اخه چرا ؟
مگه ایران چی کار کرده ؟
شاید خیلی قشنگ بازی کرده و ما نمیدونیم ...
Printable View
اخه چرا ؟
مگه ایران چی کار کرده ؟
شاید خیلی قشنگ بازی کرده و ما نمیدونیم ...
تیم ملی چه ربطی به عکسه لنگیا داره ........ این صعودمونم حتما به خاطر بازهای درخشان چند وقته اخیر تیم ملی مخصوصا قرار گرفتن در رتبه بالای سومی در مسابقات چهار جانبه بوده
كدوم عكس بي ربته ؟؟؟
در زمن من از اقايه 3d خاهش دارم فروم خبر رو اين توري به خراب نككند هر خبري دستش مياد ده تاپيك ميزنه
نقل قول:
نوشته شده توسط Speedi
جناب شما اولا لطف بفرمائید یک فرهنگ لغات فارسی برای املا کلمات در کنار خودتون داشته باشید
و یک فرهنگ آداب معاشرت هم روش که توهین نکنید از اینکه افراد زیادی نظر ندادن به این تاپیک
رونالدینهو جان قبلا این خبر رو منعکس کردنددر ضمن
دوست عزيز تايپيك اخبار فوتبال ايران رو براي چي گذاشتن ؟
دوست عزیز لطفا اخبار فوتبال رو در دو تاپیکی که در نظر گرفته شده منعکس کنید
مصاحبه مجله ورزشي «کيکر» آلمان با فوتباليست شهير ايراني، علي کريمي، در پي بازي موفقيتآميز «بايرنمونيخ» در مقابل تيم «راپيد وين» در چهارچوب مسابقات ليگ قهرمانان اروپا، حاوي نكات جالبي از تواضع اخلاقي اين فوقستاره ايراني فوتبال است.
به گزارش سرويس بينالملل «بازتاب»، علي کريمي در اين گفتوگو پس از موفقيت چهار بر صفر تيمش در يک بازي زيبا در وين که يک گل را براي «بايرنمونيخ» با ارمغان آورد، از تجربيات و نقشش در تيم و شانس آتي خود ميگويد:
کيکر: آقاي کريمي، اولين بازي در ليگ قهرمانان و اولين گل اروپايي، قاعدتا بايد آن شب را خوب خوابيده باشيد؟
علي کريمي: همين طور است. اولين حضور من در ليگ قهرمانان اروپا، تجربهاي مثبت براي من بود، اما بايد بگويم که تمام تيم بازي خوبي ارائه داد. من خوشحالم که اجازه داشتم نقشي کوچک در اين بازي داشته باشم.
کيکر: شما در بازي سهشنبه شب، در جاي مهـم «ميشائل بالاک» قرار گرفتيد و در زمره نامزدهاي اين نقش و جايگاه هستيد، اگر «بالاک» واقعا بايرن را ترک کند. آيا اين اعتماد به نفس را در خود ميبينيد؟
علي کريمي: آرزو ميکنم ميشائل پيوسته نزد ما بماند. زماني که من به اين تيم پيوستم، او نيز حضور داشت. اما در مورد سؤالتان، بله من اين اعتماد را در خود ميبينم اما اينکه در کجاي زمين بازي کنم و چه نقشي داشته باشم، به مربي تيم مربوط است.
کيکر: پس از درخشش اوليه، يکباره روي نيمکت ذخيرهها جاي گرفتيد، چرا؟
علي کريمي: گفتوگوي ما درباره تيمي به نام «بايرن مونيخ» است، تيمي با کادرهايي بسيار قوي. من از همان اول ميدانستم که براي بازي در اين تيم به زمان نياز دارم. اين هم امري بديهي است که اگر خوب بازي نکردي، در زمره ياران ثابت تيم نخواهي بود.
