می تونی از راه سخت افزار پاک کنینقل قول:
Printable View
می تونی از راه سخت افزار پاک کنینقل قول:
مشکلی برای لپ تاپ نداره فقط ممکنه باطری زود تر خراب شه بهتره هر چند وقت یکبار باطری شارژ کنی و دوباره کامل خالی کنینقل قول:
من یه لپ تاپ 1330 دل گرفتم. یه صدای سوت گوش خراشی از هاردش همش میاد.
شما راهی به نظرتون می رسه؟
لطفا راهنمایی کنید
من یک لپتاپ fz-190 vaio دارم .
برای نصب ویندوزxp که با بوت خود XP بالا مياد و اون مراحل اوليه رو طي ميكنه ولي قبل از نصب ويندوز جايي كه ميخواهي كليد F8 رو بزني، قبل از اون ميگه هارد رو نميشناسه وكليد F3 فقط داره براي خروج .
میگن مربوط به هارد ساتا هستش که xp اون رو نمیشناسه.
توی partition table doctor چک کردم erorr:the bios canot support interrupt 13 extensions را میده.
دوستان لطفا راهنمایی کنند.
با تشکر
با سلام,
من یه لب تاب HP دارم که افتاده زمین,از اون به بعد نتوانسته ام به اینترنت وصل بشم, قبلا فقط از wireless استفاده میکردم ولی از وقتی افتاده نه Wireless ونه کارت شبکه معمولی کار میکنه, در قسمت Device Maneger کارت شبکه و Wireless رو شناخته ولی اگه میخوام وصل اینترنت شم واسه هر دو پیغام میده که هر دو inactive هستند و یا پیغام میده که IP Adress عوض شده, هر کاری کردم نمیشه که نمیشه به اینترنت وصل بشم, خواهش میکنم کمک کنید و بگید مشکل چیه چون خیلی برام حیاتیه, مرسی و ممنون از شما دوست عزیز
:2:نقل قول:
با سلام,
من یه لب تاب HP دارم که افتاده زمین,از اون به بعد نتوانسته ام به اینترنت وصل بشم, قبلا فقط از wireless استفاده میکردم ولی از وقتی افتاده نه Wireless ونه کارت شبکه معمولی کار میکنه, در قسمت Device Maneger کارت شبکه و Wireless رو شناخته ولی اگه میخوام وصل اینترنت شم واسه هر دو پیغام میده که هر دو inactive هستند و یا پیغام میده که IP Adress عوض شده, هر کاری کردم نمیشه که نمیشه به اینترنت وصل بشم, خواهش میکنم کمک کنید و بگید مشکل چیه چون خیلی برام حیاتیه, مرسی و ممنون از شما دوست عزیز
مودم رو دوباره نصب کننقل قول:
دوست عزیز هم من برای اینترنت از مودم (Dial-up)استفاده نمیکنم, از کارت شبکه(DSL)
از کارت شبکه(DSL) به دو صورت Wireless و کابل DSL هستش که فقط از Wireless با استفاده از Wireless Ruttee استفاده میکردم که با افتادن, حالت کابلی نیز Inactive شده, البته چندین بار هم کارت شبکه و هم کارت Wireless رو نصب کردم که در نصب شدن هیچ مشکلی نیست کارت Wireless پیغام Inactive را میده با وجود اینکه در سیستم نصب هستش و مشکلی نیست و اگه از کابل استفاده میکنم پیغام خطا میده و میگه که باید IP رو چک کنی, واقعا گیج شدم
سلام
میخواستم ببینم که کسی میدونه چطوری میشه از قابلیت سیم کارت گذاشتن روی لپ تاپ استفاده کرد ؟
مثلا ممکنه بشه با سیم کارت ایرانسل بشه به اینترنت وصل شد:8: ؟ اگه میشه چطوری ؟