من بايد برنامه ريزي كنيم. براي شروع كار فعلا اين برنامه ها رو داريم:
1) تا اطلاع ثانوي بحث در مورد برنامه ساخت بازي و اينكه بازي با موتور ساخته بشه يا با برنامه، انجام نميشه!
2) همه اعضا در مورد سبك بازي نظرشون رو بگن. فقط نظر ندين و علت انتخابتون و خوبيها و بديهايي كه داره رو هم بگين. مثلا وقتي ميگين ماجراجويي بسازيم؛ بنويسين كه علتش مثلا اينه كه ساختش راحته و ... و عيبش هم اينه كه مثلا زياد طرفدار نداره و ...
3) كساني كه ايده يا طرحي در مورد داستان بازي دارن، ارائه بدن. سعي كنين ايده اي ارائه بدين كه فكر مي كنين قبلا استفاده نشده و يك داستان جديد هست. بعد از اين كه ايده خودتون رو در مورد داستان بازي گفتين؛ بگين كه اين طرح يا داستان شما توي كدوم سبك بهتر جواب ميده.
4) كساني كه در مورد گرافيك مي خوان فعاليت كنن، اگه مي تونن چند تا طرح اوليه از ايده هاي خودشون يا ديگران رو كار كنن. اين طرح ها خيلي توي ادامه كار كمكون خواهند كرد. لازم نيست كه روي طرح زياد كار كنين فقط منظورم اينه كه طراحي شخصيتها رو ببينيم. البته اين كار رو بيشتر توي مراحل بعد نياز پيدا مي كنيم بهش.
فعلا اينها رو ادامه ميديم. پس حالا كار ما شد بحث كردن در مورد موضوع و داستان بازي و اين كه توي چه سبكي باشه. ساير بحثها رو بعدا ادامه خواهيم داد :happy:
موفق باشيد
حق با مهدي جان است!
از نظر من اگه سبك بازي استرتژي سه بعدي باشه بهتره چون تعداد كمي از اين بازي ها هست و مخاطب زيادي هم دارد. البته ساخت چنين بازي اي چون هوش مصنوعي بالايي مي خواد سخته.
ولي مي تونيم يه بازي اكشن سوم شخص با تصاوير از قبل رندر شده بسازيم كه ساختنش آسونه و تقريبَ همه اين نوع بازي رو مي پسندند.
در مورد نمونه كارهاي گرافيكي حتماَ بعد از آپلود كردن چندتا عكس از صحنه ها (يا كاراكتر ها)ي سه بعدي مي گذارم.
در ضمن از آقايوني كه كار گرافيكي مي كنند خواهش مي كنم كه فقط به مايا و مكس فكر نكنند زيرا برنامه هاي بهتري همانند: CyberMotion و Bryce و... وجود دارد كه آسانتر و بهتر از مايا و مكس مي باشند.
آره بازي اگر از قبل رندر شده باشه هم گرافيك بالايي دارد و هم روان تر.
ولي كار با تري دي مكس بهتره چون همه گرافيك كار ها با اين برنامه آشنايي دارن و من حتي تصاوير گرافيكي بازيمو با اين نرم افزار ساختم.
موفق باشيد.
به نظر من سبک بازی ماجراجویی و اشاره کلیک باشه
مزیت:بازی از پیش رندر شده است و بازی روانتر است،نیازی به جلوه های سنگین گرافیکی و صوتی ندارد،زمان ساخت آن به نسبت بازی های دیگر کوتاه تر است،فضای لازم برای ایده های تازه و نو وجود دارد،خلاقیت سازنده ها در ساخت بازی بسیار تاثیر گزار است
معایب:نیاز به سیر داستانی قوی دارد،شخصیت پردازی قوی طلب می کند،زیاد نبودن طرفداران این سبک(البته به نظر من هنگامی که یه بازی ایرانی ساخته بشه که از کیفیت بازی تعریف بشه،مردم همینجوری می خرن)،برای ساخت تصاویر از پیش رندر شده باید از گرافیست های حرفه ای استفاده کرد(البته من به توانایی های گرافیست های خودمان ایمان دارم)،صدا گزاری بسیار مهم است
اما داستان:
من چندتا پیشنهاد دارم که همگی از دم در سبک ماجراجویی جواب می دن:
یه پیشنهاد مهدی جان داده بود برای من جالب اومد البته اینجوری:
یه نفر بر اثر تصادف رانندگی حافظه خودش را از دست می دهد،دکتر یه پیشنهاد به اون می ده که به گذشته سفر کن و آینده ات را دوباره بساز فرد قبول می کنی دکتر اون را به یه دستگاه وصل می کنه ولی دستگاه اشتباه کار می کنه اون را می فرسته به صد سال قبل،نقش اصلی بازی هنگامی که به گذشته می ره کم کم می فهمه به عنوان یه متهم به قتل تحت تعقیب پلیسه فرد باید دو کار انجام بده:1.قاتل اصلی را پیدا کند و با دلیل و مدرک اثبات کند که قاتل نیست2.راهی برای بر گشتن به آینده پیدا کند(البنه بعد می فهمه باید دنبال جد دکتر و سازنده اصلی دستگاه بگرده،ولی هنگامی که جد دکتر را پیدا می کند می فهمد دستگاهی که جد دکتر ساخته کامل نیست و نیاز به یه قطعه دیگه داره(دلیل بد کار کردن دستگاه همین بوده)قطعه را پیدا می کنه به زمان خودش می ره(فقط تونست اثبات کنه قاتل نیست ولی قاتل اصلی هیچگاه پیدا نشد)بعد به یک سال قبل میره تا گذشته اش را پیدا کند و از تصادف جلو گیری کند اما متوجه می شه یه سری قتل مانند قتل های صد سال قبل داره به وقوع می پیونده،آخر بازی می فهمه قاتل صد سال قبل با استفاده از ماشین زمان به آینده اومده تا از نقش اصلی بازی انتقام بگیره!!!
