نه اینترنت 1mg دارم سرعت اینترنتم بالاستنقل قول:
Printable View
نه اینترنت 1mg دارم سرعت اینترنتم بالاستنقل قول:
من هنوز نتونستم به samsung apps دسترسی پیدا کنم! مدل تلویزیونم d6600 هست.لطفا اگر کسی اطلاعاتی داره بگه.وقتی روی samsung apps میزنم این پیغام رو می ده: network interference occured please try again later
کسی نیست جواب بدهنقل قول:
براي 46c8000 3D محصول بانه ( بدون گارانتي سام سرويس) چه جوري ميشه اينترنت تي وي رو فعال كرد؟؟؟؟
دوستان من به این نتیجه رسیدم اولا اینترنت tv تو ایران به هیچ عنوان قابل اجرا نیست
دوماً استفاده از اینترنت توسط tv هیچ لطفی نداره شما با کنترل جیگرتون خون میشه تا آدرس یه سایتو بدید اگه هم خیلی مشتاقید به استفاده کارت گرافیک pc به tv وصل و با کیبورد و موس وایرلس از tv به عنوان مانیتور استفاده کنید
ثانیا بهتر از اینترنت همراه tv که نماینگی برای دوسال میده با محدودیت12 گیگ با pc یا لبتاب کانکت بشید و حالشو ببرید
رابعا بی خود تلویزیون دستکاری نکنید در صورت لزوم فقط دریافت کانالهای دیجیتال فعال کنید که آن هم با آمدن رسیورهای hd و قرار گرفتن شبکه های استانی روی ماهواره بدر و قابلیت رکورد نیازی به نظرم به فعال کردنش نباشه
خود دانید این همه هزینه رو نفرستید هوا چون واقعا نمایندگی به غیر از تعویض قطه کاری از دستش بر نمی اد تعمیری در کار نخواهد بود
---------- Post added at 01:25 PM ---------- Previous post was at 01:20 PM ----------
نقل قول:دوست عزیز برای استفاده از این قسمت باید به اینترنت متصل بشید پس از اتصال و کلی انتظار یه سری نرم افزار رو سیستم نصب میشه که خیلیهاش به درد بخور نیست چند تائی که بدر بخوره فیلتر فقط فال حافظشه که ان هم چون من بهش اعتقادی ندارم استفاده نمی کنمنقل قول:
چرا بیراه میگی بچه ها سئوال میکنند فلان گزینه چطوری فعال میشه میگی استفاده نکنی بهترهنقل قول:
ما که بخیل نیستیم خب فعالش کنیدنقل قول:
تو ایران والا من جائی رو ندیدم به صورت تخصصی با این قسمت آشنایت کامل داشته باشه حتی خود نمایندگیش من واسه اینترنت با نمایندگی تماس گرفتم یه مشت چرت و پرت تحویل داد دوستانی که دارن تو این قسمت فعالیت می کنند بدونند دارند چیکار می کنند ریسک چون همه با مفاهیم سیستمی آشنا نیستند من وقتی با تلفن کسی رو راهنمائی می کنم طرف خیلی از واژه ها و کاربدهای ساده رو بلند نیست
من 6940 دارم ، به اینترنت هم وصل شدم
چیزی که من دیدم اینه که یکسری App هست که نصب می کنی که اکثرا بدرد نخور هستند ( خبری ها که فیل هستند یه فال حافظ و یه فرودگاه مهراباد رو من دیدم ) این internet tv رو من هنوز نفهمیدم چیه!
ولی حالا که تلویزیون تو شبکه خانه وارد شده می تونید از All Share استفاده کنید که من خیلی باهاش حال کردم الان تمام فیلمها و آهنگ هایی که روی کامپیتوتر دارم رو هر وقت بخوام از روی تلویزیون پخش می کنم ( ولی بعضی از فرمت ها مثل mkv رو نمی تونه روش جلو عقب بره )
دوستان تجربیات را به اشتراک بگذارند
در مورد App ها در هنگام نصب و یا گشت زدن هم خیلی از وقت ها " عدم امکان تماس " می دهد در صورتی که همون موقع اینترنت من فعاله و هیچ مشکلی نداره که حدس من اینکه مشکل از سرور خود سامی می باشد
هنگام دانلود کردن App ها هم وحشتناک طول می کشد یعنی یک app سه ، چهار مگی را یکی دو دقیقه طول می دهد ( در صورتی که سرعت دانلود من روی پی سی 100 کیلو بایت است) که فکر کنم این بخاطر سیستم تلویزیون باشد
با سلام
دوستان وقتي
control>hotel option>clon tv to usb
را ميزني فقط يكسري ديتا از TV به USB انتقال پيدا ميكند و ديگه كار خاصي صورت نميگيره، در واقع هيچ گزينه اي فعال نميشه.
لطفا راهنمائي بفرمائيد.
با تشكر
سلام به همه- دوستان - یکی که خودش اینترنت فعال تی وی داره زحمت بکشه از لحظه اول تا هنگام اتصال به اینترنت را با LED سامسونگ توضیح بده- نحوه شروع- وسایل مورد نیاز و ارتباط وچگونگی ارتباط دادن آنها - فعال کردن منوها در تی وی و همچنین نرم افزارهای مورد نیازبرای تی وی ویا کامپیوتر- همچنین اینترنت مورد نیاز باسیم و بیسیم . ودر نهایت اینکه آیا موقع اتصال به اینترنت دیگه نیاز به اینترنت خونگی هست یا خود تلویزیون همانند پی سی اینترنت دارد. .بهتر بگم آیا تی وی جایگزین پی سی میشه؟ با تشکر