دوستان چرا قیمت این گوشی هی میاد پایین؟
یعنی تا چند میره؟ هر 15 روز یه تغییر قیمت میکنه
Printable View
آقا من موندم! مگه قیمتش چقدر اومده پایین؟! من همین امروز رفتم بازار موبایل تهران یه n8 بخرم، انقدر قيمتا فضايي بود بيخيال شدم! N8 چيني با گارانتي 595 تومن! C7 چيني با گارانتي 430 تومن، c7 بدون گارانتي 390 تومن! حالا نمي دونم، همين قيمت هست، بازار موبايل گرون مي ده، دلار رفته بالا، برف باریده جنس نرسیده!... در هر صورت نفهميدم اوضاع از چه قراره! هيچي ديگه، مني که با 600 تومن پول پا شدم رفتم تهران، دست از پا دراز تر برگشتم اومدم. جاتون خالي برگشتني تو مترو له هم شديم! (امروز غروب متروي کرج-صادقيه وضعيتي بود! مترو از لاين عکس اومد!!! يعني وقتي مي خواستيم پياده شيم در طرفي که سکو داره باز نشد بلکه در که روبه روش ريل قطاره باز شد! يه 10-20 نفري پريدن از رو ريل ها رفتن...:41: حالا کلا بحث رو عوض نکنم، ولی انگار امروز روز شانسم نبود!)نقل قول:
دوستان صفحه این گوشی ضد خش هستش؟
باز داره قیمتش میره بالا..
امروز مشهد رو گشتیم کسی کمتر از 367 نمیداد. برای دوستم گرفتم.
و دیگه اینکه کابلی که برای اتصال گوشی به فلش مموری هست رو هم پیدا کردم ده تومن. جواب میده...
بله صفحه نمایشش ضد خشهنقل قول:
گند بزنم چینو...پدره همرو صلواتی کرده...منه بدبختو بگو که ۴۷۰ تومن دادم خریدمش اونم بدون گارنتی...۱۵روز بعد شد ۳۹۰ !!! الانم که میگین شده...مملکته ماست دیگه...شب میخابی صبح که پاشی یا میلیونر شدی یا به خاکه سیاه نشستی..راستی asphalt 5 رو کسی روی ان۸ تست نکرده؟واسه شمام ریپ میزنه ؟من سی ۷ دارم هاااا..واسه من ریپ میزنه..کابله usb on the go خیلی وصایلو unsupported میزنه..مثلا فلشه خودمو نمیشناسه و هرچی هارد اکسترنال که تا حالا بش وصل کردم..واسه شمام اینطوریه؟ببخشید زیاد حرف زدم....
دوستان صدای گوشی در چه حدی هست ؟؟؟
به بلندی 5800 میرسه ؟؟؟ و یا از X6 بیشتر هست ؟؟؟:20:
نقل قول:
سلام
صدای اسپیکرش از 5800 از نظر بلندی کمتره ولی راضی کننده است.صدای داخل هندزفری هم بلنده و هم با کیفیت .از نظر بلندی داخل هندزفری اختلاف محسوسی با 5800 نداره.البته هندزفری که همراه گوشی هست زیاد جالب نیست.با هندزفری ان 8 من تست کردم .
---------- Post added at 09:30 PM ---------- Previous post was at 09:28 PM ----------
نقل قول:
دوست عزیز در مورد فلش مموری باید فرمت فلاش fat32 باشه .فرمت ntfs را ساپورت نمیکنه.
من اصفهان 370 خریدم همه چیش خوبه فقط اسپیکر خوبی نداره و دوربینش اتو فوکاس نداره
میدونم باید فت 32 باشه.اما از این یو اس پی جدیداست!مشکیه یه تیکه فقط 3تا خطه طلایی اتصالش مشخصه.راستی اگه کسی مدله خاصی از هارد اکسترنالو تست کرده و جواب داده به منم بگه چون میخام بخرم!