خوب امشب هم مثل اینکه نت ما قاطی کرده رفته رو سرعت های توهمی:دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
خوب امشب هم مثل اینکه نت ما قاطی کرده رفته رو سرعت های توهمی:دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
میخواستم از این شرکت سرویس بگیرم ... یکمی راهنمای میخواستم ...
شما میگید 512 دارید ... اما تست هاتون 2 مگ رو نشون میده ... خودتونم میگید 512 نمیدونم چی چی تا 2 مگ ... اگه منم 512 بگیرم مثل مال شما میشه ؟
با تورنت که مشکلی نداره ؟ راحت میتونم ازش استفاده کنم ؟
وضعیت نواسانه سرعتش چتوره ؟
حالا بریم سره سوالات فرعی :sq_24:
این که زده دانلود نرمفزار های کینگ فلان فلان ... میخوام بدونم الان کینگ 2013 رو اضافه کرده ؟
میشه یکم در مورده بازیهای رایانه ای تحت شبکه مانند ... و اون xbox live توضیح بدید ؟
و این که هر چند وقت 1 بار سرویساشون قاتی میکونه که بشینم کل شبکشونو دان کنیم ؟ :sq_15:
خیلی ممنون .
سلام دوست مننقل قول:
بروست نميدونم رو همه سرويس ها هست يا نه اما باير تماس بگيريد شركت بپرسيد
چند وقته قاطيً نكرده! شما فقط به هاطر قاطي مردن شبكه اش ميخواهيد از اي نت سرويس بگيريد؟!!
در مورد محصولات كينگ تا جايي كه ديدم ٢٠١٢ هست فكر نكنم ٢٠١٣ باشه
در مورد بازي عاي تحت شبكه هم چون من xbox نداشتم تجربه ايي ندارم از خودشون بپرسيد
در مورد نوسان هم سرويس بنده هسچ نوساني نداره و از نظر كيفيت ثابت و پايدار هست
موفق باشيد
ممنون
نه بابا فقط بخاطره اون نیست که ... اما گفتم حالا که هست یه حالی هم ببرم ... :sq_24:
من فقط میخوام یک 512 نامحدود بگیرم کل ماهو دانود کنم ...
اگه واقعا اینا سرویس هاشون خوبه از همین جا میگیرم ...
مگه شما سرویس مخصوص میگیرید که بروست داره ؟ از همین 512 / 80 تومنی هاست دیگه ؟
----
من به شرکت زنگ میزنم باقیشو از اونا پیگیر میشم ... اما
بعضیا میگفتن خیلی وقته به شرکت زنگ زدن اما هنوز نیوده ... پس
اگرم میشه چند شرکت وایرلس واسه قیطریه معرفی کنید ... که اگه ای نت نیومد به اونا بگم ...
خیلی ممنون
سرویس که مخصوصی نیست سرویس عادی هست اما همون ابتدا ذکر کنید حتما که بروست هم داره یا نهنقل قول:
من خودم 24 ساعته دانلود هست سرویس ام تقریبا ماهی 200 الی 220 گیگ دانلود دارم
اصلا بفرمایید بنده معرفی ایتون کردم اگر گفتند بروست چی هست و اینها خودشون متوجه میشوند
در مورد دیگر شرکت های وایرلس هم : پتیاک - رسانه - اواگستر - کیان نت - شبکه طلایی ایرانیان اینها همه هستند و همین طور دوست امون هم تو پست قبل من یک تاپیک معرفی کرد تو اون هم شرکت ها رو دوستان معرفی کردند
موفق باشید
سلام ، اقا میخاستم بگیرم ، 1 مگشو تو پاسداران ... سوالی که هست اخرش نفهمیدم دانلود یک مگ چند میشه ؟ :n13: یکی میگه تقسیم 4 کن یکی میگه تقسیم 8 :n13: و ...
دوستان اگه کسی در حال حاظر 1 مگ نامحدود داره لطفا ریت دانلودش رو بگه
با تشکر
سلام
دوستان هنوز این قضیه براست روی سرویسای نامحدود وجود داره یا نه؟ کسی از ۵۱۲ نامحدود استفاده میکنه؟ ایا سرویس خوبی برای وب گردی با کیفیت هست یا نه؟
Sent from my iPad using Tapatalk
لطفا اگه کسی از کیفیت سرویسشون اطلاعی داره به اشتراک بذاره. ممنون.