میگم این فیلتر تصفیه رو چه جوری چیدی؟
Printable View
میگم این فیلتر تصفیه رو چه جوری چیدی؟
خوبه . مبارکه .نقل قول:
کاش حالا که درگیر درز گیری هستی ، یه نبشی واسه پایه ت بگیری . یکم میترسم ازش .
طوری که تانکت رو حفاظت کنه .
...
یه مدل پسب سیلیکون هست که مشکیه و سفید نیست . اگر بتونی پیدا کنی عالیه .
اگرم نشد نگران نباش . یه دور با حوصله درز گیری کن و بزرا قشنگ خشک شه .
نکنه یهو آب ریختی و آب بندی نکردی !؟ باید کم کم آب و کنی و خالی کنی و ...
البته تاثیرش زیاده زیاد نیست ولی بی تاثیر هم نیس .
...
تانک آماده اصلا توصیه نمیشه ! بهترین کار رو کردی !
:21:
سلام!تاپیک داره میخوابه ها...
دوباره رفت بالا!!!:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول داداش...خدایی خیلی ردیفه...
دیروز اینو خریدم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از تزدیک قشنگتره!:31:
البته باید ریش هاش رو بدم زیر سنگها!
Aqua Quest :31:
(بدون شرح)
سلام برو بچ
فردا میخوام برم دنبال اکواریومو اینا
با 50 60 تومن میشه یه چیز باحال جم کرد؟
چیا باید بخرم هیچی سر در نمیارم ؟
یه اکواریوم جمو جور (متوسط) چقدر در میاد؟ با پایه ؟
ماهی گیاه خوار میخوام بذارم چون میگن واسه اول کاری خوبه راسته؟
ااااا بعدش چه ماهی هایی بذارم ؟یعنی کدوما خوشکلن
لطفا اسماشونو بگید و تعدادم بگید دمتون گرم اگه میشه با قیمتشون باشه
فداتون منتظرم :31:
درودنقل قول:
شما قبل از هر کاری در زمینه آکواریوم حتماً و خیلی خوب تحقیق کُن. یکی از اولین چیزهایی که باید از ابتدای کار مشخص کُنی این هست که آیا می خوای یه آکواریوم حرفه ای داشته باشی و تلفات ماهی های زبان بسته رو نبینی؟ یا اینکه برای تفنن بری طرف آکواریوم که هم تلفات میدی و ضرر می کنی.
اولین چیزی که باید برای راه اندازی آکواروم بهش توجه خاص کرد فیلتراسون حرفه ای و استاندارد هستـــ ـش که یکی از ارکان اصلی در آکواریوم داری حرفه ای و جلوگیری از بیماری ها و تلفات هست که پیشنهاد می کنم در مورد ــش یک تحقیق کامل بکنید (و حتماً فیلتر زیر شنی واقعی! استفاده کنید و از این پلاستیک هایی که میذارن زیر سنگ ها و هیچ خاصیتی جز پرورش باکتری های بیماری زا و انبار شدن فضولات در زیر سنگ های آکواریوم ندارن و فقط اسمشون فیلتر زیر شنی هست استفاده نکنید!).
تحقیق کامل بکنید چون باعث میشه با خیال راحت به سایر مسایل آکواریوم برسید و البته تا حدی پیش برید که اصلاً تلفات ندید - تا عمر طبیعی ماهی ها :20:
خوب داداش شما چه نوع فیلتری پیشنهاد میکنی ؟توبازار چه نوع فیلتری بهترینه ؟ که فردا برم سراغش؟
من فک کردم همه چیشو اماده میگیری بعدش یه یا علی میگی همه ماهیارو خالی میکنی توش :31:
اگه ممکنه معرفی که چیزاییو که باید بگیرم و چیزای استاندارد رو قربون دستت
به شما توصیه اکید می کنم تا وقتی که اینجا " aqua-quest.ir/forums.html " رو خیلی خوب مطالعه نکردی، اصلاً به راه اندازی آکواروم فکر هم نکن و یه چیزی که مبتدی ها باید اول بدونن دوره ی سیکل ازُت هست که در این باره باید بدونین و اگر سیکل ازُت کامل نشه و همینجوری ماهی های رو بریزی تو آکواریوم بیشترشون یا در مواقعی همه شون در هفته اول خواهند مُرد!نقل قول: