شما کتاب های گاج و مبتکران بخونی بهتر هستنقل قول:
Printable View
شما کتاب های گاج و مبتکران بخونی بهتر هستنقل قول:
لطف میکنید معرفی کنید چه کتابایی؟ماشالا هر کدوم هزارتا کتاب دارن!نقل قول:
فیزیک مبتکران خوبه شیمی هم بازم مبتکران عربی هم گاج البته بعضی جاهاشو نخون چون توضیح اضافی داده!!!خودت بخونی دست میاد و میفهمی
سلام من دارم خاستی میل بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
میخوام به 18 rehza بگم جان عزیزت از فکر خرید سی دی های شیمی و عربیش بیا بیرون.:42:من استفاده کردم.به هیچ وجه به درد نمیخوره.اگه خواستی بگیری فقط شیمی مهندس رضا سیروس رضایی بهترینه.واسه عربی هم مال ایادفیلی خیلی معرکست.اینا یه توصیه دوستانست از طرف یه آدم که با کلی تجربه داره اینارو بهت میگه.ازت خواهش میکنم خودتو درگیر اینا نکن.:10:
کسی کتاب برنامه ریزی خوب سراغ نداره
سلام من یکی از کاندیداهای خرید دی ویدی های احمدی هستم میشه راهنماییم کنید؟لطفا؟هرکس یه چیز میگه:n03::n03:
میخوام از افسانه خواهش کنم از این کاندید بودنش کناره گیری کنه.من بعضی از محصولاتشونو دارم.اگه راهنمایی میخوای هر سوالی داری واسه میلم بفرست حتما بهت کمک میکنم.یا اگه خواستی یه تایمی خودت بگو آن لاین باشم اونجوری بتونیم بیشتر با هم حرف بزنیم.اگه این همه نظر منفی توی این فرومو خونده باشی تا حالا باید به این نتیجه رسیده باشی که خیلی دنبال محصولات این گروه نباشی.پول دور ریختن خرید سی دی هاشون.بازم اگه سوالی داری من خوشحال میشم که بهت کمک کنم.این فقط یه توصیه دوستانه بود.genius.9372@yahoo.com
من محصولات زیست شناسی دکتر دادگستری و فیزیک و ریاضی مهندس مسعودی رو تایید میکنم.
اگر کسی بی طرف قضاوت کنه نمیتونه کیفیت محصولات فیزیک مهندس مسعودی رو پایین در نظر بگیره. اگه مشتق که امسال آورده رو من پارسال داشتم ریاضی رو هم میتونستم بالا بزنم.
شیمی یزدانی که تشابه زیادی به مبتکران داره ولی باز هم کیفیتش بد نیست و میتونه برای تمرین مناسب باشه.
در بقیه موارد کیفیت محصولات این موسسه مورد تایید من نیست. چیزهایی مثل ادبیات و دین و زندگی و زبان و زیست پایه عرفان اکبری مورد تایید من نیستن
من حرف شما رو کامل قبوا دارم واقعا اقای مسعودی یک هستند و همچنین اقای دادگستری که سابقه زیادی دراند البته ادبیات تاحدی خوبه ولی من هم عرفان اکبری رو قبول ندارم چون تو سسی دی هاش همه چیزو نمیگه:n12:نقل قول: