آرهنقل قول:
مشکلی نداره
فقط قبل از باز کردن اگه اسم فایل هم فارسی باشه چپکی نشون میده ولی خود فایل سالم باز میشه
Printable View
آرهنقل قول:
مشکلی نداره
فقط قبل از باز کردن اگه اسم فایل هم فارسی باشه چپکی نشون میده ولی خود فایل سالم باز میشه
این کار رو رایگان انجام میدن؟نقل قول:
دوستان کسی اینجا هست که مدل 101 Internet Tablet یا 80 G9 رو داشته باشه؟ چطوری هست؟ کیفیتش خوبه؟ راضی هستید؟ ارزش خرید داره؟
دوستان مدل 101 Internet Tablet-16GB رو پیشنهاد می کنید یا 80 G9-8GB ؟ چرا؟
نقل قول:
دوست گرامی لطفا آدرس دقیق تر بدید من که نتونستم پیدا کنم انه شرکت فن آوران رو و نه بانبیان !
پر از شرکت فن آوران هست و بانبیان که اصلا نیست.راهنمایی کنید ما هم مشکل داریم میخوایم زیرنویس ها رو فارسی ببینیم.
نقل قول:
دوست عزیز زنگ بزن شرکت بانیان بگو شماره شرکت انفورماتیک گستر رو می خوام. اونجا گارانتی تعمیراتشه . ضمناً من اسم شرکت رو اشتباه گفته بودم. توی هفت تیر سر خیابون خردمنده
سلام و عرض ادب
یه تبلت آرکوس 43 دارم که کلا نابود شده منظورم اندرویدشه !
قفل دستگاه رو فراموش کردم ، رفتم تو صفحه ی ریکاوری و همه چی رو فرمت و ریکاوری کردم
حالا تبلتو که روشن میکنم تو صفحه ریکاوری میمونه
در ضمن باطریش تموم شده و باید تو شارژ روشنش کرد ، اصلا انگار شارژ هم نگه نمیداره! وقتی وصل میکنم به کامپیوتر بعد از 5 دقیقه شارژ شدن ، صفحه ریکاوری میاد و بعد نمیدونم باید چکارش کنم
لطفا راهنمایی بفرمایید که چه بلایی سرش اومده و باید چکارش کنم !
این که کاری نداره پست بعدی رو داشته باش
از لینک مستقیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که 89.70 MB است اخرین رام رسمی archos 43 رو دانلود و تبلت رو خاموش کن سپس در حالی که کلید کم و یا زیاد صدا رو گرفتی دگمه روشن رو بگیر بعد اینکه ارم archos اومد همه رو ول کن حالا تبلت رو با کابل به کامپیوتر وصل کن و برو روی گزینه update با کلیدهای صدا بعد دگمه power تبلت رو بزن تا انتخاب بشه حالا یک درایو بر روی کامپیوتر باز میشه فایل دانلود شده با پسوند aos را در این درایو کپی کن بعد اتمام کپی دگمه power رو بزن اگه همه چی خوب باشه سیستم شروع به آپدیت میشه و بعد ریستارت میشه و همه چی به حالت اول بر میگرده پدرم در اومد اخه از تایپ کردن بدم میاد ... باینقل قول:
یک دنیا ممنون دوست عزیز tabtab 1:n19::n19:
دوستان نسخه جدید اندروید واسه 101 اینترنت نیومده؟ نسخه دستکاری شده منظورمه. ممنون میشم جواب بدین