کيکر: اين گفته نشانهاي از يأس ندارد؟
علي کريمي: درست است، من از خودم راضي نيستم، معتقدم هنوز به تواناييهاي ايدهآل خودم نرسيدهام. بايد بيشتر به خودم برسم و در جهت کمال خود کار کنم. من به اين دليل به مونيخ آمدهام که توفيق داشته باشم و به همين دليل بسيار مايلم، مدتي مديد در اين تيم بمانم.
کيکر: ميدانيد که بايرن مونيخ، در هر سه رده بازيها (بوندس ليگا، جام قهرمانان اروپا و جام باشگاههاي اروپا) بسيار عالي است. به نظر شما دليل اين امر در کجاست؟
علي کريمي: ما تيمي بسيار ممتاز و ورزيده داريم. روحيه همکاري و رفاقت در تيم عالي است. با وجود اين بايد بسيار سخت بکوشيم اگر ميخواهيم همچنان موفق باقي بمانيم.
کيکر: آيا تيم خود را شايسته پيروزي و قهرماني در هر سه رده اين مسابقات ميبينيد؟
علي کريمي: در رده جام قهرمانان، تمرينات بسيار سخت و سنگيني داريم و در عاليترين سطح در تلاش هستيم. بالاخره براي مرحله نهائي بايد در فرم ايدهآل باشيم و ضمنا بخت هم با ما باشد. براي هر بازي بايد صددرصد متمرکز و آماده باشيم. اگر اين نکات را رعايت کنيم، شانس آن را خواهيم داشت که کاملا بالا بياييم
محمد مهدی خبيری، از نمايندگان سابق ايران در فدراسيون بين المللی فوتبال (فيفا) در گفتگو با خبرگزاری دانشجويان ايران سازمان تربيت بدنی کشور را دخالت در امور اجرايی فدراسيونهای ورزشی متهم کرده و هشدار داده که چنين دخالتی ممکن است عضويت ايران را در مجامع بين المللی ورزشی با خطر روبرو سازد.
وی گفته که بنابر اساسنامه فدراسيون بين المللی فوتبال، فدراسيونهای ورزشی در کشور نهادهايی غيردولتی اند که بايد بر مبنای انتخابات تشکيل شوند و به فعاليت بپردازند اما اگر دولت به دخالت در امور فدراسيون فوتبال بپردازد و اين فدراسيون به فدراسيون بين المللی (فيفا) شکايت کند، عضويتش در فيفا به حالت تعليق در خواهد آمد.
آقای خبيری از بنگلادش، ترکمنستان، لبنان، نپال و يمن به عنوان کشورهايی نام برده که با چنين رخدادی مواجه شده و عضويتشان در فدراسيون بين المللی فوتبال به حال تعليق درآمده است.
هشدار وی پس از آن صورت گرفته که نشريات ورزشی ايران از تصميم تازه سازمان تربيت بدنی ايران خبر دادند که عزل و نصب مسئوليت فدراسيونها را به رئيس اين سازمان واگذار می کند.
محسن صفائی فراهانی، رئيس پيشين فدراسيون فوتبال می گويد چنين تصميمی کاملاً مغاير مقررات فدراسيون بين المللی فوتبال (فيفا) است و اگر فيفا از اين تصميم اطلاع پيدا کند مطمئناً با فدراسيون فوتبال ايران برخورد خواهد کرد و عضويت آن را در فيفا به حال تعليق درخواهد آورد.
تعليق عضويت ايران در فيفا باعث خواهد شد تيم ملی فوتبال ايران از شرکت در مسابقات جام جهانی فوتبال که سال آينده برگزار خواهد شد محروم شود.
*** اعتراف تلخ صفایى فراهانى بعد از 8 سال باخـت 1-7 ایـران به آ.اس.رم عمـدی بـود! ***
حکایت فوتبال ایران حکایت جالبى است. 8 سال از برکنارى عجیب و غریب تومیسلاو ایویچ گذشته و تازه صفایى فراهانى، رئیس آن زمان فدراسیون فوتبال، در مصاحبهاى افشاگرانه مىگوید: «فشارهایى به ما وارد شد که ایویچ را برکنار کنیم و من برخلاف میل باطنى این کار را انجام دادم!»
