نقل قول:
عزیز خوبه خودت میگی آمریکا و بریتانیا و ژاپن. اونجا فناوری وایرلس خیلی بشتر از مملکت ما جا افتاده. شما تو خونت وایرلس روتر داری تو کوچه و خیابون که نداری! ما داریم اینجا زندگی میکنیم نه آمریکا!
اهان ببخشید نمیدونستم این تبلت ها برای ایران ساخته میشه....
بازارهایی که اپل توش نفوذ داره،جاهاییه که ملت میشینن تو خیابون و با اینترنت،سریال تماشا میکنن!! اونم انلاین...اگر اپل قرار بود که منتظر بمونه که دنیا برسه به چیزی که این میخواد عرضه کنه،الان باید تازه از برنامه هایی برای ساختن گوشی فول تاچ به نام ایفون 2جی در سال های اینده صحبت میکرد!!
ماها،توی ایران ادم های بدبختی هستم که بعد از 5000سال تمدن و افتخار،الان منتظریم ببینیم یه مشت ابله! چی میگن و چی میسازن که ما هم بیایم سریع اونو بخریم در صورتی که شرکت مربوطه ما رو یه جای خودش هم حساب نمیکنه!! مهندس ها و متخصص های ما چارتا چارتا بخاطر کلی مشکلات که همه ازش اگاهن،دارن از این مملکت در میرن!!اخر و عاقبتش هم میشه این که ماها،نگران از دست رفتن یو اس بی هستیم...بعدشم،یو اس بی دار بودن یا نبودن ایپد،زوم یا هر کس دیگه ای به من ربطی نداره!چون سونی،هنوز جراتش اونقدر نیست که یو اس بی رو حذف کنه!!فقط امیدوارم که مهندسشون که داشته تبلت سونی رو کار میکرده،با مادر اینده ی بچه هاش نرفته باشه ساحل که سونامی زده باشه موچالش کرده باشه که ما یه سال دیگه علاف تبلت سونی بشیم!!
فکر نمیکم طرفدارهای نیویورکی اپل،از طرفدارهاش در ایران بیشتر باشن!!!
نقل قول:
خوب iOS خیلی زودتر از اندروید اومد به بازار. گوگل وقتی سیستم عامل نداشت بیاد برا چی بزنه؟ سیمبین؟
نسخه ی رسمی گوگل ریدر،دو سه ماه پیش اومد بیرون مگه نه؟در حالی که الان یه سال و خورده ای هستش که اندو داره نصب میشه و کاربر داره...در صورتی که تا من یادم میاد،اپل خیلی وقته که برنامه ی گوگل ریدر رو داره...غیر از اینه که اکثر برنامه های گوگل،خیلی دیرتر از انتظار به اندروید اومدن؟!
من چون بعضی از این خبر ها رو واسه وبلاگ خودم ترجمه کردم از انگجت یا سایت های دیگه،دقیقا یادمه با عبارت هایی مثل مثلا بالاخره گوگل مپ رسمی برای اندروید هم اومد!!گوگل ارث رسمی برای اندروید!! و کلی حرف های دیگه...
البته اینکه ios قبل این اومده رو هم قبول دارم!
نقل قول:
اما خوب نمیشه گفت که دوربین تبلت به درد نمی خوره صفحه نمایشش واسه دیدن فیلم خوب نیست...
من هم نگفتم...من زوم رو به خاطر امکانات دسته اولش تقدیر میکنم،مشخصه که یکی از بهترین تبلت هاست...
ولی،طبق مطالبی که در بالا اون همه طولانی گفتم،ایا میشه نتیجه گرفت که چون دوربین و صفحه نمایشش عالی هستن،پس بهتره از همه!!؟
نقل قول:
در اصل تعداد قابلیت های موجود توی یه گجت هست که استفاده از اون رو جالب می کنه
++++++++++++++++++++++++
تایید میشه
نقل قول:
و شایدخیلی از اون قابلیت ها واسه خیلیا بی استفاده باشن و شایدم یکی به خاطر یه قابلیت خاصی که خودش بهش نیاز داره بره سمت یه تبلت دیگه
تایید میشه! من هم بارها گفتم که فقط نظر شخصیم خودم رو میگم...برا همین هم هر وقت پ.خ میاد برام که مشاوره میگیرن،سعی میکنم نظر قطعی ندم و بفرستم تاپیک مشاوره تا نظرات همه رو بشنون و بتونن راهنمایی خوبی،در حد و اندازه های پیسیورلد بگیرن...چون این مبالغ برای این گوشی ها،واقعا برای اکثر مردم ما شوخی نیست!
نقل قول:
باز که تو اومدی یه صفحه رو صاحب شدی که!
اخه جواب پست های همه رو توی یه پست،و کامل میدم...!! بعدشم به من چه که پست من می افته اخر صفحه ها که بعد از پست من،مجبورین برین صفحه ی بعد؟!!
نقل قول:
ولی خوب در این شکی نیست که اپل کم کاری کرده و من خودم هم انتظار چیز بهتری رو از داشتم.
میتونست خیلی قوی تر از اینها باشه،ولی همین هم فعلا همینطوری که میبینی،به شدت قابل دفاع کردنه!!
نقل قول:
بابا یه پورت ناقابل USB دیگه چیزی بود که از تبلت آیپد دریغ شد؟
وسایل سک سی،باید باریک باشن!!باید به کاغذ بگن زکی!! برا همینم هم با حذف کردن متعلقات مربوط به یو اس بی،اپل در سبک تر،باریک تر کردن دستگاهش قدم برداشته!!درضمن،این کار،یک قدم به جلوی بزرگ محسوب میشه...