حتما فیلمی که رو یو اس پی داری اصلا 3d نیستنقل قول:
چون وقتی ورودی حالا از هر کجا میخواد باشه بصورت سه بعدی باشه با زدن دکمه 3d روی کنترل قابلیت هاش فعال میشه در غیر اینصورت فعال نیست -- بهتره بایه پلیر سه بعدی تستش کنید
موفق باشید
Printable View
حتما فیلمی که رو یو اس پی داری اصلا 3d نیستنقل قول:
چون وقتی ورودی حالا از هر کجا میخواد باشه بصورت سه بعدی باشه با زدن دکمه 3d روی کنترل قابلیت هاش فعال میشه در غیر اینصورت فعال نیست -- بهتره بایه پلیر سه بعدی تستش کنید
موفق باشید
واسه تست 3d من یه لینک تورنت دارم. مال انیمیشن Beauty and the Beast (1991) [1080p] [3D] که حجمش 1.3 گیگه.فرمتش هم mp4 و از طریق usb هم پخش میشه.نمیدونم که سه بعدی فیلم برداری شده یا نه ولی sbs هستش و تو تنظیمات سه بعدی باید sbs انتخاب بشه.
این فایل را پس از دانلود تو نرم افزار utorrent بندازین و خودش شروع یه دانلود میکنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز درسته که از طریق usbفیلم mkv پخش نمیکنه ولی از طریق dlna و شبکه همه فرمتی را پخش میکنه.اینو خودم تست کردم.نقل قول:
در مورد پسیو هم باید بگم همچین کار شاقی نیست که سونی بخواد با lg در موردش مذاکره کنه
پسیو الان تو بازار چند مدل philips موجوده
تایید میشه من از طریق dlna انجام دادم البته عینک نداشتم ولی تصویر بصورت قابل محسوسی تغییر کردنقل قول:
درست نشد که نشد دوتا دفترچه داره یکی باسه عینکش هست یکی دیگه باسه تلویزیون
دکمه ساید بای ساید روی در منوی تری دی پیدا نکردم
مشکل اساسی من این هست که اصلا یو اس بی رو باز نمیکنه چه برسه به پخش فرمت از یو اس بی
یو اس بی رو میشناسه و لی محتویاتشو نشون یا باز نمیکنه
بله از ریسیور ویو استفاده میکنم که با کابل hdmi به پورت یک اچ دی وصل هست
.................................................. .................................
این هم کانال اسکای تری دی پکیج اسکای ایتالیا در هاتبرد
فقط عکس رو تغییر سایز دادم تا راحت صفحه بیاد بالا فرمت کانال 1920 *1080 هست
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
"E=mx3000;6898172]درست نشد که نشد دوتا دفترچه داره یکی باسه عینکش هست یکی دیگه باسه تلویزیون
دکمه ساید بای ساید روی در منوی تری دی پیدا نکردم
مشکل اساسی من این هست که اصلا یو اس بی رو باز نمیکنه چه برسه به پخش فرمت از یو اس بی
یو اس بی رو میشناسه و لی محتویاتشو نشون یا باز نمیکنه
بله از ریسیور ویو استفاده میکنم که با کابل hdmi به پورت یک اچ دی وصل هست
.................................................. .................................
این هم کانال اسکای تری دی پکیج اسکای ایتالیا در هاتبرد
فقط عکس رو تغییر سایز دادم تا راحت صفحه بیاد بالا فرمت کانال 1920 *1080 هست
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE]
تقریبا زیر دکمه imanual دکمه 3d هست.اونو بزنی نشون میده off.
از حالت off در بیار بزار رو ساید بای ساید SBS.
اگه که usb را تشخیص میده ببین میتونی باهاش موسیقی پخش کنی؟
اگه میتونی خوب مشکلی نیست.احتمالا فرمت فیلمات mkv هستن.اون لینک فایل تورنت که چنتا پست بالا تر گذاشتم یه کارتن 3d با فرمت mp4 هستش.اونو خودم با tv پلی کردم. حجمش هم مناسبه.
اگه بازم مطمئنی که فرمت فیلمت از طریق usb پشتیبانی میشه و مشکل 3d داری برو و نرم افزار tv را آپدیت کن.
من divx را هم رجیستر کردم ولی ارتباطی به اینکه بتونه پلی کنه نداره.
اگه اون کارتن که گفتمو نتونستی پلی کنی دیگه با نمایندگی تماس بگیر."
متاسفانه هیچ فرمتی رو باز نمیکنه نه موسیقی نه عکس
دیگه مطمین هستم که مشکل از تلویزیون هست
حتی مو قع تحویل این کارگر نمایندگی پایه دیواری رو تحویل نداد
در ضمن ایا کارتن تلویزیون شما هم خاکی است منظورم کارتن بدون روکش
شما ظاهرا هيچ اطلاعات فني از دنياي ديجيتال نداريد.اولا كه مدل مورد نظر شما يا 40 اينچ است و يا 46 اينچ.در ضمن شركت معتبري مانند سوني مگر امكان دارد كه تجهيزاتش كار نكند!!! دوست عزيز در دنياي پر رقابت كنوني ديگر فاصله تكنولوژي ها به قدري كم شده كه نميتوان گفت تلوزيوني بد است .فقط امكانات جنبي و مشخصات ظاهري است كه ميتواند تعين كننده باشد.نقل قول:
نور تلويزيونهاي سامسونگ كلا زياد است و يك درخشندگي خاصي دارد ولي تلويزنهاي سوني مات تر و طبيعي تر است.اين كاملا سليقه اي است .بعضي ها از تصاوير شارپ و پر رنگ خوششان ميايد و بعضي ها از تصاوير مات و طبيعي..به عنوان كسي كه در حال حاضر با هر دو تلويزيون 7700 دي سامسونگ و 720 سوني كار ميكنم بدون تعصب ميگويم كه هر دو برند بهترين هستند.جالب اينكه بعضي فرمتهاي صوتي را سامسونگ اجرا نميكند ولي سوني اجرا ميكند و بر عكس.
سلامنقل قول:
من در عجبم دوست عزیز شما که هم مدل تی وی هم دستگاه گیرندت با من یکیه چرا کار نمیده
شما از کابل ا چ دی خودتون مطمئنید؟اگه تونستید با یه کابل اچ دی دیگه تست کنی
چون من دبیشب اتفاقا داشتم از همین شبکه استفاده میکردم و همه چی عالی بود
از عکس پیداس که 3d را داره میگیره ولی تو تنظیمات تلویزیون نمیتونه 3d را فعال کنه.نقل قول:
پیشنهاد من اول یه آپدیت نرم افزاری و در نهایت مراجعه به نمایندگی