نقل قول:نقل قول:
دوست عزیز گفته بودید از خریدتون راضی هستید کاش راجع به اسپیکرش هم بنویسید
یعنی حداقل صدای فیلم یا موزیک صاف و رسا هست چون من اصلا با هدفون حال نمیکنم امکان حمل ونقل یک اسپیکر اضافی رو هم ندارم
Printable View
نقل قول:نقل قول:
یعنی حداقل صدای فیلم یا موزیک صاف و رسا هست چون من اصلا با هدفون حال نمیکنم امکان حمل ونقل یک اسپیکر اضافی رو هم ندارم
شات اسکرین با hwmonitor , cpuz هم بزاری خوب میشه
hwmonitor رو ران کن بعد برو بازی کن مثلا 10 15 دقیقه بعد بیا شات رو بزار اینجوری میشه دمای سی پی یو و جی پی یو چی جوریه
hwmonitor خودش بیشترین و کمترین دما و ولتاژ رو رکورد میکنه
---------- Post added at 08:20 PM ---------- Previous post was at 08:17 PM ----------
راستی دستی بزار رو انویدیا یه ایندکس ویندو 7 بگیر امتیاز ویندوز 7 چی بوده به گرافیک
اسپیکرش داغونه ولی واسه من مهم نیست چون واسم کاربردی نداره، در عوض خروجیای صداش HD هست. من Headphone میذارم.نقل قول:
خوب چرا headset بلوتوثی نمیذاری.
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم خروجی CPUz
[HTML]http://up.--------.com/images/4ipa45lpn2urexx8otd.zip[/HTML]
اون کارم کردم ولی بازم موقع تست ایندکس 7 وCPUz هیچکدوم Geforce رو لحاظ نکردن
مموری رو همون 1755 گرفتن و GPU رو اینتل
فقط DxDiag بود که مموری رو 2.6GB نشون داد که اونم گرافیکو اینتل نشون میده
من می خوام یه لپ تاپ زیر 750 هزار تومان بخرم. وقتی توی دیجی کالا گشتم این مدل رو مناسب دیدم چون هم قیمتش برای من عالیه هم با مشخصاتش خوبه. با این مشخصات و این قیمت چیز دیگه ای نمی تونم پیدا کنم.
اما با دو سه نفری که صحبت کردم (دوتاشون معمولی حالیشونه یکیشون زیاد حالیشه و قبولش دارم) گفتن که اصلا سراغ ایسر نرم که بدرد نمی خوره بجاش برو دل یا اچ پی با مشخصات پایین تر بگیر. به نظر شما چه کار کنم؟. اخه من با این مشخصات و این قیمت چیز دیگه ای نمی تونم پیدا کنم.
اینم مشخصات Aspire 5742G-A
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.5 کیلوگرم
پردازنده: Intel 370M Core i3 2.4 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 320 GB 5400 RPM
کارت گرافیک: ATI Radeon HD 5470 DDR3 512 MB UpTo 1970 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS
برای من مقدار رم و سی پی یوش خیلی مهمه که توی این مدل و با این قیمت واقعا وسوسم کرده !
آیا این درسته که کیفیت لپ تاپ های ایسر اصلا خوب نیست؟ مخصوصا مدل Acer Aspire 5742G-A
نظر شما چیه ایسر خوبه یا نه ؟
دوستان به این سوال بالایی که جواب دادند بگن الان مدل nvidia 540m داره چند قیمته ؟؟
من تو بازار مدلی که 540 داره رو با قیمت 809 دیدم بدون چونه و ...
هارد 640
رم 4 گیگ
پردازنده core i 5
سلام .
با تشکر از دوستان میخوام خواهش کنم اطلاعات درباره 540m بدید . 1- مدل لپ تاپی که به این GPU مجهزه (تمام سایت ها رو گشتم نبود) . 2- با این کانفیگی که اشاره شد سازگار مدل 5742G رو میده 839. از کجا میتونم با این قیمت بخرم . لطفا کمکم کنید .:11:
نقل قول:
من 2روز پیش از علائدین 740 تومن با گارانتی سازگار ارقام اینو خریدم:
Aspire 5742G
CPU : Intel Core i3 370M@ 2.40GHz , 3MB L3 Cache
Memory : DDRIII 4GB 1333MHz - Dual Channel
Hard Disk Capacity : 500GB SATA 5400RPM
Graphic : Nvidia GeForce GT 420M 1GB
Optical Drive : Dual Layer Multi Burner Drive - DVD-RW
Display : 15.6" HD (1366 x 768) LED-Backlight LCD
Battery : 6Cell 48Wh - Up to 3 hours
(کارت گرافیکش بیسته بیست...)
اینم لینک پستی از یکی دیگه از دوستان که همین مدلو خریده و نظرشو درباره صفحه نمایش و صدا و ... گفته: (حتما بخونید)
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5684246&postcount=81
کنتراست یعنی وضوح تصویر. روشنایی برایتنس هستنقل قول:
اسپیکرهای استریو هم معمولا کنار هم نیست. هر کدوم یه گوشه لپ تاپ هستن