به گزارش روزنامه «خبر ورزشی» ، صفایى فراهانى تصریح مىکند که این فشارها از بیرون فدراسیون نبوده بلکه در داخل تیمملی! اتفاقاتى رخ داد که او چارهاى جز برکنارى تومیسلاو ایویچ نداشته است. با خواندن این مصاحبه همگان مىخواهند بدانند 8 سال قبل که خیلىها قدرت امروز را هم نداشتند، چه اتفاقاتى رخ داده که منجر به جدایى ایویچ شده است؟ چرا صفایى فراهانى که همگان از قدرتمند بودن او حرف مىزدند تن به چنین خواستهاى داده است؟ آیا رئیس یک فدراسیون باید مقابل خواسته ۴-۵ بازیکن عقبنشینى کند؟!
با اعتراف صریح صفایى فراهانی، مشخص مىشود که قضیة کودتاى رم کاملاً صحت داشته و تیم ما آن سال از قصد ۷-۱ به رم باخته است! پس طبیعى است که برانکو ایوانکوویچ هم از تکرار چنین اتفاقى هراس داشته باشد و باز هم طبیعى است که در فاصله کمتر از 6 ماه تا جامجهانى دوست نداشته باشد یک دیدار تدارکاتى مناسب با حریفى مطرح و پر مهره را برگزار نماید. این جریانات متأسفانه نشان مىدهد که بازیکن سالارى از مدتها قبل نه تنها در فوتبال ایران بلکه در تیم ملى بیداد مىکرده و هیچکس، حتى رئیس فدراسیون فوتبال، نتوانسته سدى مقابل آن ایجاد کند. جالب اینکه تا همین چند ماه قبل وقتى چنین مباحثى مطرح مىشد، عدهاى از بازیکنان با سینهاى ستبر مىگفتند بازیکن تیمملى شرافتمندتر از این حرف هاست که تن به چنین کار کثیفى بدهد! اما حالا صفایى فراهانى علناً مىگوید آن زمان عدهاى در تیمملى منافع شخصى را به منافع ملى ترجیح دادند و ما مجبور شدیم ایویچ را برکنار کنیم اما من صراحتاً اعلام مىکنم که دلیل موفقیت نسبى ما در جامجهانى 98 فرانسه فقط تومیسلاو ایویچ بود.
بهطور حتم خطر باند و باندبازى امروز هم تیمملى و فوتبال ما را تهدید مىکند. عزیزدردانههایى که 8 سال قبل بزرگ ترین مربى خارجى تاریخ فوتبال ایران را کله پا کردند، مسلماً امروز ده برابر آن روزها قدرت دارند و مىتوانند کارهاى بزرگ تر و حماسىتر! هم انجام بدهند. امروز فدراسیون فوتبال وظیفه دارد با دقت و نظارت هرچه تمام تر مراقب اوضاع تیمملى باشد و البته رودربایستى را با کوچک و بزرگ کنار بگذارد چرا که سرنوشت تیمملى کشورمان خیلى مهمتر از موقعیت فلان بازیکن و فلان باند قدرتمند است.
صفایى فراهانى بعد از 8 سال اعترافى تاریخى مىکند: «جریاناتى در تیمملى وجود داشت که مجبور شدیم ایویچ را برکنار کنیم. بعضى از بازیکنان منافع شخصى را به منافع ملى ترجیح مىدادند و من مجبور شدم تن به این خواسته بدهم» با این اعتراف آقاى فراهانى به زمین و زمان ثابت مىشود که باخت ساختگى 7-1 به آ.اس.رم باعث شد تا ایویچ (بزرگترین مربى خارجى تاریخ فوتبال ایران) کله پا شود!
واقعا که .. باسه خودم متاسفم
متشکرم
واقعا جای تاسف داره