توضیح:
1.اگه چرت و پرت بود ببخشید
2. من نه فیلم زیاد نگاه می کنم و نه زیاد بازی می کنم به همین دلیل اگه شبیه چیزی بود بازم ببخشید
من با s2005 کاملا موافقم
این بازی با توجه به روون بودن و نیاز نبودن برا شناخت محیط گرافیکی خیلی مخاطب داره
همچنین گزینه دومش اشاره کلیک که خیلی می تونه در مخاطب های بازی تاثیر بذاره چون بازی رو حساس می کنه به تمرکز و بردن بازیکن در داخل بازی یک چیزی میشه مثل کانتر ( از نظر اشاره کلیک و گرافیک ) شاید هم بهتر
ولی در مورد داستان بازی با توجه به این که شبکه نیست باید یک چیزی باشه که زیاد طرف رو به داستان جلب نکنه
مثلا بازیکن ابتدا باید بره برا سرباز شدن خودش پیش مسئول مربوطه بحث کنه بعد بیاد بره اداره کل بعدش ...
که در حین انجام این کارها بازیکن رو کلی اذیت می کنه و باعث میشه دیگه طرف بازی نره
با نظر ش درباره داستان که گفته بود یک تصادف و قتل و ... من نظرم اینه که اینقدر پیچیده نشه البته همچین پیچیده هم نیستا ولی خیلی ها هستن که طرف این طور بازی ها نمی رن من میگم داستان چیزی باشه که هم بازی خور ها رو جذب کنه هم کسایی که عشقی بازی می کنن رو معتاد خودش کنه
در مورد گرافیک من گفتم تو چند تا پست قبلی نظرتون چیه (درباره کار خودم) اصلا می تونه کمک کنه
به نظر من می تونه خیلی کارساز باشه درسته آبجکت های اصلی نسیت ولی خیلی می تونه در وقت و ... ساخت بازی کمک کنه نظرتون چیه ؟
متشکرم
فعلا
سلام
به نظر من استراتژیک خوب نیست.
دلیل : هوش مصنوعی زیاد می خواد.طرف داران این سبک کم هستند به دلیل کوچک بودن افراد.
اکشن هم که مثل Commandos Strike Force
اون هم هوش مصنوعی زیادی می خواهد.این نوع بازی ها زیاد هستند و بازی ما خریدار نداره.
باید هم برنامه نویسی بسیار بسیار زیاد و گرافیک خوب خوب خوب می خواهد.
اما به نظر من ماجراجویی خیلی خوبه.
اما دو بعدی فعلآ که دو بعدی.
دلیل : با برنامه نویسی به راحتی می تونیم این سبک بازی رو خلق کنیم.
از نظر هوش مصنوعی هم زیاد نیاز ندارد بلکه هوش کمی نیاز دارد.
از نظر گرافیک هم می شه تصاویر از قبل رندر شده رو به بازی آورد.
یکی دیگه هم این سبک بازی ها کم هستند و بازی فارسی شده کم هست.
و بازی کنندگان این سبک زیاد است به دلیل هدف مشخص .
هم راحت و روان و هم ساده و زیبا بازی ساخته می شه.
دو بعدي ؟؟؟!! :ohno:
نه نه
آقا درسته من برنامه نويس و مالتي مديا ساز نيستم ولي از همه در خواست مي كنم يا بازي نسازيم يا اگه بسازيم يك بازي سه بعدي فوق توپ بسازيم كه هيچ كس باورش نشه اين ايرانيه
در ضمن پست قبليمو حتما بخونيد
فعلا
سلام
من اول خوندم بعد اين پست رو زدم.
در ضمن آقا مهدي كه گفت اول يه بازي
آزمايشي مي سازيم نمي خواهد از اول
خيلي خوب شروع كنيم و نظرش هم ماجراجويي بود.
حالا به نظر من هم آقا مهدي درست مي گن
نقل قول : لازم نيست كه روي طرح زياد كار كنين فقط منظورم اينه كه طراحي شخصيتها رو ببينيم. البته اين كار رو بيشتر توي مراحل بعد نياز پيدا مي كنيم بهش.
در ضمن اگر پست 105 مال آقا مهدی رو مي خواندي
نقل قول :
2) سطح بازي رو بايد مشخص كنيم. يعني اين كه ما از بازي خودمون چه انتظاري داريم. انتظار داريم كه همه خوششون بياد ازش يا اينكه ما فعلا مي خوايم براي كار اول يه كار آزمايشي انجام بديم كه نتيجه ش زياد مهم نيست.
اين رو نمي گفتي.
پس اول بهتره که دو بعدی باشه به صورت آزمایشی بعد یه کار عالی که همه قبولش دارن رو انجام می دیم.
راستي يه چي ديگه كه آقا مهدي فرمودند فعلآ در مورد سبك بازي حرف بزنيم.پس بهتره اين حرفا رو بزاريم واسه بعدآ
حالا كه اينطوره پس ميريم تو سبك بازي
اسم من : محسن