نقل قول:
خیلی ها روح(یا مثلا اسم بی طرفانه بخوام بگم حضوری غیرجسمانی) رو دیدند و میبینند (امیدوارم از من مدرک نخواید، خدایی حرف و اثبات و مقاله و مستندی ندارم ولی فکر کنم خیلی هاتون موافق این مسئله هستید که بلاخره یک چیزی دیدند دیگه حالا اسمش هرچی هست امواج هست جن هست روح هست یا هرچیز دیگه میخوام بدونم علم اینو چجوری توجیح میکنه؟! مثلا میگه اونا که دیدند به نوعی بیماری ناشی از بهم خوردن بالانس هورمون هاشون دچار شدند؟ :n02:سلولهای مغزیشون نویز ایجاد کرده و چشمشون به خطا دیده یک چیزایی رو؟:n13:
خب من به شخصه موافق این مسله نیستم! بالاخره یک چیزی دیدند که نشد دلیل، خیلی ها ممکنه فکر کنند یک چیزهایی دیدند، به صلاحشون باشه یک چیزهایی دیده باشند، شب قبل رینگ 1 و 2 دیده باشند، بخوان جلب توجه کنند، چیزهایی خونده یا دیده باشند و دچار توهم شده باشند و یا در بهترین حالت به نوعی بیماری مبتلا باشند. در مورد اثبات وجود ارواح یا جن من که چیزی به جز یک مشت عکس و گواه شاهدان همیشه در صحنه حاضر پیدا نکردم! خیلی های دیگه یک چیزهای دیگه دیدن ما باید بیایم بگیم وجود داره؟؟
نقل قول:
ایضا در همین راستا خواب چطور؟ اینو میدونم با دستگاههای مختلف اومدن فعالیتهای مغز رو در نواحی خاصی از اون با ام ار ای بررسی کردند و تغییراتی دیدند که در بیداری وجود نداره و...اما میخوام بدونم دلیل علمی دیدن اتفاقات و محیط هایی که در بیداری علمی نسبت به اونها نداریم چیه؟! ایا اینم به هورمون ها یا فعالیت نورون ها برمیگرده؟((امیدوارم نگید کلا خواب و رویا چی هست و بیاید ثابت کنیم که خواب هم مگه میبینیم؟:n04:))
دلیل علمی خواب این هست که مغز در حقیقت برای ایجاد بالانس مسائلی رو که در پس زمینه ذهن وجود داره در یک پروسه ریکاوری به صورت خواب در میاره، ممکنه مغز محیط هایی رو بازسازی کنه و یا به وجود بیاره، مثلا اگه دقت کنید وقتی سالها در یک خونه زندگی کرده باشید و از اونجا نقل مکان کنید اگه قرار باشه خواب شما در خونه خودتون اتفاق بیافته معمولا در خونه ای که سالها زندگی کردید یا خونه کودکی هاتون اتفاق میافته و این به دلیل وابستگی هست.