بله درست کار میکنه چرا باید دروغ بگم!!! حتی چند با با ترینر بازیو تموم کردم.نقل قول:
Printable View
بله درست کار میکنه چرا باید دروغ بگم!!! حتی چند با با ترینر بازیو تموم کردم.نقل قول:
دوستان من دوبله فارسی این بازی گرفتم ولی اصلا بازی حالیم نمیشه - توی مرحله آموزش مشکلی ندارم ولی توی compaign بازی نمیدونم باید چیکار کنم . مثلا یکی شکست میدم ولی بعدش کاری نمیتونم انجام بدم - حالا لطفا یه راهنمایی به من بدین
یادگیری بازی سخته باید حداقل چند هفته بازی کنین تا بیشتر جزییات بازیو یاد بگیرین. اگه دوبله فارسیه بیشتر جاهای بازیو توضیح میده که به چه دردی میخورن و باید چیکار کنین.نقل قول:
من یکم توضیح میدم شاید به دردتون بخوره:
- بعد از اینکه یکی از شهر هارو انتخاب و کمپین بازیو شروع کردین اول باید بررسی کنین بینین که با کدوم خاندان دشمن با کدومشون دوست هستین بعدش
به تعداد کافی سرباز درست کرده و به خاندان دشمن حمله میکنین دقت کنین که نباید حملات پشت سر هم باشن چون باعث ضعیف تر شدنتون میشه.
- سعی کنین با با خاندان مختلف روابط تجاری برقرار کنین.
- متحد شدن زیاد به درد نمیخوره مثلا اگه دو متحد شما وارد جنگ بشن شما مجبورین به یکیشون کمک کنین و به اون یکی پشت کنین که این کار باعث میشه سایر خاندان روابطشون با شما ضعیف تر بشه.
- تو اوایل بازی سعی کنین جزایر تجاری که توی نقشه هم مشخصه با استفاده از کشتی های تجاری در اختیار بگیرین که با این کار درآمدتون بیشتر میشه.
- به نسبت درآمدی که دارین سرباز تولید کنین.
- اگه خواستین با یکی از متحدانتون وارد جنگ بشین نباید یه دفعه ای این کارو بکنین و همه سربازاتون رو بفرستین و تصرف کنین. اول باید تمام روابطتتون رو قطع و بعد گذشت چند دوره اعلان جنگ کنین و
بعدش جمله کنین.
اگه باز سوالی داشتین من در خدمتم!
توضیحات شما جنبه کلی داره - اگه تونستین بصورت دقیق توضیح بدین چون نمیدونم مثلا چطور باید روابز تجاری برقرار کرد ضمنا مثلا با یه زایفه شروع به جنگ می کنم ولی بعد از اون سرباز اصلیه دیگه تکون نمیخوره و هر طرف میخوام بره فلش قرمز میزنه
سوال اولیتون باید برید تو روابط دیپلماتیک با یه کشور گوشه پایین سمت چپ و انجا میتونین روابتتونو کنترل کنید و به کشورا پیشنهادات مختلف بدید و منطظر باشید تا جوابتونو بدننقل قول:
سوال دومتون مال خسته شدن نیروتون هست که باید end turn یا دکمه ی اینتر رو فشار بدید تا یک فصل بگذره بعد از اون دوباره میتونید نیروتون رو حرکت بدین
اگه بازم سوالی بود در خدمتم:n01:
گوشه سمت چپ که چیزی نداره - سمت راست چندتا گزینه هست یه دایره بزرگ هست و توش یه عدد نوشته که وقتی اون میزنم یه فصل میره جلو ولی بعضی موقع میبینم دشمن اومده داخل زمین من و یه منطقه گرفته - حالا چطوری ارتشم ترمیم کنم؟نقل قول:
ارتشو باید داخل یه قلعله ببری و اگه چند فصل اونجا بمونن خود به خود ترمیم میشن.نقل قول:
اگه میخوای یه جایی حمله کنی نباید تمام سربازاتو ببری. باید به تعداد لازم سرباز درست کنی و با اونا حمله کنی و بقیه رو بزاری تو قلعه بمونن تا دشمن نتونه حمله کنه.
سعی میکنم این آخرین سوالم باشه:n02:
چطوری باید پول دربیارم تا ورشکست نشم؟ هرکاری میکنم نمیشه؟ مثلا الان کشتیهامو میبرم یجا که یمرحله ازاونجا پول درمیاوردم ولی الان اصلا پول درنمیاره
و یه سوال دیگه این ساختمانهایی که نزدیک قلعه هست واسه چیه ؟ یکی که کشتی سازیه و مابقی باید چیکار کرد؟
اینجاشو متوجه نشدم منظورتون چیه که پول در نمیاره؟ اگه به جای یه کشتی تجاری 10 تا کشتی به جزیره ها ببرین درآمدتون زیاد میشه ( به ازای هر کشتی 100 تا به درامدتون اضافه میشه )نقل قول:
مثلا الان کشتیهامو میبرم یجا که یمرحله ازاونجا پول درمیاوردم ولی الان اصلا پول درنمیاره
راه های مختلف زیادی برای پول درآوردن هست مثلا:
- با کشتی های جنگی به مسیرهای تجاری آبی دشمنتون حمله کنین.
- با قبایل دیگه تجارت کنین.
- با ارتقا بعضی ساختمون ها درآمد زیاد تر میشه.
- سعی کنید همه جزایر رو اول از همه بگیرین یعنی بعد از شروع بازی قبل از هر کاری بندر رو ارتقا بدین بعد فقط کشتی تجاری ( Trade ship ) تولید کنید و اونارو به جزایر ببرین.
- اگه قلعه ای رو گرفتین اول از همه مزرعه اونو ارتقاء بدین
- .........
اون ساختمون های دیگه هم زیاد مهم نیستن فقط مراقب باشین دشمن اونارو آتیش نزنه.
من این بازی رو خریدم فقط یه مشکلی داره با هر طایفه ای که بازی کنم بعد از گذشت یه چند سالی خود به خود پنجره بازی بسته میشه
یعنی کامپیوترم هنگ می کنه و چند ثانیه بعد از بازی میپره بیرون هر کاری کردم درست نشد به نظر شما مشکل از چی می تونه باشه
و یک سوال دیگه هم دارم چطور میشه طایفه های غیر از طوایف مشخص شده انتخاب کرد بقیه طایفه ها رو چطوری می تونیم انتخاب کنیم اصلا یه همچین قابلیتی وجود داره
من یادمه در room total war یه همچین قابلیتی وجود داشت یعنی میشد تمدن ها و کشور های دیگه رو انتخاب کرد اما اینجا فقط چند تا طایفه مشخص شدند و بقیه قابل انتخاب نیستند